Sankthans-vors med Sukker

 

På sankthansaften holder vi et eksklusivt vors for våre medlemmer på Gaasa, et mikrobryggeri med uteservering i Oslo sentrum. Her kan du drikke øl fra deres gjennomtenkte utvalg av mikrobrygg eller nyte annen god drikke i solen. Med godt vær i sikte og et eget uteområde gleder vi oss til å nyte Sankthansaften med dere!

Underholdning:
Er du blant de som har vært med på tidligere fester, vet du at det venter god stemning og fest til langt ut på natten!  Vertinne & DJ Merah steller i stand til mingling med dansbar funk musikk i bakgården. Av hensyn til naboer kan vi kun ha musikk frem til kl 21, serveringen i bakgården stenger 22.30. Etter kl 23 må alle trekke inn inne lokalet eller bevege seg til andre utesteder.  Gaasa har åpent til 03, men det er begrenset plasser inne.

Mat
Det blir mulig å kjøpe pølser med tilbehør i bakgården.

Tid og sted:
Kvelden starter klokken 18.00 den 23 Juni.
Gaasa ligger i Storgata 36 J, 10 minutters gange fra Oslo S.
Kom tidlig - så slipper du å stå i kø!

Dessverre FULLBOOKET!
Arrangementet er fullbooket! Dette kommer til å bli et mega vors :-)

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Vi sees på Gaasa!
Øl på gaasa

Kommentarer

Sukkerbruker

3 juni 17 20:57

JEG HAR DÅRLIG BALLANSE OG SØKER EN Å REISE SAMMEN
MED. 3 ELLER 6MNDR

Sukkerbruker

4 juni 17 17:28

Gleder meg masse til en hyggelig kveld med dere =)