Introkurs og buldrejam på Buldreverket

 

Introkurs og buldrejam 5. januar

Etter flere svært vellykkede samlinger hos Klatreverket på Torshov tilbyr vi igjen muligheten til å teste ut buldring hos Buldreverket på Bryn fredag 5. januar kl.1800. 

I to timer vil du få en introduksjon til buldring, hvor første halvtimen blir støttet av instruktør. Deretter deles det opp i grupper etter ønske og nivå. Buldring er en veldig artig og sosial aktivitet, og er den reneste og enkleste formen for klatring. Buldring foregår uten tau, i en sikker høyde over tjukkasmadrasser. Man klatrer kortere og hyppigere turer enn ved tauklatring, og det er større fokus på bevegelse og styrke. Dette gir muligheter for å forbedre klatreteknikken sin raskt.

Moro for alle!

Tidligere har vi hatt det superhyggelig, og det var topp stemning blant de spreke deltakerne. Det er en fordel å være i fysisk form, men i og med at dette er et introduksjonskurs er det ikke et krav. Det er smart å ha fokus på riktig teknikk, der meste av vekten bæres av føttene, fremfor å trekke seg opp etter armene. Dette er for å ikke bli sliten like raskt. 
Lokalene er hyggelige og intime, noe som gjør det ekstra lett å bli kjent med hverandre samtidig som man klatrer. 
Se Klatreverket sine sider for mer informasjon: http://klatreverket.no/bryn/

Hyggestund etterpå

Vi tar turen videre til sentrum for et par øl på Café Sara etter buldrejam. Her blir er det gode muligheter for å mingle og å bli bedre kjent!

Oppmøte

Vi samles på Klatreverket Bryn kl. 18.00. Det er kun 50 meter unna Bryn T-banestasjon. Adressen er Brynsveien 3. 

Vi vil sørge for at det er lik balanse mellom kjønnene*, og det er plass til 26 deltakere. 

Det vil koste 150,- inkludert leie av sko.

*Dette gjør at dersom påmeldingen allerede er fylt opp for ditt kjønn, vil du ikke få tilgang til å melde deg på, selv om det er ledige plasser.

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer