Sukkerforum

Hvordan reagerer dere menn (i voksen alder, tenker 40+) når en dame foreslår en date? Blir dere glade? skeptiske? redde? svarer dere på invitasjonen eller sitter stille og tenker i ukesvis? :-)

Lyst på en date i kveld...! Gjerne en kjapp en med sex og gos... Kjekk kar som har lyst - i kveld....!!!!!!!

Hei. Er det flere enn meg som skal på We love the 90s på lørdag?

Hva liker du å kalle din utkårede og hva foretrekker du tilbake?

Noen som har noen artige eller oppfinnsomme kjælenavn?

Hatt et du ikke var så begeistret for?

- har du også opplevd det? At når du våkner, så er det noe som mangler..? Den ene, rette - som bare ER der? hmm.... filosofiske meg, liksom... :)

En ny og lett tråd for oss som liker å svinge oss til bulgarske synthrytmer på danskebåten.

"Økonomiske problemer er et hinder for potensielle forhold. Det viser en undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Nordea.

Nær 70 prosent av de spurte svarer at de ville sluttet å date en potensiell partner dersom de fant ut at den andre bevisst skjulte stor gjeld eller hadde store forbrukslån.

Samtidig svarer 45 prosent av de spurte at de ville avsluttet daten dersom vedkommende har betalingsanmerkninger."

"Forbrukerøkonom i Sparebank 1, Magne Gundersen, har gjennom TV-serien «Luksusfellen» møtt mange par med økonomiske problemer.

– Økonomisk rot, betalingsproblemer eller mye tullegjeld er for mange en skikkelig turn-off, mener forbrukerøkonomen."

"Forbrukerøkonom i Nordea, Elin Reitan, tror dårlig økonomisk sans oppfattes som usexy for mange. Samtidig kan den enes pengeproblemer få store konsekvenser for begge i forholdet."

http://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Syv-av-ti-vil-ikke-date-en-som-har-pengeproblemer-10056b.html

Er det slik at dårlig økonomi fører til tørketid i trusa? Er det bare menn som blir usexy pga. dårlig økonomi, eller gjelder dette også kvinner? Er det de gamle kjønnsrollene som gjør seg gjeldende her?

Diskuter. Fortell.

Som trådstarter avstår jeg fra å engasjere meg. Bare så det er sagt.

Har fulgt dere forumister i ett år nå, og har funnet ut at jeg ikke lenger bare vil "sitte på sidelinja"
Skuffer sikkert flere av dere herrer her inne for dette er en dame godt opp i åra !
66 er jeg blitt.
Saken er at jeg nå har fått noen henvendelser fra menn som tydeligvis tolker min profil noe annerledes enn jeg hadde ønsket.
Er denne profilen litt "rar ? Jeg har bare prøvet å endre litt på den, egentlig prøvet å være mer ærlig.
Setter veldig pris på tilbakemeldinger, og jeg tåler kritikk !!!

På siste forumtreff i Oslo i februar påtok jeg meg å ta ansvar for neste treff ( på veldig egoistiske grunner riktig nok.)

Sett av kvelden - mer info kommer om kort tid😉. Treffet vil finne sted i Oslo.

Blir du med som med ansvarlig @hobi, siden du egentlig få initiativrik i en annen tråd om treff?

I en måned har jeg shattet, datet, lest på forum, ledd og blitt overrasket over nettdating. Jeg har møtt en som ble en venn og noen morsomme minner og et par ikke fullt så morsomme. Men noen erfaringer rikere har jeg blitt. Har dog blitt klar over at det er ikke her jeg vil fortsette å søke. Har vel ikke så mye tid til å ha noen i livet mitt, men tror nok om riktig person dukker opp, så lager man tid. Ønsker dere alle lykke til videre.

Solen skinner og gatene feies her i hovedstaden. Klokken er snart øl. Hvordan er det hos deg? Skal du på date i helgen?

Lurer på hvor ofte folk skilles som venner. Tror det er en kjensgjerning at de ivrigste forumbrukerne er god venn med eksen.

Men sånn på generell basis hadde det vært litt interessant å visst. Mange av de jeg har dialog med på nett har et anstrengt forhold til sin eks.

Er det en stor andel som sitter slukøret og vonbråtne igjen, eller er det oftest en gjensidig interesse for å avslutte forholdet ?

