Hvorfor velge Sukker?

Norges største datingside

Sukker har vært Norges største datingside siden 2008 og ca. 150.000 er innlogget på Sukker årlig. Over en halv million har per 2014 opprettet profil på Sukker. På grunn av størrelsen har vi titusener av single som du vil finne kun på Sukker.

Sukker har blitt størst, rett og slett fordi det er denne datingsiden folk flest anbefaler til hverandre. Dette på tross av at vi reklamerer en brøkdel av andre tjenester. En viktig ting er også at alle våre brukere har fyllt inn relasjonsprofilen, hvilket sørger for god kvalitet og seriøse brukere.

Det finnes mange useriøse aktører som oppgir "ville tall", så når det kommer til antall brukere er det greit å være litt skeptisk. Fra tid til annen reklamerer også noen med at de er Norges største! Hør derfor litt med venner hva de anbefaler og hva som fungerer før du velger datingside.

Aktive ukentlig med bilde

Sukker.no
Match
Møteplassen

Best resultater - best likt

Svært mange kjenner noen som har truffet hverandre gjennom Sukker, og vi møter jevnlig folk som forteller om Sukkerbryllup og Sukkerbarn. Vi gjennomførte derfor en undersøkelse på gaten i Oslo der vi spurte 1005 personer hvor de hadde funnet sin partner. I undersøkelsen ble det ikke oppgitt hvilken datingside som sto bak undersøkelsen før etter svarene var avgitt.

Resultatet kom overraskende på oss - det var bedre enn forventet: Hele 68 % av nettdatingparene kom fra Sukker.no! Våre estimater viser at over 100.000 har funnet sin partner på Sukker og vi håper at du blir en av de neste :-)

Overlegen matching

Nøkkelen til Sukkers suksess er matchingsystemet. Når du fyller ut relasjonsprofilen bruker du din erfaring fra tidligere forhold til å vekte de tingene som betyr mest for deg. Det samme gjør alle dine potensielle partnere. Ved hjelp av tunge beregninger tar systemet hensyn til begges ønsker og presenterer en sortert liste over dine beste kandidater i kongeriket.

Så vidt oss bekjent, er Sukker den eneste datingside i verden som tilbyr dette. Det ikke er praktisk gjennomførbart å sjekke opp 30.000 kvinner eller menn så Sukker sorterer frem de beste matchene for deg. Topp 3% utgjør ca. 1000 kandidater, og altså flere enn de fleste å forholde seg til. De gode utgangspunktene for forholdene har Sukker spart Norske par for enormt mye problemer :-)

Matchtreet

Ved hjelp av et Matchtreet får du en meget rask visuell representasjon av potensielle problemområder, samt ting som matcher bra med dine potensielle partnere. Et det høstfarger og dårlig vær gjenspeiler dette fort situasjonen i et forhold med vedkommende også. Et høyere matchtall skal normalt gi et grønnere tre, men sjekk også blomstene under treet som han ha mye å si for hva matchtallet blir.

Matchtreet

Kommunisér gratis med tusenvis

Som gratisbruker kan du kommunisere fritt med tusenvis av single på Sukker. Dette utvalget er også større enn de fleste konkurrenter har totalt i mange alderstrinn. Som superbruker kan du kommunisere fritt med alle Sukkers medlemmer og nyte godt av markedets kraftigste medlemskap.

Vårt kraftigste medlemskap koster rundt halvparten av det de gjør på sammenlignbare datingsider selv om vi har et langt større utvalg. Fra ca. 45 år og opp har Møteplassen og Match like mange aktive profiler, men klientellet er annerledes. Under 45 år er Sukker.no den desidert største datingtjenesten i Norge.

Sukkers medlemmer består i større grad av de som velger sted etter anbefaling fra venner og har en overvekt av de som bor i eller i nærheten av byer.

Norsk, seriøs og ærlig

Sukker er eid av Warm Systems AS, som er et norsk firma med 11 ansatte. Gründerene jobbet som SINTEF-forskere før Warm Systems ble fulltidsjobb. Tjenester som Match, Møteplassen og mange andre fremstår som norske tjenester, men er egentlig utenlandske. Noen av tjenestene er delvis eid av norskregistrerte selskaper, men tjenestene er registrert i utlandet, delvis for å unngå norsk moms og skatt. Pengene forsvinner dermed til utlandet og utenlandske investorer.

Når du betaler 100 kroner til Sukker havner etter hvert over 90 kroner tilbake landets felleskasse.

