Syngeflørt Afterwork

 

Hjerterom, Husrom og Karaokerom

Vi har funnet Oslos feteste utested for mingling og afterwork sessions - Nemlig fargerike Syng som ligger i Nedre Gate 7 i Oslo, nede ved akerselven. Er du blant de som pleier å komme på singelfestene våre så må du vite at dette er et mer intimt lokale som egner seg for de som vil komme rett fra jobb og ta en drink-session etter jobb etterfulgt av en gøyal karaokefest på kvelden!

Syngemingling + Quiz

Eventet starter kl 18! Vi har et eget privatrom som bare er for Sukker sine gjester (Buddharommet) og så er det en felles bar hvor også andre gjester kan komme å være med på fest! Vi holder Quiz fra klokken 19.00 så kom tidlig! Alle de 3 karaokerommene er booket eksklusivt for oss fra klokken 20.00-21.00. Buddharommet er eksklusivt for sukker sine medlemmer hele kvelden - her blir det mingling, synging og flørting.

Hovedrommet er åpent for andre gjester enn Sukker, men siden vi fyller opp tidlig vil de aller fleste gjestene være fra Sukker. 

Tid & Sted

Syng har adresse Nedre Gate 7, Oslo. Utestedet ligger nede ved akerselven.

18.00 - Event start (dørene er åpne før)
19.00 - Quiz Starter i hovedrommet
20.00-21.00 - Karaokerommene åpner for Sukker sine medlemmer
21.00-01.00 - Buddharommet som Sukker har eksklusivt hele kvelden

Påmelding

Det er gratis å melde seg på og inkluderer fri bruk av karaokerommene i en time + tilgang til Buddharommet! Kom tidlig for å unngå kø. Skulle du være forhindret til å komme må du huske å melde deg av slik at andre slipper til.

Booking til dette arrangementet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Hvem passer det for

På buddharommet kan man synge og danse eksklusivt med sukker! I hovedrommet blir det dans med også andre gjester. Ikke bekymre deg, vi tvinger ingen til sang men litt koring eller dans må forventes.

Dette arrangementet passer best for de utadvente som liker å showe med både sang og dans.

Kommentarer