Hva er alderen på dere forumister da ?

Men er vi ikke fanger alle? I vår egen celle sitter vi, alene, lukket inne er vi.

Sommetider kommer de andre til oss, vi ser dem og hører dem. Men vi vet at de skal gå igjen, gå og bli borte.

Noen av oss stanger pannen mot veggen. Noen slår hendene til blods på den stengte døren. Noen venter. Men alle teller vi skrittene våre fra vegg til vegg, så mange kan jeg gå, hit og ikke lenger kan jeg komme, her er muren, min mur, reist av naturens lov, av skjebnen. Så langt rekker evnene dine, kraften din, du menneske.

Og tankene kjemper for hverandre og mot hverandre i cellen sin.

- Nini Roll Anker

Jeg trenger en ny serie!
Liker:
- homeland (ELSKER!!!)
- game of thrones, digger - selvom jeg egentlig ikke liker fantasy
- prison break (ja jeg ser den nye)
- lost
- house MD
- greys anatomy
- the killing
- the knick
- top gear
- 24
- friends
- seinfeld

Serier jeg prøvde å se, men ga opp midtveis fordi jeg kjedet meg:
- orange is the new black
- orphan black
- narcos
- house of cards
- the wire
- dexter
- suits
- shooter
- hannibal
- the OA
... og en god del andre

Serier jeg har sett gjennom, men hater:
- breaking bad
- x-files

Så: kan noen hjelpe meg med den kanskje umulige jobben å finne en serie jeg kan like? Helst action/thriller/drama, slik man er spikret foran tven og skriker NEEEEEI når det viser seg at det er en hel uke til neste episode? Hjelp meg!!!

Hva synes dere kvinner om menn med skjegg?

Det er mye artikler om det i mediene - noen sier at skjegg har like mye bakterier som på et dolokk - så har du moteartiklene som fremmer det å pynte skjeggene sine ( http://www.minmote.no/#!/artikkel/23812075/ny-trend-menn-pynter-seg-med-skjeggsmykker )

Personlig synes jeg noen kler det, andre burde revurdere å ha det - og jeg mener dette henger sammen med hvordan type ansiktsformer menn har.

Hva mener dere?

I jakten på den rette har vi alle ulike ønsker og preferanser på partner. Men sett at du fant den du lette etter, ei jente eller en gutt med de rette kvalitetene. Men vedkommende bor i en annen del av landet enn deg, og i profilen står det "Ønsker ikke flytte over avstander". Hva gjør man da?

Mange av oss er foreldre til fortsatt unge barn, og det er nettopp det som er grunnen til at jeg har det i min profil. Jeg vil helst spare barna mine fra å måtte bytte skole, flytte fra venner og aktiviteter. Samtidig som jeg selv savner en voksen å dele livet med.

Nå trenger jo ikke barn være årsaken for alle, det kan være jobb eller at man bare virkelig trives der man bor..
Men hva er avstand for dere om også dere velger at dere ikke ønsker flytte over avstand - er det en grense? Er det ut av byen du bor? Kommunen? Et visst antall mil? Eller vil man ikke flytte fra stedet man er bosatt what so ever?

Nå ble det kanskje mye her, men jeg håper noen skjønner hva jeg skriver, og at dere ønsker svare hva dere tenker om temaet. ..for flyttbarhet er i allefall noe jeg sjekker opp, når jeg sjekker ut profiler.

Tar ansvar, er jo ikke nødvendig å krangle om treff. Forumtreff 27. mai, hvem kan? Kan du begge helgene er du velkommen på dette også. :) Kan ikke selv denne helgen, men kan arrangere om ingen andre kan. Null stress :)

19. April braker det løs. Da starter årets sykkelaksjon. Hvem som helst kan være med, og man kan utføre en god del aktiviteter, ikke bare sykle til jobb.

Av den grunn, kjøres det en "kom i form - aksjon" for dem som ønsker å henge seg på.

Fra 19. April til 17. Juni (60 dager) blir det altså å registrere hver økt man har.
Man får 0.5 poeng per halvtime jogging/fjelltur/sykling/golf etc. , maks 1,5 poeng per dag (dvs at maks 1.5 time per dag er tellende).

