Magic Bingo

 

Velkommen til en vanvittig kveld! Jens Pikenes fra Penthouse Playboys åpner showkvelden som starter med fantastisk magi og glir over i den sagnomsuste Bingokongens Crazybingo! Forhåpentligvis ender kvelden også med magi..

Jens Pikenes
Konfransier Jens (Kjetil Rolness) er frontfiguren fra Penthouse Playboys. Han skal ikke bare binde galskapen sammen og ta et par egne overstadig sødmefylte låter. Sosiologen har også kanskje noe å lære oss? Etter en årrekke med kun utsolgte juleforestillinger og damer som faller som fluer er det ikke umulig. Det legges opp til mange minglepauser og møter mellom gjestene som selvfølgelig er formålet med kvelden :-)

Magic Club
Verdensmester i trylling, Davido, samler en gjeng med dyktige magikere for å vise oss mange spennende trics og sceneshow! Ved bordene vi sitter rundt blir det også table tricks av unge talentfulle magikere som viser sine kunster på nært hold. Ett fint supplement under speeddatingen!

Magic matching
Det blir rullering ved bordene der vi sitter og vi skal matche dere sammen noe ala speed dating. Vi har plass til 250 til bords, men også plass utenfor. Etter en minglepause der vår eminente DJ Mera backer opp, kjører Bingokongen i gang sitt showet med eget band.

Bingokongen med band!
For de av dere som ikke kjenner bingokongen, som har herjet på Blå en stund, så snakker vi ikke oldisbingo, men derimot en crazy variant med band som tar fullstendig av! En ting er sikkert og det er at ingen pensjonist ville nådd tilbake til rullatoren om de hadde vært med et par runder med denne karen. 

DJ og nattklubb
Etter at vi forhåpentligvis har overlevd bingoen blir det nattklubb med DJ Mera. Om ikke kvelden ender mer magisk enn den begynnte så kan man puste lettet ut kl 0300.

To prisklasser
Vi har 250 sitteplasser og 100 plasser ved ståbord til litt forskjellige priser. Matchrullering vil kun skje ved sitteplassene, men alle blir med på bingoen og vil se sceneshowene. Man trenger drikke til en slik kveld og den henter man i barene. Der vil man nok også vil bli kjent med en og annen i løpet av kvelden ;) Vi gleder oss vanvittig og er temmelig sikre på at dette blir utsolgt.

Tid og sted
Kvelden starter Lørdag 19 november med innslipp mellom kl 19 til 1920. Ballroom ligger i Nedre Vollgate 11, ett stenkast fra Stortinget i Oslo.

Du må være logget inn for å kunne melde deg på dette arrangementet.

Kommentarer