Eksklusivt for Sukker!

St. Hanshaugen under Matfestivalen 3. juni!

Fredag 3. juni er det gatematfest nedenfor St. Hanshaugen som hvert år trekker mange tusen besøkende. Dermed blir det også litt Bonanza med kollektivtrafikken så bruk føttene eller regn god tid til dette arrangementet!

Sukker har gjort et kupp ved at vi har fått booket 200 plasser hos Parkserveringen, i St. Hanshaugen park, rett ovenfor med eget område kun for oss! Dermed kan du spise deg mett fra kl. 16 til 17 og komme opp til Sukkerkos umiddelbart etter det. Vi var sabla heldige med bookingen og har lovet stedet at vi skal komme mellom kl. 1630 og 1715, for under gatematfesten er det alltid tjåka fullt der - så vær presise.

Med egen stor avdeling kan vi slappe av og nyte god drikke. Vi skal også kjøre en sommerquiz som begynner kl. 1730. Sukker setter sammen store bord med folk som matcher og det er bare å kose seg. Premien er en drikke ekstra til alle på vinnerbordet :-)

For å få lov til å booke og holde avdelingen ledig, må vi garantere kjøp av to drikke per gjest. Derfor er billettpris på kr 139,- og inkluderer to drikke. (Sukker tar ikke noe for dette). Været meldes perfekt med 22 grader og sol!

Det er 200 billetter og førstemann til mølla! Ved check in tar vi bilde av alle som ankommer og gir etter dette eksklusiv tilgang til til matchlisten med de som er der. Om man ankommer etter kl. 18 mister man reservasjonen og drikkebongene.

Hvor kvelden fortsetter finner dere ut av, men det er kort vei både til løkka og sentrum.

Vel møtt, dette gleder vi oss veldig til :-)

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

 

 

Kommentarer