NOX og Sollihagen 9. september

 

Alle Singelfesters Mor knaller til med fest nr. 5 i nye lokaler - Lørdag den 9. september! 

Hvis du er blant de ~40.000 som har vært på singelfestene vet du det venter et hav vakre single samt god stemning langt ut på natten. Vi disponerer to av de råeste utestedene i Oslo - Nox og Sollihagen på Solliplass.

Inngang er fra 19 til 21.30, men kom tidlig hvis du vil slippe å stå i kø! Kommer man for sent må man betale ny cover selvom man har billett. Det blir som vanlig Djs, dansing og mingling. Våre fester er perfekte for de som vil møte sosiale single i hyggelige omgivelser. Som Norges største arrangør av singelfester kan vi garantere det at det blir topp stemning!

Nox ved Solliplass

Happy Quiz!
Hvis det ikke blir for fullt, for fort, forsøker vi en liten Quiz i starten. Dette blir i såfall ca 1930 og vi deler kjapt inn i grupper i Sollihagen lokalet. Det er ikke plass til alle så kom i god tid om du skal være med på den. 
Mens quizen pågår slipper resten inn til Sollihagen til deilig lounge-musikk.

Club og lounge
Etter quizen vil Nox forandre seg til Oslo kuleste klubb med funky og rythmisk musikk. I Sollihagen blir musikken mer dempet så det blir lettere å prate :-) Sollihagen er ute under duker og oppvarmet med strålelamper. Selv i september er det godt og varmt der og man går fritt inn til Nox-lokalene.

Vi sees lørdag 9. september

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Sollihagen

Matchlisten
Har du Sukkers mobil-app? Da kan du enkelt se gjestene du matcher best med. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner de du leter etter :)

Hvem passer dette for
Arrangementet passer best for de som normalt trives ute på byen. Quizen kan hjelpe deg å komme kontakt med andre, men etter det er det opptil deg å sosialisere. Det pleier å gå lett for stemningen er avslappet og trivelig. Generelt kan man si at Sukkergjester er bra folk! :-) 

Hoteller
Det er flere hoteller i nærheten for de som kommer utenbys fra. Scandic Solli ligger like ved for de som vil har kort tur hjem :-) Et rimeligere hotell er Oslo Smart Hotel. 

Hvor
Nox og Sollihagen ligger sentralt i Oslo ved Solli plass, adressen er Henrik Ibsens gate 100.

Kommentarer

Sukkerbruker

24 juli 17 18:21

Hei
Hvilken aldersgruppe er stort sett med på disse singelfestene. ? Er det f. Eks noe arrangement for de over 45+.

Sukkerbruker

30 juli 17 09:15

Det lurer jeg på også:)

Sukkerbruker

31 juli 17 20:40

Samme her, er det et pensjonisttreff?

Sukkerbruker

24 aug. 17 14:18

Hei, dette arrangementet passer for alle, men er man eldre enn 50 år bør man være "ungdommelig".

Viktigste er at man normalt trives ute på byen.