Sukkerforum

Jeg kjenner flere menn som henter sine koner i utlandet, enten fra Asia eller Afrika. Det er mange fordommer rundt dette, men de jeg kjenner har det fantastisk.

Selv er jeg ikke opptatt av hudfarge og kan like gjerne falle for ei fra Asia, Afrika eller Skandinavia.

Min far er gift med ei fra Latvia og når jeg ble skilt skulle hun finne ei latvisk kone til meg.

Helt greit det, men jeg har bestemt meg for å ikke hente kjærlighet i utlandet. Hun må gjerne være fra et annet land, men bør bo og jobbe i Norge og snakke norsk.

Hva tenker dere om saken?

Nok en gang så samarbeider ikke kjeften å hjernen....kom en mann bort til meg på jobben å sa "deg har jeg sett før,hvor har jeg deg i fra" hvorpå jeg svarte før jeg rakk å reagere " Ser du my pornofilm"..........har aldri sett noen bli så lang i maska før.........det føltes som en evighet før han fikk samlet seg å trakk på smilebåndet.......å jeg skiftet farge til ikke så kledelig rød,å tenkte med meg selv at munnkurv å filter hadde vært ideelt.
Han kommer aldri til å spørre noen om det samme igjen......å jeg kommer aldri til å svare igjen.......Er det mulig liksom???!!!

Selv om jeg kjører veldig inkognito, hender det at jeg reiser meg fra stolen og rusler profiler i nattens mumling og mørke og i dagslys uten belysning.

Like mye som jeg gjenbesøker, finner jeg på å besøke 'mot bedre vitende' de gaseller jeg finner å like. Altså at jeg mot mine egne råd  sist gitt til @Leifi titter først - altså helt feil. Noen titter jo da tilbake, særlig ferskinger selvfølgelig, noen ikke. Men ennå mer - omtrent ingen blokkerer!! Slik at det blir lettere å gjøre seleksjon for skriving. Hvorfor ikke?

Bare noen ufrustrete tanker i en disig og våt Vestlandssommer. Der jeg fremdeles ikke helt har avvist å bidra til den globale oppvarmingen pr. fly. Men for å overtale meg selv skulle jeg jo hatt med ei.

Ungene er nå slettes ikke avvisende lengre. Langt dårligere folk enn jeg trolig kan klare å finne har vært innom deres liv, og de kan godt tåle å 'bare bli på hei'. Dette er bare grubl uten klare spørsmål, men de mottas med takk og både uferdige og ferdige svar.

🔹🔸

Noen som har vært på Alle Singlers Mor før? Er gjerne mest folk fra fylket det er i?

Er selv fra Bergen, vil jo helst treffe noen i nærområdet.

Hva liker du ?

Hva er den perfekte date for deg?

Musikktråd 2.0

Siste svar to. 27 juli 19:47 (1058 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

En ny og lett tråd for oss som liker å svinge oss til bulgarske synthrytmer på danskebåten.

Hva er gjeldende når man blir invitert ut på vin, lunsj eller whatever på første date? Bør jenta bare forholde seg i ro og bli spandert på, eller tilby seg å Vippse? Jeg er ikke så god på å bli spandert på, men det er jo kleint å dra fram Vipps.

Vi har vel alle vært på deiter som det ikke ble noe mer etter. Hvordan avviser du vedkommende når du ser at det ikke er noen match? Venter til du kommer hjem og sender en melding, tar det der og da? Hva sier du?
Jeg husker spesielt en deit for veldig mange år siden som ekstremt åpenbart ikke følte noen match med meg. Han var omtrent stum og bare så over gate og alle andre steder. Jeg prøvde å holde i gang en samtale etter beste evne, men sa til slutt bare til at at han kunne få liv til å gå. Det var nesten vondt å se på fyren som slet. Jeg tenker at selv om jeg umiddelbart merker at dette ikke kommer til å bli noe mer, så sitter jeg i ro og small talker den obligatoriske timen. Som voksne, høflige mennesker bør man klare det. En eneste gang avsluttet jeg etter 15 minutter. Det var helt katastrofe.
Hva gjør du?

Dette skriver jeg fordi enkelte der ute ikke alltid har gode hensikter. Dette vet de fleste. Og det er lett å bli forført av "rosafargede" gull-og-grønne-skoger meldinger, innlegg etc. Dette gjelder både kvinner og menn. Maktmennesker finnes blant oss, og det er ikke alltid lett å avsløre dem, før man selv evt sitter i klisteret, og er fanget i et helvete. Selv har jeg ikke vært i et slikt forhold, men jeg kjenner noen som har opplevd flerårige mareritt. Det handler om makt, kontroll, manipulering og psykisk/fysisk vold. Jeg vil tro at noen få her på Sukker kjenner seg igjen i dette, dessverre. Så mitt råd er: Flørt i vei og jakt på kjærligheten - MEN inneha en sunn skepsis og forsiktighet, inntil du kjenner personen (litt Research er nyttig).

På ferie med mine søte små for øyeblikket...varme,sol, strand, romantisk solnedgang osv...vi koser oss veldig! Kjenner på at jeg savner en spesiell mann å kunne prate med på kvelden... istedet blir det sukker og forumet 😂

Menns tanker

Siste svar on. 26 juli 22:45 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Løve62

Vi har vel alle hørt at menn tenker på sex 24/7.

Det var i går det.
Så hvordan gikk det gutter? Var det øvre eller nedre hjernehalvdel som vant årets tenkedag?

🦁

Jakten på kjærligheten har vart i 4 år for min del. Trodde at nettdating skulle være en genial måte å komme i kontakt med folk på og at man der også kunne treffe noen som kanskje også kunne forelske seg i.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil ha ei som er kristen, ikke ei som har mistet bakkekontakten fullstendig, men ei som har en bevisst tro og som ønsker å finne en å dele tro og liv med.

Testet også et par slike kristne nettdatingsider, men de er fulle av ultrakonservative fordømmende mennesker som ikke kan date meg fordi jeg har vært samboer, hatt sex før ekteskapet og fordi jeg har vært gift før. Har gitt opp å finne noen der.

Så har jeg to bekjente som har funnet sine kristne kjærester via Sukker og tenkte at det var vært et forsøk :).

Jeg bor på Romerike og trives her. Ønsker ikke å flytte, men er flyttbar. Håpet er å finne kjærligheten her eller i nærområdet. Romerikskirken på Kjeller er min kirke og jeg håper å finne ei som har lyst til å dele liv, tro og kirke med meg.

Som person er jeg unik (det er vi alle, forresten). Jeg er en rolig, snill mann i 40-åra som har bena godt plantet på bakken. Er ikke redd for å si at jeg liker tosomheten. Det å ha noen i livet som betyr noe litt ekstra, ei som ikke bare er venn, men også kjæreste, elskerinne, samboer/kone osv.

Kanskje er Sukker stedet hvor jeg finner henne?

Er det flere her inne som leter etter en kristen kjæreste?

Etter å ha sett et visst antall romantiske komedier, så lurer jeg på....hadde du turt å be noen om deres telefonnummer på butikken for eksempel? Og jada jada, jeg vet at det er film..men hypotetisk...hvis du så noen på gaten, butikken, på tur. Hadde du turt?

Blar gjennom listen på de jeg tydeligvis matcher best. På den ene etter den andre lyser treet grønt mot meg, men når jeg sjekker fakta så har hun ikke svart på noen av spørsmålene som burde resultere i høy score og god matching mot meg. Er matchingen da bare en bløff?

Det ser i hvert fall slik ut for meg.

Jeg ser en del profiler som skriver "du må være ferdig med tidligere forhold" hva legger dere kvinner i det? Jeg som far har mye kontakt med mor til barnet (min eks kone) vi snakker ikke utelukkende om felles barn, men også oppturer og nedturer vi opplever. Jeg er glad i henne og det er viktig for meg at hun har det bra! Men jeg er ikke glad i henne på den måten jeg var tidligere, mer som jeg er glad i mine venner. Hun er gift med en fin fyr som jeg gjerne tar en øl med innimellom. Jeg har også sporadisk kontakt med min eks, bryr meg om henne og hjelper om jeg kan, men heller ikke henne er jeg glad i på den måten jeg var tidligere. Er jo en grunn til at de er eks (to for å danse tango) Men, er det slik at en ny dame i mitt liv krever at jeg ikke skal ha kontakt med noen fra mitt "tidligere" liv, ja da sliter jeg i forhold til å finne noen.
Tanker rundt dette? Både lure, smarte, dumme, morsomme og gjennomtenkte tenker er velkommen.

...er det en ny trend her inne? Greit, jeg har skrevet under pseudonym selv. Bare å oute meg, de som vil og har gjennomskua meg. Den som svarer riktig vinner en ekstra måneds (betalt) medlemskap på sukker. De som svarer feil vinner det samme.

Leste en annonse fra en hyggelig utseende mann som ønsket kontakt med en fra Oslo, Akershus, Vestfold eller Troms, han skal ha for en spredning da men jeg faller jo totalt utenfor som østfolding.
Hvor stor er din radius i forhold til mulige dater/partnere?

Denne setningen kommer til tider fra samboende eller gifte. Dere kan gjøre hva dere vil. Ja KAN vi egentlig det? Dere kan stå opp når dere vil. Ja kanskje om lørdager og søndager, men hvorfor skal single ligge i sengen halve formiddagen, BARE fordi vi er single? Dere kan ha sex med hvem dere vil, hvor ofte dere vil og med hvor mange dere vil. Nei det kan vi aldeles ikke. Vi er ikke fritt vilt, og hvor mange har sex med andre single eller forfører andre single helt hjem i senga? Ytterst få i virkeligheten, faktisk. Single lever og gjør omtrent akkurat det samme som par. Hovedforskjellen er at single gjør de samme tingene ALENE. Stor sett i allefall. Vi har ingen å dele sorger og gleder med, unntatt oss selv.Vi er ikke spesielt priviligerte på noen måte. Eller spesielle generelt sett. Vi er BARE single , thats it :)

Er det andre som også sliter med enkelte funksjoner her?
F.eks. så funker ikke "End" lenger når jeg skal til nederst på sida.
("End" gir samme "resultat" som hvis jeg trykker "PageDown", dvs. kommer bare litt ned på sida.)

Altså, nå er det ikke så mye menn kan gjøre for å forandre størrelsen på utstyret sitt men man lurer jo fortsatt på hva er det som er stort nok?

Det er jo helt klart tydelig at for alle kvinner har størrelse noe å si. Og jeg mener alle. Er ikke noen som går i ekstase når de møter en 4 cm pille.

Men hvor stort er det ideelle verktøyet?
Hadde vært kult om folk (både kvinner og menn) kunne ha sagt hva de mener er ideelt for dem (så presist som mulig) så kan vi avgjøre dette en gang for alle.

Ser for meg at det vil bli en del varierte svar, og man kan jo svare under pseudonym.

Prøv gjerne å unga argumentet at det har mere å si hvordan man bruker den, fordi det er ikke det vi spør etter. Vær dønn ærlig på godt og vondt :)

Inspirert av den andre tråden ang. ferieplaner for oss single:

Hvis det er noen kvinner som kunne tenke seg å dra på ferie sammen med meg, så ta gjerne kontakt i innboksen min

(- må kanskje presisere at jeg er 100% heterofil for å ikke gå på en smell her 😂)

Jeg har ferie fra 15.juli og kan reise i perioden 15.- 31.juli. (skal på konsert med Robbie W. 1.aug. 😉).

Bor i Trondheim.

Jeg reiser ikke til Tyrkia eller Egypt og er i grunnen ferdig med Rhodos og Kos også, men ellers åpen for det meste bare det inkluderer litt strand, litt sightseeing, god mat og "bobler"! 🤗

Jeg er 45 år, du mellom 35-50 kanskje? Er en fordel om du har humoristisk sans, hvis ikke tror jeg det vil bli en laaang uke for oss begge! 😂

Er ferdig med "flatfylla", så vil reise sammen med noen som drikker alkohol, men med måte (er begrensa hva jeg med mine 160 cm klarer å slepe tilbake til hotellet liksom 😅).

Så er du normalt oppegående, pålitelig, trivelig og ønsker ei reisevenninne, er det som sagt bare å ta kontakt!

Hei
I disse lange singeltider så kunne det vært fint å hatt det.
Hvordan går en frem for å få en fast partner til slikt?
Og bør en sette restriksjoner?

Jaja... bare å innse at de fleste her inne vil bare se tror jeg... eller så er det jeg som tiltrekker meg bare de som ønsker gøy for en natt 😞😌dette er vanskelig spill asså... ett glass vin i kveld tror jeg for å få opp igjen selvtillit og mot👍

Skulle ønske

Siste svar sø. 23 juli 11:01 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym hellokitty

at folk kunne være ærlige om at de har ombestemt seg ang treff, jeg. I stedet for å komme opp med sånne rare unnskyldninger med sykdom og andre ting. Det er lov å ombestemme seg, og det er lov å si det.

Hva skal man finne på i helga når været er så fantastisk,men ensomheten er til å ta og føle på......føler meg lite kreativ for tia🤗

Jeg er genuint nysgjerrig på hva greia er med menn som sender meldinger, men som ikke virker å være interessert i å kommunisere. Meldingstypen jeg refererer til er hyggelige førstemeldinger, hvor vedkommende tilsynelatende virker interessert i å bli kjent. Jeg svarer i tråd med det vedkommende har skrevet, gjerne etterfulgt av et spørsmål. Får et kort svar uten spørsmål tilbake, prøver meg gjerne en gang til med et nytt spørsmål og får samme respons. Jeg mister da fort interessen hvis jeg må holde kommunikasjonen i gang alene. Så hva er tenker egentlig en mann som handler slik? Noen menn som kjenner seg igjen og kan gi meg et svar?

