Hei alle sprekinger i Oslo!

Lyst til å komme i superform før sommeren? 

13. april setter vi i gang 4 ukers Bootcamp i Frognerparken for alle sporty sukker-medlemmer! :) Vi kjører på med god gammeldags sirkeltrening, i tillegg til utfordrende aktiviteter og konkurranser med ulike oppgaver fra tautrekking, lengdehopping og intervaller mm. Det blir fokus på både styrke og kondisjon, hvor vi går sammen i par og grupper med ulike samarbeidsoppgaver.

Dette blir et friskt og morsomt treningsopplegg for deg som har lyst til å bli kjent med andre spreke, single folk utendørs i det deilige vårværet! 

Alle som melder seg på bør ha en nogenlunde god form, dvs. kan løpe 2-3 km uten stopp og kunne ta enkle styrkeøvelser. Har du skader så legger Cecilie opp alternative øvelser. Oppstart er onsdag 13. april kl 18.30-19.30. Vi møtes ved Monolitten i Frognerpaken 4 onsdager på rad, fra 13. april- 4. mai til samme klokkeslett. 

Ta med treningstøy, hansker, sko med godt grep og masse positiv energi!!! 

Arrangementet er påbegynt. Kontakt cecilie@warmsys.com hvis du vi ha en "drop-in-time".

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Vel møtt!

Hilsen Cecilie :) 

 

 

 

 

Kommentarer