Magic Bingo

 

Velkommen til en vanvittig kveld! Showkvelden starter med fantastisk magi og glir over i den sagnomsuste Bingokongens Crazybingo! Forhåpentligvis ender kvelden også med magi..

Bobler på bordet!
Fordi Rolness måtte melde avbud kompenserer vi med en flaske bobler på bordene :) Det blir nok som skjer likevel så kanskje like greit. 

Magic Club
Kvelden åpner med verdensmester i trylling, Davido sammen med 8 dyktige magikere som skal vise oss mange spennende trics og sceneshow! Ved bordene vi sitter rundt blir det close up table tricks der talentfulle magikere som viser sine kunster på nært hold. Dette er en sosial greie som funker for å bli kjent med de rundt bordet.

Magic matching
Det blir rullering ved bordene der vi sitter og vi skal matche dere sammen noe ala speed dating. Vi har plass til 250 til bords, men også plass utenfor. Etter en minglepause der vår eminente DJ Mera backer opp, kjører Bingokongen i gang sitt showet med eget band.

Bingokongen med band!
For de av dere som ikke kjenner bingokongen, som har herjet på Blå en stund, så snakker vi ikke oldisbingo, men derimot en crazy variant med band som tar fullstendig av! En ting er sikkert og det er at ingen pensjonist ville nådd tilbake til rullatoren om de hadde vært med et par runder med denne karen. 

DJ og nattklubb
Etter at vi forhåpentligvis har overlevd bingoen blir det nattklubb med DJ Mera. Om ikke kvelden ender mer magisk enn den begynnte så kan man puste lettet ut kl 0300.

To prisklasser
Vi har 250 sitteplasser og 100 plasser ved ståbord til litt forskjellige priser. Matchrullering vil kun skje ved sitteplassene, men alle blir med på bingoen og vil se sceneshowene. Man trenger drikke til en slik kveld og den henter man i barene. Der vil man nok også vil bli kjent med en og annen i løpet av kvelden ;) Vi gleder oss vanvittig.

Ståplasser er nå ikke lengre mulig å kjøpe.

Tid og sted
Kvelden starter Lørdag 19 november med innslipp mellom kl 19 til 1920. Ballroom ligger i Nedre Vollgate 11, ett stenkast fra Stortinget i Oslo.

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer

Sukkerbruker

23 nov. 16 15:46

Jeg koste meg på Magic Bingo.
Meget vellykket arrangement, selv om jeg endte opp naken

Sukkerbruker

21 aug. 17 05:52

Hei vet ikke helt hvordan jeg skal kunne ta kontakt uten store kostnader det er helt sykt at det skal.være sånn