Alle singelfesters mor 4

 

Alle Singelfesters Mor 4 - lørdag 21. januar

Hvis du er blant de mange som var på ASM 1, 2 og 3 vet du det venter 1000+ vakre single samt god stemning langt ut på natten. Vi har plass til ca. 1500 folk fordelt på 10 lokaler. De roligste stedene blir Neon og The End. 

Går mot fullt hus igjen!
Jada! Alle Singelfesters Mor 4 er straks her og et hav er påmeldt! Som vanlig blir det fullt, så husk å komme tidlig!! Du får tidsnok et hav av single i umiddelbar nærhet :) Inngang er mellom 1900 og 2145. Kommer du for sent risikerer du 100 kr ekstra i døren.

Happy Quiz!
Det er på sin plass med litt Quiz i vintermørket og dette blir fra 1930-2030. Vi har ikke tatt påmelding på quizen, men det har alltid vært stor interesse for quizene våre så denne blir nok også full.
Mens quizen pågår slipper vi strømmen inn via andre lokaler så vi får ro. Quizen avsluttes med en kjapp speed-dating slik at de som har deltatt kan sjekke hvem som har jukset (ikke lov), eller hvem de vil ta en kaffe med. Husk at det blir hyggelige priser når vi åpner kl 19, og at vi har boblende premier til quizen! Etter speed-daten er det allerede massevis av gjester i de andre lokalene.

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Par på SingelfestASM4 starter altså på Horgans kl. 1900, og hvis du vil slippe å fryse i kø lønner det seg å komme tidlig. Senere blir det DJ's, mingling, dansing, sukkerhjul og høy Champagne-føring!

Har du Sukkers mobil-app? Da kan du enkelt se gjestene du matcher best med. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner den du leter etter :)

Hvis det er plass, slipper Horgans inn sine stamgjester rundt kl. 23. Skulle du etter dette ønske å bare treffe Sukkerfolk, disponerer Sukker Nye Neon samt The End eksklusivt helt til stengetid. 

Etter feedback fra forrige gang har vi ordnet så det blir områder med lavere musikk for de som ønsker det litt mer intimt. Vi vil at disse festene skal være så bra de kan bli, og all feedback tas imot med takk...

Vi åpner salget med superpris, så det kan være lurt å kjøpe nå før prisen øker. Stedet er Hegdehaugsveien 24 i Oslo, og det blir flere innganger rundt Horgans-bygget.

 

 

 

Kommentarer

Sukkerbruker

17 jan. 18 18:38

Hei

Har veldig lyst til å være med på dette! Er det fortsatt noen mulighet for meg?