Ny tur til Skjennungstua!

 

Onsdag 27. januar inviterer vi til en ny koselig langrennstur til Skjennungstua i Nordmarka!

Skituren på onsdag ble utrolig hyggelig med magisk stemning i skogen! En supergruppe med trivelige friskuser ville at vi skulle arrangere ny tur, så vi kjører i gang allerede førstkommende onsdag! 

Onsdag 27. januar møtes vi litt tidligere enn sist, kl 18.00 ved Voksenkollen T-banestasjon (linje 1). Der kan du også parkere langs veien. Derfra går vi ca 3,5 km inn til idylliske Skjennungstua. Alle er velkomne, fra turgåere til fartsvidundre. Selv om det blir litt spredning, går vi i grupper og har det hyggelig på vei innover :-) Grunnleggende skiferdigheter er et must.

Skikurs inkludert
På veien innover vil vår erfarne skiløper Cecilie, vise skiteknikk og lære bort lure tips og triks for å gå raskere på langrennski til de som ønsker det. Hun har mye skierfaring og har blant annet gått Grenadere, Birken.

Vi hadde med oss en liten knert til alle som ble med sist, denne gangen blir det mer knert! ;) 

Værmelding og føre
I følge værmeldingen blir det nysnø, rundt -1 C og idyllisk vinterstemning oppe i høyden :) Smøringen kan være en liten utfordring ved temperaturer rundt 0 og vi foreslår en myk voks, type Violet V50 eller V60. Snøværet kommer midtveis på turen så vi anbefaler folk å vente med å smøre til vi er kommet ned bakkene fra Voksenkollen. Der ser vi an føret og temperatur før vi starter på oppoverbakkene mot Skjennungen.

Kos rundt peisen
Vi har Skjennungstua for oss selv denne kvelden og det blir peiskos her et par timer før vi sammen retter snuten hjemover. På Skjennungstua selges varm suppe, nybakte brød, muffins, kaker, kakao og drikke. Det er ikke alkoholservering, men vi slår ikke ned på en og annen lommelerke ;-) 

Vi regner med å rekke tilbake til Frognerseteren til T-banen som går kl 22.00.

Utstyrsliste:

  • Skismøring
  • Hodelykt (for de som har det).

Inkludert i prisen:

  • Guider
  • Skitekknikkurs
  • Tilgang til Skjennungstua
  • Dobbelknert ;)

Pris: 150 kr. Påmeldig finner du her. 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Hilsen en turklar gjeng i Sukker! 

  

 

Kommentarer