Singel i 2019? - Get ready!

Det er null stress å være singel etter jul - nyårets største event for single, Alle Singelfesters Mor 8 er spikret! Hold av lørdagen 19 januar om du vil møte andre Sukker-medlemmer til mingling, musikk og masse moro!

Stedet er Sirkus, som går over to etasjer ved Solli plass på Frogner i Oslo. Hvis du har vært på festene våre før vet du at det alltid er topp stemning med et hav av gode muligheter som venter på deg på festen! Inngang er fra 19.00 til 21.30 men vi anbefaler å komme så tidlig som mulig for å slippe å stå i kø. NB! Om du kommer etter kl. 22.30 må du betale ny cover selv om du har billett. 

Mingling og dans

Vi starter kvelden med lett minglemusikk som etterhvert glir over til klubbstemning med dansbare sanger til langt på natt!

MoroQuiz og lykkehjul

Vi kjører igang en moroquiz fra klokken 19.30, men kom fra kl 19.00 så vi kan hjelpe deg inn i et lag! Typisk har vi 8 per lag. Det heldige vinnerlaget får bobler og de blir alltid glade :-) Vi setter en praktisk grense på ca 150 deltakere på Quizen. Vi kommer også til å kjøre en lykkehjul-konkurranse hvor du kan vinne gavekort til blant annet Klatreverket, Ardna Sauna, Munks Cookin & Coctails og Fangene på fortet!

Matching - photo wall

Det er "obligatorisk" med matching våre på fester. Dette gir deg muligheten til å se hvem som har sjekket inn på festen og matcher med akkurat deg. Etter vi har tatt bilde av deg i fotostasjonen ved ankomst får du tilgang til festmatchlisten i Sukker-appen. Listene oppdateres fortløpende ettersom folk ankommer lokalet. 

Har du Sukkers mobil-app? Da får du lett opp matchlisten. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner de du leter etter.

Overraskelser

Vi har alltid noen gode overraskelser på lur! Om vi hadde sagt det nå så hadde det ikke vært en hemmelighet :)

Kleskode

Dress to impress - Ta frem finskoene og penklærene for her skal det gjøres klar til en kveld med flørt, latter og hæla i taket!

Hvem passer dette for?

Arrangementet passer best for de som normalt trives ute på byen. Quizen kan hjelpe deg å komme kontakt med andre, men etter det er det opptil deg å sosialisere. Det pleier å gå lett for stemningen er avslappet og trivelig. Generelt kan man si at Sukkergjester er bra folk!

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Tid: 18:45, 19.01.19 
Adresse: Bygdøy allé 5, 0257 Oslo