Det andre teatret

 

 

Det Andre Teatret er nesten som et vanlig teater, bare litt morsommere.

De synes de måtte finne på noe siden det akkurat har vært Valentines-day, og hva passer vel mer perfekt for single på Sukker enn rabatt på billetter til deres splitter nye forestilling "Blind Date"? 

Tilbudet varer til lørdag 23 februar (eller så lenge de har billetter igjen) og forestillingen går av stabelen søndag 24. februar. 

Les mer

Alle Singelfesters Mor 8

 

Det er null stress å være singel etter jul - nyårets største event for single, Alle Singelfesters Mor 8 er spikret! Hold av lørdagen 19 januar om du vil møte andre Sukker-medlemmer til mingling, musikk og masse moro!

Stedet er Sirkus, som går over to etasjer ved Solli plass på Frogner i Oslo. Hvis du har vært på festene våre før vet du at det alltid er topp stemning med et hav av gode muligheter som venter på deg på festen! Inngang er fra 19.00 til 21.30 men vi anbefaler å komme så tidlig som mulig for å slippe å stå i kø. NB! Om du kommer etter kl. 22.30 må du betale ny cover selv om du har billett. 

Les mer

Ølsmaking

 

1. desember blir det julevors og ølsmaking på Håndslag i Oslo. Her treffer du herlige sukkerfolk og får smaksprøver av spennende øl presentert av en ølkjenner. Etter denne kvelden vil du kunne briljere med ølkunnskaper på kommende julebord, og kanskje til og med lande en juledate!

Les mer

Syngeflørt Afterwork

 

Hjerterom, Husrom og Karaokerom

Vi har funnet Oslos feteste utested for mingling og afterwork sessions - Nemlig fargerike Syng som ligger i Nedre Gate 7 i Oslo, nede ved akerselven. Er du blant de som pleier å komme på singelfestene våre så må du vite at dette er et mer intimt lokale som egner seg for de som vil komme rett fra jobb og ta en drink-session etter jobb etterfulgt av en gøyal karaokefest på kvelden!

Les mer

De fleste er på Sukker, men bare de tøffeste drar på Første Date!

Sukker.no samarbeider med TV-programmet Første Date på TVNorge. Nå søker vi single fra hele landet som vil la et stort team få sette opp en blind date med deg og en som vi tror vil matche perfekt.

Les mer

Alle Singelfesters Mor 7

 

Det er vi! 

Vi inviterer deg herved til Alle Singelfesters Mor (7) som går av stabelen 15. September på Club Nox i Oslo. 

Når?

Vi fyrer først opp med Quiz - NB. Alltid pop og stappa! - Deretter blir det blir mingling, DJ og det som bedre er. Vi anbefaler at du sikrer deg plass til sensommerens feteste fest allerede nå mens prisen er på det laveste.

Hvis du er blant de ~42.000 som har vært på singelfestene vet du det venter et hav vakre single samt god stemning langt ut på natten. Vi disponerer to av de råeste utestedene i Oslo - Nox og Sollihagen på Solliplass.

Les mer

Vårquiz på smelteverket

 

Sukker inviterer til årets første vårquiz på Smelteverket - Skandinavias desidert lengste bar! Ølmenyen inneholder masse spennende mikrobrygg fra hele verden og de tilbyr også tapas for sultne sjeler. Vi har reservert hovedområdet, men deler av baren er åpen for andre gjester. Quizen starter kl 20.00 lørdag 26 mai, og DJ er fra kl 21.00. 

Les mer

Skitur til Tryvannstua

 

Sukker Events kjører i gang med en skitur til Tryvannstua lørdag 10. februar kl 13:00. 

Vi samler en god gjeng og tar oss en frisk ettermiddagstur i Marka. Tempoet blir avslappet, men de som er glade i fart kan godt gå i forveien. Tross litt spredning prøver vi så godt vi kan å gå i grupper slik at vi kan ha det artig og bli kjent på veien.

Viktig: turen er ustatt til lørdag 10. kl 13 pga kaldt vær meldt på tirsdagen. På lørdagen er det meldt om bedre temperaturer og det blir mulighet for å samles etterpå hvis det er ønskelig.

Les mer

Introkurs og buldrejam på Buldreverket

 

Introkurs og buldrejam 5. januar

Etter flere svært vellykkede samlinger hos Klatreverket på Torshov tilbyr vi igjen muligheten til å teste ut buldring hos Buldreverket på Bryn fredag 5. januar kl.1800. 

I to timer vil du få en introduksjon til buldring, hvor første halvtimen blir støttet av instruktør. Deretter deles det opp i grupper etter ønske og nivå. Buldring er en veldig artig og sosial aktivitet, og er den reneste og enkleste formen for klatring. Buldring foregår uten tau, i en sikker høyde over tjukkasmadrasser. Man klatrer kortere og hyppigere turer enn ved tauklatring, og det er større fokus på bevegelse og styrke. Dette gir muligheter for å forbedre klatreteknikken sin raskt.

Les mer

Alle singelfesters mor 6

Om du ikke finner matchlistene, så gå til mobil.sukker.no

Straks julen er over og nyttår er unnagjort er vi klare for storfest. Lørdag 13. januar fyller vi Sirkus på Solli til randen med det som trolig blir årets største singelparty i 2018! For å få orden i rekkene og få inn alle uten for mye kø, bør gjestene komme tidlig. Januarfestene er alltid stapp fulle og det kan være kaldt ute. Vi anbefaler derfor å ta vorsen i en av de mange hyggelige sofagruppene i en av lokalenes tre etasjer. Det kan fort bli fullt, så sikre deg billett nå!

Les mer