Vårquiz på smelteverket

 

Sukker inviterer til årets første vårquiz på Smelteverket - Skandinavias desidert lengste bar! Ølmenyen inneholder masse spennende mikrobrygg fra hele verden og de tilbyr også tapas for sultne sjeler. Vi har reservert hovedområdet, men deler av baren er åpen for andre gjester. Quizen starter kl 20.00 lørdag 26 mai, og DJ er fra kl 21.00. 

QUIZ - VINN BADSTUFLÅTE!

Vi kjører en "badstuquiz" fra kl 20.30. Kom i god tid - For FETERE premie skal du lete lenge etter! Det bordet som scorer høyest på quizzen vinner boblis + blir med i en "Wheel Of Fortune" trekning hvor en person vinner et gavekort til fire på Oslos heteste (bokstavelig talt) badstuflåte på Sørenga i Oslo! Du har også muligheten til å vinne et gavekort på treretters middag for to på Munks - Cookin' & Cocktails.

MUSIKK

Dj Merah åpner gulvet for dans og mingling med loungemusikk, funk og pop fra kl 21.00!

TID OG STED

Lørdag 26. mai kl 20.00
Adresse: Smelteverket - 0178, Vulkan 5, 0182 Oslo

Smelteverket ligger rett ved Akerselva, i kjelleren til Mathallen på Vulkan i Oslo.

 
Eventet er gratis =)

 

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Smelteverket

Badstu

Smelteverket

Smelteverket

Smelteverket

 

Kommentarer

Sukkerbruker

15 mai 18 22:59

Kan man komme med et ferdig lag, eller skal man liksom bli satt sammen der? Holder det at jeg er registrert for at jeg skal kunne ta med folk som ikke nødvendigvis er på sukker? Varer quizen bare i en halvtime? Betyr det én runde med 20 spørsmål? Hvem er quizmaster? Hva er tema for quizen? Hvor mange kan man være på hvert lag?