Målet er for eksempel å komme i god form, øke muskelmasse, nedgang i vekt m.m.

Hvis man er aktiv alle dager, mer enn 1,5 timer per dag, så blir fasiten 60 treningsdager og 90 poeng.

Øktene kan registreres slik:
1/60, fjelltur, 2 t ( totalt 1.5 p)
2/60, golf, 4,5 (3 p)
3/60, treningsstudio, 1t (4 p)

Velkommen alle dere som vil delta.

Nå kjører vi På!!!!

Når du har fått venner og venninner fra Sukker, uansett om dere har datet eller ikke, og skal presentere dem for andre venner, hva pleier du å si eller kommer du til å si om hvordan dere har blitt kjent med hverandre, hvis du ikke vil at de skal vite at du er eller har vært på Sukker?

Spleising

Siste svar to. 20 april 22:19 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Lone

Hva synes dere her om å bli forsøkt spleisa?
Kleint? Setter pris på?
Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det selv.
Ja, det er fint om noen jeg kjenner, som har en bekjent som de mener jeg ville passe bra sammen med, fikser og trikser litt for at vi kan møtes og finne ut om det stemmer.
Men det forutsetter jo at personen kjenner meg vel slik at vedkommende har en rimelig god fornemmelse for hva slagsmål person som ville vært en god match.
Noen som har erfaring med det?
Noen som er flinke til det, altså å spleise venner og kjente?

Etter en dårlig dag der det meste har gått skeis, lurer jeg på hvilke praktiske utfordringer singellivet medfører for dere...

Hun er kjent under mange navn, Villrosa, chillrosa, gammelrosa, vill-i-trusa, chilla... I dag har hun bursdag! :) Gratulerer så masse med dagen Rosa57 :)

Besøk

Siste svar to. 20 april 13:06 (125 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Totalt har 5773 sett min profil.
Hvor er han som skal bli kjæresten min, liksom?

- Føler du deg som 5. hjulet på vogna hvis du er i selskap med samboende eller gifte venner eller venninner?
- Fortell om dine opplevelser eller synspunkter.

Lurer på om det er single jenter i nærområdet :D

Ja, det finnes sikkert en tråd eller fler om dette, men orker ikke lete så lenge.
Jeg har ila den siste tiden hatt en del profiler som besøker siden min og markerer den med et gult hjerte. Dette er i utgangspunktet koselig, og hvis jeg ikke får melding av vedkommende så sender jeg melding for å si "hei". Den rare biten er at jeg ser at meldingen er lest og vedkommende besøker profilen min igjen, men svarer ikke. Dette har hendt 6-7 ganger de siste ukene.
Er det fler som har opplevd dette? Jeg hadde for lenge siden en profil på møteplassen.no hvor det var utrolig mye falske profiler som virket plantet der av møteplassen.no. Kan det hende seg at sukker.no driver på samme måte? Jeg forstår at man kan feks trykke feil på touch-telefon og gi noen et hjerte man ikke mente, men siden det har skjedd så mange ganger..
Noen som har opplevd det samme?

Har den kvinnelige ømhet blitt borte ?

Er det fortsatt in med "duckface"/trutmunn/kyssemunn/blowfish etc på bildene? Eller er jeg helt ut ? (jeg kommer gjerne diltende en stund etter at trendene har satt seg - og muligens dette har skjedd denne gangen også)
PS! Eller gjelder dette kun for kvinner?

Alle har forskjellige forestillinger om hva og hvordan en date skal være..
Noen vil ha klassisk middag, levende lys osv, mens andre foretrekker paint-ball..
Hvor på skalaen er du?- hva er en bra date😉

Jeg har ikke hatt noe date i påsken.

Hva er det fineste komplimentet du har fått?
- Hvordan reagerte du?

Hva med et morsomt et som var godt ment, men ikke helt traff?

Har du blitt tatt på sengen av et kompliment fra en fremmed 'på gata'? Eller kanskje vært den som ga det?

Liker vi humoristiske/spydige kompliment?

På engelsk er det noe som heter 'backhanded compliments', som da er fornærmelser dårlig forkledd som eller kombinert med et kompliment, er det alright?
(Typisk brukt mellom kvinner som vil jekke hverandre ned eller av menn som sjekketriks for å løsne opp dama.)

