Inn i virkeligheten og ut av singeltilværelsen

Coach Preben

Lyst til å bryte ut av sirkelen, og komme på sporet? Sukker tilbyr personlig coaching for menn og kvinner hvor vi går grundig til verks for å bedre din relasjonelle utvikling. To dager hvor alt handler om ditt liv, dine behov.

«I krig og kjærlighet er alt lov, sies det. Kjønnsmarkedet kan være et kaldt sted hvor mennesker oppfører seg egoistisk og kompromissløst. Man kan trenge litt hjelp, og det er ikke alltid at venner er løsningen. Kanskje du er lei av trøst som leder ingensteds?

I kjønnsmarkedet ser menn og kvinner på hverandre som en mulig ressurs. Disse nådeløse blikkene er single mennesker i evig kamp med. Hver dag, hvert minutt. Dette er truende på flere måter. For hva om det ikke finnes en «rett» person som er reservert for akkurat deg? Hva hvis vi konkurrerer og alle kjemper om det samme?

Vi lengter, og ønsker noen i livet, men når vi tillater andre å vurdere oss, risikerer vi selvbildet. Blikket objektiverer, og forsøker å tvinge oss til å oppgi drømmen og våre tanker om hvem vi er. Det vil vi ikke, for hvem vil ha realisme i kjærlighetslivet? Ikke jeg, hvertfall. Sakte begynner vi å spinne kokongen, som små edderkopper, helt til vi har stengt oss selv inne, i våre forsøk på å stenge blikket ute. Hva da med kjærligheten?

Det er vanskelig å kombinere virkeligheten med den romantiske kjærligheten. Noen finner «den rette» flere ganger i året. Andre har lett etter denne kjærligheten i mange år, og leter fremdeles. Så får man høre: du har bare ikke funnet den rette enda. Faktum er at mange aldri finner denne personen, og ender opp alene.

At «den rette» ikke finnes skal du være glad for. Det gir deg nemlig en rekke muligheter. I stedet for å forgjeves lete etter den ene personen som vil ha deg slik du er, kan du bli en attraktiv person for mange mennesker. Vet du hva alle menn vil ha? Vet du hva alle kvinner vil ha? Det finnes flere nøkler. Universalnøkler som passer til de fleste låser; egenskaper vi alle leter etter i en partner.

Du har mange muligheter, men trenger kanskje en grundig revurdering av deg selv og livet ditt. Hvor du er, og hvor du skal. Første steget ut av singeltilværelsen starter med å møte blikket, og stirre tilbake. Tør du?»
Preben Z. Møller Rådgiver for Sukker.no Preben Signatur

Program

Kort tid etter påmelding vil du motta informasjon for forberedelser. Du skal gjennomføre noen enkle oppgaver slik at møtene bli mer produktive. Dette klargjør også hvorvidt du vil ha nytte av coachingen.

Dag 1

Du og Preben møtes på et hyggelig sted du liker, og blir litt kjent. Sammen etablerer dere en realistisk situasjonsforståelse. For å komme dit du vil, må du skjønne hvor du er. Hvis ikke er både kart og kompass ubrukelig, og du finner ikke veien fremover. På slutten av dagen oppsummerer Preben dine positive og negative egenskaper i forhold til hva det motsatte kjønn vil ha, og strategiene du benytter deg av.

Dag 2

Neste dag setter dere opp konkrete målsetninger som vil styrke deg i forhold til det motsatte kjønn. Disse skal omformuleres til konkrete handlinger. Andre ser ikke hva du føler, men hva du gjør. Hva kommuniserer du til det motsatte kjønn? Hva må endres for at du skal nå dine mål? Endelig lager dere en detaljert og skriftlig handlingsplan som du skal følge. De overordnede målene gjøres til konkrete, overkommelige delmål. Det er viktig at endringene gjennomføres i riktig rekkefølge, og at du vet hvor du befinner deg. Slik kommer du i mål.

Dag 3

Vi skal ha en samtale etter ca to uker for å vurdere fremdriften, og gjøre eventuelle justeringer. Har du fulgt planen?

Påmelding

Du må logge deg inn eller bli medlem for å melde deg på Coaching.

Bli medlem gratis nå!
Jeg har satt veldig stor pris på din hjelp, og merker at det var akkurat det jeg trengte for å begynne på å forandre min situasjon. Hanne 32 år