Sopptur til Kobberhaugen 18. oktober

Tusen takk for en strålende tur til Kobberhaugen!

Det kunne ikke vært bedre turvær med strålende sol, vindstille og nydelig høststemning opp fra Sørkedalen.

På tross av mye pent vær i det siste, med mye sol og lite nedbør, ble det funnet kantareller, piggsopp og traktkantrell! Selv om fangsten ikke ble av de aller største ;)

Det ble uansett en veldig hyggelig dag i skogen men masse hyggelige, sporty folk til bålhygge og grilling!

Turen til Kobberhaugen gikk til et felt med traktkantarell hvor vi fikk en innføring i soppens verden. Vi gikk igjennom de beste matsoppene vi har, samt hvordan tilberede og lagre disse på beste måten.

Dette var er en lett tur for de som ville gå en rolig tur. For de som ønsket en god treningsøkt i stedet, samlet vi en gruppe som startet en time senere fra bussholdeplassen. De jogget oppover sammen og møte soppgruppa ved Kobberhaugen til bålkos og hygge. 

Håper vi møtes igjen til flere stemningsfulle høstaktiviteteter utover, så følg med på bloggen "cecilie´s eventer" for info rundt events. Kom gjerne med forsalg om det er noe dere har lyst til å finne på i høstmørket fremover! 

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer