Elvevandring fra Frysja til Nedre Foss gård!

Lørdag 14. november inviterer vi til stemningsfull vandring langsmed Akerselva! Elva går fra Maridalsvannet, forbi Teknisk museum på Frysja (Kjelsås) forbi Sagene, og ned til Grønland. Vi tar et historisk tilbakeblikk på bebyggelsen langsmed elvebredden, med historier om de ulike fabrikker og severdigheter på veien nedover mot byen.

Oppmøte

Vi møtes ved Frysja (Stillatorvet bussholdeplass) kl 14.30 og går samlet nedover mot sentrum. Turen er ca 6 km og tar ca 1,5 time. Det er en idyllisk tur i vakkert kulturlandskap som bringer deg gjennom den norske industrihistoriens vugge! Om du ikke har gått turen før, er dette absolutt noe du bør få med deg av hva Oslo har å by på.

Vi runder av turen ved Grünerløkka, hvor vi tar turen innom erverdige, nyrenoverte Nedre Foss gård.

Nedre Foss gård er en av Oslos flotteste puber med eget bryggeri, restaurant og café. Dette blir en hyggelig avslutning på turen, med lun og trivelig atmosfære. Her er det mulig å kjøpe mat for de som ønsker det! 

Vi sees til en historisk og koselig elvevandring! 

Vennlig hilsen

Cecilie :)

 

Pris 150 kr inkluderer

  • Guide langs elven
  • Historiebakgrunn om kjente steder og bygninger
  • Varmt å drikke
  • Styrkedrikk :-)
Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

 

 

Kommentarer