Alle singelfesters mor 6

Om du ikke finner matchlistene, så gå til mobil.sukker.no

Straks julen er over og nyttår er unnagjort er vi klare for storfest. Lørdag 13. januar fyller vi Sirkus på Solli til randen med det som trolig blir årets største singelparty i 2018! For å få orden i rekkene og få inn alle uten for mye kø, bør gjestene komme tidlig. Januarfestene er alltid stapp fulle og det kan være kaldt ute. Vi anbefaler derfor å ta vorsen i en av de mange hyggelige sofagruppene i en av lokalenes tre etasjer. Det kan fort bli fullt, så sikre deg billett nå!


Photoshoot
Ved ankomst tar vi bilde av alle gjestene og matchsortert liste dukker fortløpende opp på mobilen hos de som har ankommet. Nok en grunn til å komme tidlig! Bildene publiseres ikke og forsvinner når festen er over. De er ikke synlige for andre enn de som er ankommet.

Quiz
Vi kjører som vanlig en liten quiz fra klokken 1930, hvor vi deler opp i grupper. Sist ble det ca 120 gjester på vors-quizen - kom gjerne 1915 så fikser vi en gruppe du passer med. 


Lokalet

Sirkus er en ny og stemningsfull nattklubb i Oslo. Lokalet er delt over tre etasjer og ligger i Bygdøy Allé 5. Med kapasitet til over 500 mennesker og stort dansegulv garanterer de til full fest og god stemning!

Inngang er mellom 1900 - 2130. Det er hyggelige priser i baren første timen. Senere blir det mingling, DJs og dansing til langt på natt. 

Etter vår inngangstid må du betale ekstra i døren (uansett om du har billett eller ikke). Stamgjester slipper inn nærmere midnatt om det er plass igjen. 


Vi gleder oss til å se dere!

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer

Sukkerbruker

10 jan. 18 21:26

Hei

Jeg lurte på om man får en oversikt over hvilke medlemmer som skal delta eller har meldt seg på?

A