Firkantet

Siste svar lø. 22 juli 09:58 (116 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Nå er kikkehullene/koøynene de som avbilder seg på forum kikker ut av blitt firkantet.

Hva betyr det for drøftelsene femover? Og er dette et viktig signal om at det vil bli lettere å få endret funksjonaliteten her slik at noen finner?

Eller må jeg fortsatt være kranglevoren for å få leken sex?

Til avrundet debatt.

"Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat og korte svar" (inverst sitat)

🔹🔸

Jeg lurer på....gjør dere her inne noe aktivt for å finne en partner? Ser mye klagetråder om folk so ikke svarer og hvor e rdrømmedama/mannen. Selv om sukker kan være bla skader det ikke å melde seg på andre datingsider, elelr gå ut for å treffe folk. Alternativene er mange...

- Begyne ¨på kurs/arrangemanger som er i forhold til dine interesser
- Prate med noen på butikken
- bli kjent med andre på fester man blir invitert til
- Byen ( betyr ikke man må gå på de plassene folk er mest drita)

Bruk muighetene som oppstår:)

Vår egen befolkning går raskt nedover, mens utlendingen som bosetter seg her øker veldig fort. Nærmere 15% av etniske, norske kvinner får ikke barn. Hvorfor ikke? Viktigere med ny jordomseiling enn etterslekten? PS: Nærmere 25% av norske menn over 45 har heller ikke barn! Dette kommer ikke til å gå bra...

Sommeren er her, og lysten på nærhet er større enn noen gang. Hvor mange damer her er åpne for å kunne ha en sommerflørt med en betydelig yngre mann? Typ 10-15-20 år yngre? Jeg selv er ærlig og må si at jeg er åpen for det. Hva med dere andre? :)

- trenger ikke bety at de er arrogante, uinteresserte eller har manglende empatiske evner. Det kan bety at de bærer på en sorg, et savn eller har det vanskelig på andre måter. Økonomiske problemer, arbeidsløshet eller konflikter i familie eller nære relasjoner kan være andre årsaker. Noen av de fineste sjelene blant oss er dem som kan virke alvorlige eller smiler sjelden. Det er mitt inntrykk. Ta vare - på dem også, og bry deg. De er som regel veldig fine mennesker, når man blir kjent med dem. Det var mine tanker denne kvelden.

Sitter her i Rørvik på en camping etter å ha fiske vanvittig mye fisk. Ble nesten 20 kilo ren filet.(1.5 time) Så sitter jeg her da, med kaffekoppen og tenker.. Fan! Hadde vært koselig å hatt noen å spist all denne fisken med. Samtidig er jeg takknemlig for mye god mat gjennom høsten og vinteren. Håper folket er like fornøyd med sin ferie så langt!

Jeg ser mange skriver på profilen sin at de er "leken"....Hva legger man i det ordet? Dere som evt har det i profilen, enlighten me 😉

Er det bare meg som får helt avtenning når jeg ser menn som klistrer albumene sine fulle av bilder med barna sine i? For det første finner vi jo ut i profilteksten om dere er foreldre, for det andre er dette en datingside, og for det tredje er det faktisk barna deres det er snakk om! Hva med deres rett til privatliv? Hadde jeg fått vite som tenåring at min far hadde lagt ut masse bilder av meg på en side hvor han søkte etter damer, hadde jeg følt meg greit utilpass. Er dette bare meg eller er det flere der ute som reagerer på dette?

Fasade

Siste svar to. 20 juli 11:54 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Prikkete

Det er så mange perfekte menn her, kan det virkelig stemme?
Finnes det en jordnær mann med beina godt planta, ja så stødig at han kan våge å flakse litt? Tåler han litt femininitet også, ja at det er greit å ikke mestre alt men alikevel være god nok, litt kaotisk innimellom ( kreativitet og skapertrang fordrer kaos for at det skal skje noe nytt, endring) samt tror på meir enn seg sjøl...ja at kanskje naturen kan få være som en katedral. Et åndsvesen med andre ord.

