Alle singelfesters mor 4

 

Alle Singelfesters Mor 4 - lørdag 21. januar

Hvis du er blant de mange som var på ASM 1, 2 og 3 vet du det venter 1000+ vakre single samt god stemning langt ut på natten. Vi har plass til ca. 1500 folk fordelt på 10 lokaler, men hvis trenden fra tidligere fester fortsetter kan det fort bli utsolgt. Vi prøver så godt vi kan å utvide med flere lokaler etter behov, men det er begrenset hvor mange det er plass til på Majortsua. Her gjelder altså førstemann til mølla!

Går mot fullt hus igjen!
Jada! Det er under to uker igjen til Alle Singelfesters Mor 4 og igjen mange hundre er påmeldt. Som sist blir det fullt, så husk å komme tidlig!! Du får tidsnok et hav av single i umiddelbar nærhet :)

Happy Quiz!
Vi tenker oss at det er på sin plass med litt Quiz i vintermørket, fra 1930-2030. Det har alltid vært stor interesse for quizene våre så det blir nok mer enn fullt.
Når det skjer slipper vi strømmen inn via andre lokaler så vi får ro. Quizen avsluttes med en kjapp speed-dating slik at de som har deltatt kan sjekke hvem som har jukset (ikke lov), eller hvem de vil ta en kaffe med. Det blir hyggelige priser når vi åpner kl 19 og boblende premier til quizen. Etter speed-daten er det allerede masseis av gjester i de andre lokalene.

Du må være logget inn for å kunne melde deg på dette arrangementet.

Par på SingelfestASM4 starter på Horgans kl. 1900, og hvis du vil slippe å fryse i kø lønner det seg å komme tidlig. Vi jobber med hyggelige kom-tidlig-fristelser og kommer til bake til det. Senere blir det DJ's, mingling, dansing, sukkerhjul og høy Champagne-føring!

Har du Sukkers mobil-app? Da kan du enkelt se de gjestene du matcher best med. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner den du leter etter :)

Hvis det er plass, slipper Horgans inn sine stamgjester rundt kl. 2330. Skulle du ønske å kun treffe sukkerfolk, disponerer Sukker Nye Neon samt The End eksklusivt helt til stengetid. 

Etter feedback fra forrige gang har vi ordnet så det blir områder med lavere musikk for de som ønsker det litt mer intimt. Vi vil at disse festene skal være så bra de kan bli, og all feedback tas imot med takk...

Vi åpner salget med superpris, så det kan være lurt å kjøpe nå før prisen øker. Stedet er Hegdehaugsveien 24 i Oslo, og det blir flere innganger rundt Horgans-bygget.

 

 

 

Kommentarer