Øl-smakekurs i Bergen på 7 Fjell bryggeri!

Torsdag 26.11. har vi i Sukker gleden av å invitere single i Bergen til eksklusiv omvisning i 7 Fjell Bryggeri i Bergen. Etter omvisningen følger smaking av ulike ølsorter fra bryggeriet. Det blir kursing med en av de erfarne brygg-mesterne på huset, hvor vi blir kjent med de ultvalgte øltypene.

Oppmøte
Vi møtes utenfor hovedinngangen til bryggeriet kl 19.00. Adressen er Fjellsdalen 5, 5155 Bønes. Om noen kommer med buss, så går bussnr. 15. mot Bønes hvert 20 minutt fra Bergen busstasjon. Gå av på Fjellsdalen, herifra er det 100 meter til 7 Fjell bryggeri. Bussturen tar ca 12 min fra Bergen sentrum. Bussen går tilbake hvert 20. minutt frem til midnatt. 

Om bryggeriet
Bryggeriet 7 Fjell, er et lite bryggeri med en stor passion for ølbrygging. De har bred erfaring fra ølindustrien. Bryggerisjefen Gahr Smith Gahrsen er anerkjent i bryggermiljøet i Norge og har flere ganger vært kåret til Champion i hjemmebryggeri. Han er genuint opptatt av øl, og kan snakke om tema i timesvis om han blir satt i gang!

Etter ølsmakingen er det åpent for å fortsette kvelden på den hyggelige puben Biskopen i Bergen Sentrum. Her har vi reresvert flere bord. 

Vi har et begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på via linken under!

Deretter setter vi i Sukker sammen en passende gruppe med kvinner og menn i lik aldersgruppe :)

Pris for eventet er 349 kr og inkluderer:

  • Omvisning på bryggeriet med bryggmester
  • En øl under omvisning
  • Smaking av 6 forskjellige øl
  • Snaks
Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Velkommen skal dere være! :) 

Vennlig hilsen Cecilie og Gahr

Kommentarer

Sukkerbruker

4 mars 16 22:20

liker det du skriver. Er annonym. Er erlig og åpen. Heter Jan Ivar