Skitur i Nordmarka!

Langrennturene våre i januar har vært svært populære og vi inviterer til ny tur onsdag 10. februar! Vi går derfor en runde i høyden fra Frognerseteren til Nordmarkskapellet og tilbake til der vi startet. Ca.6 km totalt. Etter turen går vi inn i den koselige peisestuen på Frognerseteren hvor det serveres god mat, bakevarer og kakao! 

Pent.no melder 10 cm nysnø i starten av neste uke, med - 7 grader og klarvær på onsdag! Det kommer dermed til å bli nydelig vinterstemning med silkeføre denne kvelden! 

Vi møtes ved Frognersetren T-banestasjon (linje 1) kl 18.30.  Alle er velkomne, fra turgåere til fartsvidundre. Selv om det blir litt spredning, går vi i grupper og har det hyggelig på vei innover :-) Grunnlegende skiferdigheter er et kriterie for å melde seg på. For de som ønsker tips og triks for å gå bedre på langrenn, vil den erfarne skiløperen Cecilie gi instruksjoner underveis.

Kos rundt peisen
Det blir peiskos og quiz forran perisen på Frognerseteren et par timer før vi setter snuten hjemover sammen. Det selges varm suppe, kaker, sjokolade og drikke på stuen for de som ønsker det. Det er ikke alkoholservering, men vi slår ikke ned på en og annen lommelerke ;-) Påmeldingen som koster 100,- inkluderer guider fra Sukker.no og en knert eller to! 

Ta med hodelykt om dere har det! Vi regner med å rekke ned til Sognsvann T-banestasjon rundt kl 22.00. Påmelding:

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Vi gleder oss til ny tur! 

Hilsen en sportygjengen fra Sukker :) 

 

Kommentarer