Antall falske profiler er langt lavere på Sukker enn hos andre datingsider. Vi jobber kontinuerlig og målrettet for å holde useriøse og kriminelle aktører borte fra tjenesten og kan derfor tilby overlegen kvalitet på medlemsbasen.

Det at de færreste datingtjenester som opererer i Norge betaler norsk merverdiavgift skulle tilsi at medlemskapene våre er 25% dyrere. Neida, Sukker er faktisk mye rimeligere! Som gratismedlem kan du kommunisere fritt med tusenvis av single. Mange av tjenestene du finner vil ha svært få medlemmer som i tillegg ikke er aktive. På Sukker er opptil 20.000 unike brukere aktive daglig.

Automatisk fornyelse

De fleste datingtjenester skrur på automatisk fornyelse når du kjøper medlemskap. Slik er det også på Sukker, men hos oss får du 10% rabatt for hver måned medlemskapet fornyer seg. Alle som har automatisk fornyelse på Sukker vil motta et varsel om dette 1 uke før fornyelsen skjer. Du kan når som helst slå av fornyelsen og eventuelle gjenværende medlemskapsdager vil du da beholde.

Slik er det dessverre ikke alltid på de andre tjenestene. Det som ofte står med liten tekst er at medlemskapet fornyer seg automatisk til fullpris og gjerne med antall måneder tilsvarende det man kjøpte i utgangspunktet. Eksempel: Du kjøper 3 måneder medlemskap til prisen av 1, men etter 3 måneder trekkes det 3 nye måneder til full pris!

For å forhindre dette må fornyelsen deaktiveres en god stund før trekket skjer. Siden det ikke gis påminnelse, oppdager de fleste det for sent og blir lurt for store summer som kan brukes på mer reklame. Hvis man skrur av fornyelsen tidlig risikerer du som straff å miste igjenværende medlemskapsdager. Husk altså å lese alt som står med liten skrift.

Medlemskapsfordeler

Sukker har markedets desidert laveste priser i forhold til utvalg, men også de beste medlemskapene med flest fordeler. Med superbrukermedlemskap på Sukker vil alle meldingene du sender kunne leses og besvares av mottakeren. Sukker er også den eneste tjenesten hvor gratismedlemmer kostnadsfritt kan sende meldinger til supermedlemmer. Hos andre tjenester må som regel begge parter være betalende: Man kan sende meldinger til alle, men mottakerne må betale for å lese dem!

Kjærlighetsgarantier

Dette er også er uttrykk noen opererer med. De fleste forstår at man ikke kan gi slike garantier. Hva som menes med en kjærlighetsgaranti er som regel dårlig og tvetydig forklart. Man må oppfylle en del krav og dessuten finnes det korte frister for når man kan kreve garantien.

På Sukker har vi gjort det enkelt, velger du fornyelse så får du 10% rabatt for hver fornyelse

Sikker dating

Vi i Sukker.no er meget opptatt av sikkerhet på alle nivåer. Det finnes alltid noen som ikke har de beste hensikter, og vi bekjemper rutinemessig forsøk på svindel. I hovedsak er det svindlere som kontakter andre brukere for å lure penger fra dem. Dette bekjempes med effektive verktøy og vi stenger dem som oftest ute etter kort tid. Virus og hacking er mer avanserte sikkerhetstrusler, men også her har vi kraftig beskyttelse. Sukkers databasesystem, der opplysningene om våre kunder lagres, befinner seg hos landets tryggeste serverbanker sammen med systemene til landets viktigste datasystemer!

Sukker følger norsk lov og samarbeider med Datatilsynet og Norsk senter for informasjonssikring (NORSIS) for å gi deg som medlem den konfidensialitet du fortjener.

Sukkerfester med fotomatch

Flere ganger i året arrangerer Sukker Norges største singelfester. De siste årene har antallet gjester ligget oppunder 1000, og siden oppstart i 2004 har ca. 35.000 gjester besøkt sukkerfestene. Ved ankomst blir gjestene tatt bilde av, og bildet kobles mot deres profiler på Sukker. Når de siste har ankommet ved 21.30 tiden matcher vi alle i lokalet mot hverandre. For de som er ankommet lokalet kan de fortløpende sjekke andre gjester på mobil.sukker.no.

Etter en solid printejobb deler vi så ut fotomatchkortene til gjestene mellom 23 og 23.30. Dette resulterer i at lokalet eksploderer i prat og mingling :-) Vi tør påstå at ingen andre fester kan vise til noe lignende!

Det er god og avslappet stemning på festene og de aller fleste er sosiale og hyggelige. Ofte blir det god kontakt også med andre av samme kjønn som er der i samme ærend som deg. Velkommen skal du være.