En som er opptatt av å være seg sjøl meir enn at brystkassa blåses opp og man glemmer å gi slipp. I Østen sier de at vi i Vest puster slik, det kan jo være noe i det. sixpak vil jeg ikke ha, meir et normalt og avbalansert forhold til kropp, en kropp som har levd et liv og kjenner igjen sine indre berøringer i møte med andre ; fryden som kanskje sitter i ryggsøyla, iveren mellom skuldrene, gleden i sitringer som fyker rundt, muligens sitter sinne i føttene eller kanskje fornemmes det i kjeven...det må jo være der et sted ellers blir det ingen forløsning i energi. Frykten må eksistere ( gis aksept og erkjennelse også), kanskje bor den i magen, ja for uten frykt så finnes knapt empatien. Sorgen sitter hos noen i ryggsøyla mens andre bærer den mest i hjertet. Skammen bør også eksistere ellers blir den samfunnsmoralen vi bygger samhandlende strukturer på borte.

Finnes det en mann her inne tro, ja som liker å være i kontakt med seg sjøl og verden rundt seg, som kikker etter ei dame som er, tja ganske så vanlig...

Når du har trykt i tryne 500gram me snickers, mars, milkyway og bounty.... Itte middagen...

Hei
Dersom følgende scenario skjer her inne, hva gjør du?
1) Noen besøker deg, uten å legge igjen melding?
2) Noen setter gult hjerte på deg, uten å sende melding?
3) Noen setter rødt hjerte på deg, uten å sende melding?
4) Noen skriver til deg, dårlig melding men bilde er bra, skriver du tilbake?
5) Noen skriver til deg, meldingen er bra men ikke bilde, skriver du tilbake?

1) Jente søker drømmepartner....
Høy, mørk og handy.

2) Gutt søker drømmepartner....
Tynn, blondine som vasker å rydder.

Nr 1 er en gjenganger er nr 2 en gjenganger? Ikke? Hvorfor?

Noen flere enn meg som opplever at kamerater som flytter sammen med damer gradvis blir feminiserte? De mister de interessen for sine gamle hobbyer, slutter spøke om temaer som på en noen som helst måte kan tas opp ille av partneren og endrer sine tidligere tydelig uttalte meninger.. Så da lurer jeg på om de faktisk har mistet ballene eller om de bare er taktiske for "å slippe å sove på sofaen".

er det tabu å være sammen med en med CP
søker en god og snill jente
som kan se meg for den jeg er

Hei
Av nysgjerrighet lurer jeg på:
Hvor mange besøk du har hatt på profilen
Når registrerte du profilen
Hvor mange besøker du i løpet av en uke
Hvilket kjønn er du

Hva tenker dere om å gi respons på meldinger? Uannsett om det er interesse eller ikke... er ikke det høflig da? Bare lurer...jeg kjenner at alle spillereglene her inne ikke er helt klare for meg enda😂😉

Koret mitt, The Real Choir søker flere menn som liker å synge!
Har du lyst til å prøve deg? Amatører er velkomne. Du trenger ikke å ha sunget i kor fra før av - vi vil gjerne høre stemmen din!

Kontakt dirigenten@therealchoir.com så kan vi sette opp en audition for deg. Du kan nevne navnet (Merah) mitt i eposten om du vil =)

Du burde bo i Oslo eller nærme - vi holder alle øvelsene våre der en gang i uken.

For å se tidligere opptak fra konserter, gå til:

https://www.therealchoir.com/

Spiste meg stappmett på grillings i går så tenker jeg må innta sofaen et par rolige dager for å fordøye en halv gris. Her går det i samme tralten ser jeg. Noen nye - og noen gamle. Vil gratulere Sukker med tidenes latterlige tilskudd: Giphy og bilde-funksjon på forum... (Har aldri vært flink på konstruktiv tilbakemelding)

Ellers - håper alle har en fin sommer så langt. Har enda ikke fått badet utendørs, så det er på lista. Noen som har vært tøffere enn meg? Må minst ha 20° i vannet.

Ekorn klarer ikke å finne 80 prosent av nøttene de gjemmer. De de ikke finner blir trær (W. Cuppy: "How To Attract A Wombat" -1949).
Så vet dere det.

Flere som har nyttig lærdom å bidra med?

Hvor blir det av drømmemannen?😊🤗

Synd ingen ville bli med😢

Hei jenter
Hva er passende antrekk for en mann og gå tur i?

Nei vi snakker ikke om grilldress og slikt.
Kan jo egentlig gå i vanlige hverdagsklær som en går på kjøpesenteret med.

Vi snakker om i nabolaget, rundt et vann eller i en park.
Blir ikke varm av slikt.

Jenter går tights eller trenings tights og joggesko med litt forskjellig på overkroppen.
Slikt at det passer inn å gå med dem 😉