Intens Sukkerfest 14. september

I anledning Sukkers 15 års jubileum med straks 900.000 opprettede profiler kjører vi i gang årets singelfest på Åpen Scene i Oslo lørdag 14 september 2019. Top Notch coverband, Yang-Breakers, skal levere så bra non-stop dansemusikk at det blir vanskelig gå av gulvet! Med bar og stedets egen takterasse for å lufte seg rett ved siden av dansegulvet blir dette perfekt :-)
Om du er glad i å prate er det et rolig tilliggende lokale med egen bar der du kan mingle, eller sette deg ned og bli godt kjent med andre single.

Åpen scene ligger sentralt i Torggata Bad bygget sammen med blant annet Rockefeller. Prisen starter på 200,- men vil øke frem mot festen. Det er begrenset med plasser så vi kan med stor sannsynlighet si at det vil bli fullt. Vi garanterer som alltid topp stemning.

Inngang er fra 20.00 til 21.30 men vi anbefaler å komme så tidlig som mulig for å slippe å stå i kø. 

Mingling og dans

Vi starter kvelden med lett minglemusikk som etterhvert glir over til liveband med dansbare sanger til langt på natt!

Matching - photo wall

Det er "obligatorisk" med matching våre på fester. Dette gir deg muligheten til å se hvem som har sjekket inn på festen og matcher med akkurat deg. Etter vi har tatt bilde av deg i fotostasjonen ved ankomst får du tilgang til festmatchlisten i Sukker-appen. Listene oppdateres fortløpende ettersom folk ankommer lokalet. 

Har du Sukkers mobil-app? Da får du lett opp matchlisten. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner de du leter etter.

Overraskelser

Vi har alltid noen gode overraskelser på lur! Om vi hadde sagt det nå så hadde det ikke vært en hemmelighet :)

Kleskode

Dress to impress - Ta frem finskoene og penklærene for her skal det gjøres klar til en kveld med flørt, latter og hæla i taket!

Hvem passer dette for?

Arrangementet passer best for de som normalt trives ute på byen, det er det opptil deg å sosialisere, men festlistene på mobilen vil hjelpe deg å kontakte de rette. Det pleier å gå lett for stemningen er avslappet og trivelig. Generelt kan man si at Sukkergjester er bra folk!

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Tid: 20:00, 14 september 2019 
Adresse: Badstugata 2, 0183 Oslo