Quiz i Oslo 3. mars

Torsdag 3. mars gjentar vi suksessen med quiz. Sist gang ble det utsolgt med med over 100 gjester. Vi har leid hele 3.etg av Scotsman for oss selv og gjennomfører to runder med quiz fra kl 18 til 21. I hver runde blir det delt inn i nye lag som er alder og kjønnsmessig tilpasset. Quizen dekker mange temaer hvor de fleste får muligheten til å bidrag. 

Dørene åpner kl. 18 og stenger 23 slik at de som vil sitte lengre kan gjøre det. Det er også mulig å gå ned til de andre lokalene i Scottsmann når quizen er avsluttet. Første runde starter ca. kl 18:30 etter at vi har inndelt lagene. Vi har egen bar i lokalet hvor det også er mulig å bestille enkel mat. 

Enda bedre quiz
Denne gangen har vi fintunet quizen og lover enda bedre spørsmål. Det er 50 helt nye spørsmål som dekker de fleste temaer. Funfact spørsmålene utgår denne gangen.

Mat og Vorspiel fra kl 16:30
Det resvert bord til de som vil komme rett fra jobb for å spise og kose seg frem til kl 18. 

Premie
Utenom stor heder og ære så får vinnerlagene gavekort på 600,- (Nok til å dekke en flaske musserende).

Oppmøte
Dørene åpner kl 18, quizen starter 18:30, vårt lokale er i 3 etasje av Scotsman. Viktig: det er en annen quiz i 2 etasje, så der må man ikke forvirre seg inn. Scotsman har adresse: Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

UTSOLGT
Dette arrangementet er utsolgt, men vi har noen få plasser ledig hvis du er ung kvinne (20-25) eller eldre mann (50-55). Ta kontakt med support@sukker.no for å få plass.

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

 

 

Kommentarer