Måneskinnstur 27. september

Den 27. september arrangerte Sukker måneskinnstur med fakkeltog til Gaupekollen i Maridalen! 

Gaupekollen er en av de aller høyeste toppene i Nordmarka (524 m.o.h) og er en del av Maridalsalpene med panoramautsikt over Oslomarka og byen.

Det var 33 år siden fullmånen var så nær jorden så det ble med andre ord en stemningsfull og koselig høsttur under månen!

Tross en ukes varsel, møtte det opp 52 turglade deltakere på denne utflukten! Dette ble med andre ord en suksess med kjempestemning og hygge! 

Vi startet å gå oppover skråningen fra Skar i nydelig vindstille vær og solnedgang. Da mørket falt på og månen kom frem, ble det magisk stemning med månelys på toppen av Gaupekollen. Vi  tente bål, grillet pølser og koste oss med panoramautskt over Nordmarka, Maridalsvannet og Oslo by i det fjerne. På nedturen gikk vi alle samlet med fakler nedover i mørket.

Vi kommer med flere liknende turer fremover i høst og vinter og tenker også å planlegge en langrennstur i måneskinn med en gang snøen melder sin adkomst. 

I oktober blir det sått opp skogstur med soppkurs blandt annet, så her er det bare å følge med på bloggen for nye stemningsfulle og koselige aktiviteter!

Hilsen sukker sin nye eventansvarlig/guide, Cecilie! :)

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

14 okt. 15 12:39

Hei alle sammen!
Tusen takk for en strålede måneskinnstur for noen uker siden :)

Er det noen ønsker for noen andre aktiviteter? Her er det bare å komme med innspill og forslag til turer og annen moro vi kan iverksette fremover!


Cecilie