Klatring og buldring på Klatreverket

 

Etter en svært vellykket samling tidligere på Klatreverket tilbyr vi igjen muligheten til å teste ut klatring og buldring Fredag 14. oktober kl.1800.

I to timer vil du få en introduksjon til både klatring med tau, og buldring uten tau over tjukkas. Begge aktivitetene blir støttet av instruktører. Klatringen med tau foregår ved at to klatrer om gangen, mens resten av gruppen kommer med konstruktive tilrop, eller bruker tiden til å prate med hverandre. Buldringen er enda mer sosial da vi buldrer (klatrer) på korte buldreproblemer om hverandre og støtter hverandre både med teknikken og fysisk i ryggen, der det trengs slik at man faller ned med beina først i tjukkassen. Dette kalles å "spotte" fra engelsk "to spot".

Spirit!
Vi deler oss opp i to grupper som veksler på å klatre og buldre. Sist gang hadde vi det syperhyggelig og det var topp steming blant de spreke deltakerne. Minst to av disse ble bitt av basillen og en dame og en mann blir derfor med som buldreinstrukterer. Det er en fordel å være i fysisk form, eller rettere sagt, ha en grei grepsstyrke i forhold til kroppsvekten. Husk å varme opp før dere begynner å klatre. Ellers er det lett å stivne i underarmene slik at man ikke har så mye glede av resten av klatringen. Det er smart å ha folkus på riktig teknikk, der meste av vekten bæres av føttene, fremfor å trekke seg opp etter armene. Ellers blir man nemlig fort sliten.

Hyggestund etterpå
Sist samlet alle seg etterpå for hyggelig samvær på restauranten og baren vegg i vegg.

Vi samles i resepsjonen på Klatreverket i Sandakerveien 24 C, Oslo ca kl. 1750 og vil ved å begrense påmeldingen sørge for at det er lik balanse mellom kjønnene. Vi har plass til 30 deltakere.

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

 

Kommentarer

Sukkerbruker

10 sep. 17 09:53

Hei, når åpnes det for påmelding?