Alle singelfesters mor 3

Om du ikke finner matchlistene, så gå til mobil.sukker.no

Alle Singelfesters Mor 1 var enorm, Alle Singelfesters Mor 2 var enda større. Alle Singelfesters Mor 3 går av stabelen Lørdag 24. september 2016 og forventes å bli den største singelfesten i Norges historie. Tre uker før var det 500 påmeldte, noe som er tre ganger så mange på samme tid som ASM2! For øyeblikket har vi plass til 1500, men vi undersøker mulighet for å utvide.

Arrangementet finner sted rundt Hegdehaugsveien 24 i Oslo og utspiller seg over mange lokaler som er koblet sammen med Horgans. Man kan gå lange runder og treffe på et hav av nye hyggelige single på veien. Stemningen på Sukkerfester er alltid topp og mange opplever den som hyggeligere enn ute på byen.

INNSLIPP kl.19-22
For å få inn alle i tidsrommet mellom 19 og 22 vil innslippet skje via tre forskjellige utesteder. Alle blir tatt bilde av når de ankommer og man får da opp lister på Sukker mobil eller Sukker appen over de som til enhver tid har ankommet, og som man matcher best med. Fordi fotograferingen tar noe tid er det eksepsjonelt viktig at de som har mulighet til å komme tidlig. Gjør det! Please.

Serrano deler ut Ibericoskinke!
Festen starter med relativt rolig musikk før det senere på kvelden tar av med tettere mingling og forskjellige musikkstiler i de mange lokalene. De som kommer tidlig får smale på Serranos nydelig Ibericoskinke, kan slippe mye kø, og nyte hyggelige priser.. Så vær snille å kom tidlig da! Vi får kork om en stor andel av dere kommer mot slutten.  Som sist kjører vi blant annet lykkehjul der par som har truffet hverandre får overraskelser :) Det vil også være rolige lokaler for de som liker det litt mer intimt. Vi gleder oss stort til denne festen og skal sørge for at den innfrir! 

Du kan fortsatt kjøpe billett til überhyggelig pris, men den vil øke mot festen:

  

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer

Sukkerbruker

28 juni 16 00:59

Ha går "Alle singelfesters mor 3" ut på, kan dere si noe mer om programmet og hva hva det inneholder av aktiviteter?

Veldig bra at dere ha sosiale arrangementer på Sukker!

Sukkerbruker

28 juni 16 12:18

Det kommer mer informasjon om arrangementet etterhvert som tiden nærmer seg, men dette er årets store singelfest som vi arrangerer hvert år. Vi venter opp mot 1000 gjester til dette arrangementet :)

Sukkerbruker

4 aug. 16 09:19

hvordan bestiller jeg og betaler for 2 billetter? 2 single :)

Sukkerbruker

16 aug. 16 02:56

Hei, jeg skal på konsert denne kvelden. Jeg ser at det er innslipp kl.19-22, vil det da si at det ikke går ann å komme inn senere?

Sukkerbruker

26 aug. 16 17:46

Hva er programmet og hva koster det?
Vil jeg være utgammel i forhold til de øvrige når jeg er i siste halvdel av 50 årene.

Sukkerbruker

13 sep. 16 21:48

Yes, har kjøpt billett. Er første gangen. Håper det kommer nok damer 50 +/-

Sukkerbruker

15 sep. 16 13:13

Hei, beklager. Vi fulgte ikke med på tråden her!

1) Hvis du trenger 2 biletter må du nesten kjøpe en i døren. Vi vil prioritere det hvis man allerede har en..

2) Programmet er mest mingling og dans. Man har matchlisten på mobilen som man kan bruke for å lete etter de man finner interessante. Vi kommer til å ha lykkehjul for nye "par" i løpet av kvelden der man kan vinne drikke, VIP lounge osv. Kvelden pleier å gå fort så det er bare å kose seg. Det er ca like mange fra 24 til godt over 50 år så det er noen for alle. Topp stemning i singelhavet :-)

Sukkerbruker

15 sep. 16 13:15

Det skal være mulig å komme senere også, men da må man selv ta risikoen på det å komme inn. Køen kan bli lang og man må vise kvittering på kjøpt billett i døren. Vil ikke anbefale dette hvis man har mulighet til å komme når de andre kommer for man kan risikere å bli stående lenge ute.

Sukkerbruker

24 april 17 17:32

Hei. Noen som vet om det skal være singel fest dette året, datert april 2017, i Bergen?