Alle Singelfesters Mor 7

 

Det er vi! 

Vi inviterer deg herved til Alle Singelfesters Mor (7) som går av stabelen 15. September på Club Nox i Oslo. 

Når?

Vi fyrer først opp med Quiz - NB. Alltid pop og stappa! - Deretter blir det blir mingling, DJ og det som bedre er. Vi anbefaler at du sikrer deg plass til sensommerens feteste fest allerede nå mens prisen er på det laveste.

Hvis du er blant de ~42.000 som har vært på singelfestene vet du det venter et hav vakre single samt god stemning langt ut på natten. Vi disponerer to av de råeste utestedene i Oslo - Nox og Sollihagen på Solliplass.

Inngang er fra 18.45 til 21.30, men kom tidlig hvis du vil slippe å stå i kø! NB! Kommer man etter 22.30 må man betale ny cover selv om man har billett. Våre fester er perfekte for de som vil møte sosiale single i hyggelige omgivelser. Som Norges største arrangør av singelfester kan vi garantere topp stemning!

Nox ved Solliplass

Damevors

Kvinnevors fra 18.45 - vi har masse hår og stylingsprodukter vi vil dele med dere så kom tidlig!Vi har masse hyggelige priser i baren også for alle, så lønner seg å være tidlig ute.

Happy quiz

Vi satser på at det ikke blir fullt for fort og kjører en Quiz i starten. Denne begynner 19.30 og vi deler kjapt inn i grupper i Sollihagen lokalet fra 19.15. Det er ikke plass til alle så kom i god tid om du skal være med på den. I fjor ble stappa, men vinnerlag ble kåret og de fikk sine bobler.
Mens quizen pågår slipper resten inn til Nox til deilig lounge-musikk!

Nettdating er ikke for amatører

Torunn Mevik kommer for å fortelle om sin nye bok, Nettdating er ikke for amatører. Boken gir deg oppskriften på hvordan finne frem i nettdatingsjungelen! Her får du svar på praktiske ting som hva du bør skrive i første melding, eller hvordan skal du oppføre deg på første date. I tillegg til gode tips og råd inneholder boka Meviks egne historier og erfaringer, hun har nemlig fulgt prinsippet «Learning by doing» med mer eller mindre hell. Denne lærdommen vil mange ha glede av!

Boka kommer for slag i august og kan forhåndsbestilles her

Club og lounge

Etter quizen vil Nox forandre seg til Oslo kuleste klubb med pop og moderne musikk! I Sollihagen blir musikken mer dempet så det blir lettere å prate.

Sollihagen er ute under duker og oppvarmet med strålelamper. Selv i september er det godt og varmt der og man går fritt inn til Nox-lokalene.

Vi sees lørdag 15. september!

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Sollihagen

Matchlisten - photowall

Har du Sukkers mobil-app? Da kan du enkelt se gjestene du matcher best med. Vi sørger for å ta oppdaterte bilder av alle når de kommer, så du lettere finner de du leter etter :)

Hvem passer dette for?

Arrangementet passer best for de som normalt trives ute på byen. Quizen kan hjelpe deg å komme kontakt med andre, men etter det er det opptil deg å sosialisere. Det pleier å gå lett for stemningen er avslappet og trivelig. Generelt kan man si at Sukkergjester er bra folk! 

Hvor?

Nox og Sollihagen ligger sentralt i Oslo ved Solli plass, adressen er Henrik Ibsens gate 100. Det er flere hoteller i nærheten for de som kommer utenbys fra. Scandic Solli ligger like ved for de som vil har kort tur hjem :-) Et rimeligere hotell er Oslo Smart Hotel. 

Kommentarer

Sukkerbruker

2 aug. 18 17:50

kommer jeg innn i bygningen i rullestol?? mvh.JensAksel