Påskeskitur til Skjennungstua!

Det er gnistrende flott skiføre i Nordmarka med "trikkeskinner" og flott vær om dagen! De siste skiturene våre i marka har vært suksess med mange sporty, bra kvinner og menn! Torsdag 17. mars inviterer vi derfor igjen til koselig langrennstur til Skjennungstua i Nordmarka!

Vi møtes ved Voksenkollen T-banestasjon (linje 1) kl 18.30. Der kan du også parkere langs veien. Derfra går vi ca 3,5 km inn til idylliske Skjennungstua. Alle er velkomne, fra turgåere til fartsvidundre. Selv om det blir litt spredning, går vi i grupper og har det hyggelig på vei innover :-) Cecilie, vår skiguide, lærer gladelig bort noen smarte langrennstips for de som ønsker å finjustere skiteknikken.

Kos rundt peisen

Vi har Skjennungstua for oss selv denne kvelden og det blir peiskos og påske-quiz her et par timer før vi tar hjemveien fatt sammen. På Skjennungstua selges varm suppe, kaker, sjokolade og drikke. Nybakte brød man kan ta med hjem med mer! Det er ikke alkoholservering, men vi slår ikke ned på en og annen lommelerke ;-)

Påmeldingen som koster 100,- inkluderer guider fra Sukker.no, en knert eller to, samt lån av Skjennungstua.

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Vi regner med å rekke tilbake til Frognerseteren til T-banen som går kl 22.32.

Vi sees! 

Hilsen turgjengen i Sukker! 

Kommentarer