Velkommen til julevors og ølsmaking!

1. desember blir det julevors og ølsmaking på Håndslag i Oslo. Her treffer du herlige sukkerfolk og får smaksprøver av spennende øl presentert av en ølkjenner. Etter denne kvelden vil du kunne briljere med ølkunnskaper på kommende julebord, og kanskje til og med lande en juledate!

Håndslag har raskt opparbeidet sitt rykte som en av Youngstorgets hippeste og kuleste barer med spennende DJs, god mat og god øl. I lokalet har de slakter, og bar dedikert til gjesteøl. De har også mikrobryggeri med godt utvalg av egen øl og cider. Blir du sulten kan du få servert god skinke og spennende pølser.

Påmelding

Påmelding koster 299,- og inkluderer ølsmaking med fem smaksprøver og ølforedrag. Forhåndsbetaling er nødvendig og vi sørger for god balanse mellom kjønn og aldersgrupper.

Inngang er fra 18.00, men kom gjerne før. Selve ølsmakingen begynner 19.00 og varer en times tid. Når smakingen er over kan du bestille mer av ølet du likte best og fortsette praten.

Vi sees lørdag 1. desember!

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Hvem passer dette for?

Arrangementet passer best for de som normalt trives ute på byen. Ølsmakingen og diskusjonen rundt smakene kan hjelpe deg å komme kontakt med andre, men det er det opp til deg å sosialisere. Generelt kan man si at sukkerfolk er meget bra mennesker! 

Hvor?

Håndslag ligger i Oslo ved Youngstorget på hjørnet mot Torggata.

Adressen er Youngs gate 19.