Skitur til Tryvannstua

 

Sukker Events kjører i gang med en skitur til Tryvannstua lørdag 10. februar kl 13:00. 

Vi samler en god gjeng og tar oss en frisk ettermiddagstur i Marka. Tempoet blir avslappet, men de som er glade i fart kan godt gå i forveien. Tross litt spredning prøver vi så godt vi kan å gå i grupper slik at vi kan ha det artig og bli kjent på veien.

Viktig: turen er ustatt til lørdag 10. kl 13 pga kaldt vær meldt på tirsdagen. På lørdagen er det meldt om bedre temperaturer og det blir mulighet for å samles etterpå hvis det er ønskelig.


Vi går fra Frognerseteren tbanestopp, og det blir en rundtur i Nordmarka før vi ender opp på Tryvannstua hvor det blir quiz og en knert Jägermeister.
På hytta går det an å få kjøpt varm og kald drikke, boller, vafler osv.
Her blir vi i et par timer før vi setter kursen hjemover igjen! Etter turen kan de som vil samles på f.eks. hyggelige Sara Cafe. 

Oppmøte på Frognerseteren tbane-stasjon kl 13:00


Ankomst med tbane: ta linje 1 Frognerseteren til endestasjonen. 
Ankomst med bil: Følg skilting til Holmenkollen og kjør ca en kilometer forbi hoppbakken. OBS! Det kan være utfordrende å finne parkeringsplass enkelte dager.

Vi setter et krav til at alle deltagere må ha erfaring med å gå på langrenn, grunnet at vi har ikke mulighet til å drive med skiopplæring. Dette er en tur for de aller fleste, men man må ha testet utstyret på forhånd og kan gå en skitur på ca. 10km.

Påmelding koster 100 kr. Dette går uavkortet til skiguidene som følger med på turen.

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Kommentarer

Sukkerbruker

29 jan. 18 14:14

Dette er det mest seriøse av alle kontaktsteder. Veldig lyst på skitur. Dere er seriøse og flinke.

Sukkerbruker

29 jan. 18 14:14

Kan jeg betale kontant ved oppmøte?