Skitur til Skjennungstua!   

 

 

 

 

Onsdag 20. januar inviterer vi til koselig langrennstur til Skjennungstua i Nordmarka! 

Nå er det endelig herlig skiføre i Nordmarka og vi inviterer til kveldsskitur til idylliske Skjennungstua onsdag 20.januar!

Vi møtes ved Voksenkollen T-banestasjon (linje 1) kl 18.30. Der kan du også parkere langs veien. Derfra går vi ca 3,5 km inn til idylliske Skjennungstua. Alle er velkomne, fra turgåere til fartsvidundre. Selv om det blir litt spredning, går vi i grupper og har det hyggelig på vei innover :-) 

Kos rundt peisen
Vi har Skjennungstua for oss selv denne kvelden og det blir peiskos her et par timer før vi tar hjemveien fatt sammen. På Skjennungstua selges varm suppe, kaker, sjokolade og drikke. Det er ikke alkoholservering, men vi slår ikke ned på en og annen lommelerke ;-) Påmeldingen som koster 100,- inkluderer guider fra Sukker.no og leie av Skjennungstua.

Vi regner med å rekke tilbake til Frognerseteren til T-banen som går kl 22.32.

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Utstyrsliste:

  • Hodelyk
  • Skismøring

 

 

Vel møtt til en herlig skitur i den fløyelsmyke nysnøen i Nordmarka :)

Hilsen en turklar gjeng i Sukker!

 

Kommentarer