Quiz i Oslo

Torsdag 4. februar blir det quiz på Scotsman i Karl Johans gate. Vi har leid hele 4.etg for oss selv og gjennomfører to runder med quiz fra kl 18 til 21. I hver runde blir det delt inn i nye lag som er alder og kjønnsmessig tilpasset. Quizen dekker mange temaer hvor de fleste får muligheten til å bidrag. 

Dørene åpner kl. 18 og stenger 23 slik at de som vil sitte lengre kan gjøre det. Det er også mulig å gå ned til de andre lokalene i Scottsmann når quizen er avsluttet. Første runde starter ca. kl 18:30 etter at vi har inndelt lagene. Vi har egen bar i lokalet hvor det også er mulig å bestille enkel mat. Graham’s Beer Battered Fish & Chips’ eller the X Marks the Spot’ burger kan bestilles på stedet og bli servert i pausen mellom de to quiz rundene.

Premie
Utenom stor heder og ære så får vinnerlagene en flaske bobler.

Utsolgt
Dette arrangementet er utsolgt

Oppmøte
Dørene åpner kl 18, quizen starter 18:30, vårt lokale er i 3 etasje av Scotsman. Viktig: det er en annen quiz i 2 etasje, så der må man ikke forvirre seg inn. Scotsman har adresse: Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer

Sukkerbruker

28 jan. 16 16:48

hei