Matkurs i Stavanger 13 & 14 november

Fredag 13. og Lørdag 14. november inviterer vi i Sukker til Thailandsk matlagningskurs i Stavanger!

Dette vil bli en lærerik aften med innføring i Thailandske mattradisjoner. Kursholderen har selv vært bosatt i Thailand i flere år og er en livlig og dyktig kokk og inspirator!

Vi sendte tidligere i uka ut invitasjon til en liten andel av de interesserte til kurset på fredagen som vi så matchet godt sammen som en gruppe. Dameplassene ble raskt opptatt (en superbra gjeng), og vi avventer svar fra to menn før manneplassene også er tatt. Førstemann!

Fortsatt er det mange andre interesserte som ikke har fått innbydelse enda. No hard feelings! :-) Dere ligger aldersmessig både under og over den første gruppen.

Hvis du ikke har fått invitasjonen eller ikke meldt deg på får du nå en ny mulighet
Vi setter sammen en gruppe til middag dagen etter: Lørdagen 14. november kl 18.00.

Kurset på fredag den 13. starter kl.19.00, mens det andre kurset starter kl 18.00 Lørdag 14. november. Begge kursene holdes i Ryfylkegata 22. i Mess & Order sine lokaler i Stavanger. 

Invitasjonen til kurset som holdes lørdag 14. november sendes ut begynnelsen av neste uke. Så meld din interresse innen mandagen 9 november.

Om kurset
Alle deltar aktivt i matlagingen før vi avrunder kurset med middag med maten vi har laget sammen! Matkurset veiledes av en kokk fra Social Cooking. 

Øst bar ligger et steinkast unna kurslokalet, hvor det er fint å fortsette kvelden for de som ønsker det.

Kurset i Stavanger koster 450,- og inneholder:

  • Veiledning av kursholder fra Socialcooking
  • Alt av ingredienser til matlagning
  • Alkoholfritt drikke fra Safteriet
  • Snacks
  • Kaffe/Te

Det er åpent for å ta med egen vin og øl som kan nytes underveis i kurset!

Kurset har begrenset med plasser og vi ønsker å tilpasse deltakerne slik at det blir en gruppe som passer godt sammen i alder og matchtall! 

Høres dette ut som noe for deg, så meld din interesse i skjemaet under. Det er viktig at du melder interresse tidlig. De som videre plukkes ut til å bli med på kurset får beskjed via mail og sukkerposten i god tid før kurset. Info om betaling på 450 kr vil du også få i mailen. 

 

Velkommen til en kulinarisk Thai-aften!

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer