Matkurs 12. februar

Vi gjentar suksessen fra høst med nytt matkurs i Stavanger. Sist gang ble det så populært at vi tross ekstra kurs måtte si nei til mange av de som stod på interesselisten. Hvis du ikke fikk invitasjonen sist gang eller ikke rakk å melde deg på, så får du nå en ny mulighet.

Deltakerne på kurset
Deltakerne på kurset blir tilpasset kjønn, alder - og matchmessig. For å få til dette melder man først sin interesse. I uken før kurset velger vi ut de som vi mener passer best sammen. Av de som får tilbudet om å bli med er det førstemann til å kjøpe billett (før det er fullt). 

Om kurset
Dette vil bli en lærerik aften med innføring i indiske mattradisjoner. Alle deltar aktivt i matlagingen før vi avrunder kurset med å spise middagen vi har laget sammen! Matkurset veiledes av en kokk fra Social Cooking. 

Kurset på fredag den 12. februar starter kl.19.00  Studio Stavanger. Haugesundsgt 7. Stavanger. 

After party
Ølbaren ØST ligger et steinkast unna kurslokalet hvor det er fint å fortsette kvelden for de som ønsker det.

Kurset i Stavanger koster 450,- og inneholder:

  • Veiledning av kursholder 
  • Alt av ingredienser til matlaging
  • Alkoholfritt drikke fra Safteriet
  • Snacks
  • Kaffe/Te

Det er åpent for å ta med egen vin og øl som kan nytes underveis i kurset!

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

 

Høres dette ut som noe for deg, så meld din interesse i skjemaet under. Det er viktig at du melder interesse tidlig. De som plukkes ut til å bli med på kurset får beskjed via epost og sukkerposten i god tid før kurset. Info om betaling på 450 kr vil du også få i eposten. 

 

Kommentarer

Sukkerbruker

11 mai 16 14:35

sorry wrong