God morgen alle sammen 😊 da er påsken over. Håper alle får en god tirsdags morgen sola skinner jobben kaller 😊

- For det er ingen som helst grunn til å føle seg mindre verdt, mislykket eller skyld. Alle har en historie. Noen bærer på en sorg eller et savn. Andre igjen kommer fra et langvarig forhold der man vokste fra hverandre. Livet tok ulike veier.
- Noen av de fineste menneskene blant oss er de single. Fordi de sitter på en erfaring, er søkende og er ressurssterke. Ikke glem det. Single fortjener respekt og inkludering, rett og slett. Det var noen tanker fra meg.

- Står det å lese på NRK.no. Interessant. For overraskende mange her på Sukker, synes jeg, er villige til å flytte dersom de finner den rette. Men er det virkelig så enkelt? Flytte fra familie, nettverk og evt en trygg og fast jobb?..
- Kanskje løsningen for flere single er å tenke litt nytt, utenfor boxen? Ikke bare tenke tradisjonelt og småborgerlig, men spørre seg selv: Ja hvorfor ikke gi dette en sjanse?
- Særbo: Mer lidenskap og forelskelse. Mindre hverdagsirritasjoner, rutiner og vaner. Beholde selvstendighet og frihet. Barn slipper å flytte og tilpasse seg en ny familie. Slipper å velge mellom jobb og partner. Kan holde jevnlig kontakt. Internettet ER oppfunnet.
- Hva mener dere? Jeg er positiv til dette :)

Armen sovner. Ubehagelig som f**n. Ikke får jeg skiftet kanal eller rukket bort til bollen med snop. Skal ikke engang begynne med hvordan dette oppleves i senga. Man er helt handlingslammet i tillegg til at armen sakte dør ut med prikkeh***** på toppen av alt..
Hva gjør ikke vi menn for dere?

Skal vi ha litt nøtter igjen da folkens?
Første som har rett svar stiller neste spørsmål. Husk at Google er for pingler.
En lett først: hvem synger følgende strofer i en sang.....i want you, i need you, but it aint no way i ever gonna love you.....

Jeg kan godt ta en fest med venner og jeg har det stort satt veldig gøy.
Men jeg er alltid den ene som ikke drikker...
Tilsynelatende synes andre det er et større problem enn jeg synes, siden det alltid er noen som prøver å få meg til å drikke
Så... er de redd jeg skal huske noe de ikke husker😂? Eller blir jeg automatisk putta i boksen "kjedelig" og "festbrems"?

Serier

Siste svar sø. 16 april 23:55 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Fear the walking dead
Westerworld
Så fete..

Hva skal man med kjæreste egentlig?

Hva ser dere på atm?

Har vært her inne 3-4 måneder nå og sendt noen meldinger. Får dere damer i aldersgruppen 25-40 veldig mange meldinger her, og har dere da veldig mange å velge mellom?

Jeg har et viktig spørsmål:

Hvorledes kombinerer jeg min dype kristne tro med det å basere livet mitt på horoskopene i Allers, Norsk Ukeblad, Hjemmet, og hva annet jeg skulle finne på min vei?

Jeg har hørt at det ikke går. Sånn egentlig. Dette plager meg. Veldig. Inderlig.

Ellers håper jeg at alle tenker på at morgendagen er en dag for oppstandelse. For reisning. For å åpne egg.

- Gutter: Easy to get.
- Hvorfor er det slik? Selv om det finnes unntak. Kjør debatt.

Noen data nerder som skal på the gathering 2017 😊

Solo er ikke KUN et kjøttstyke, ei allemannseie. Jeg skal ta konsekvensens av min utemmet flørting, noe som trekker svært dårlig markedsføring fra medforumister, og slutte meg til filosoferne og alle andre verdensproblemløsere.
God påske!

Sol og sommer - er nok fler som tok seg tid til å nyte dette i helgen.

Har dere fått med dere at det kommer en ny mathall ved vippa? Ryktene sier at det skal være ølservering ute der og mat fra forskjellige kanter av verden! Får håpe på at solen varer helt til lørdag - da skal de visstnok ha en liten lanseringsfest hele dagen! Noen som skal?

For noen er påsken nesten like viktig som julen, og særlig maten setter de høyt. Hva spiser du i dag? Selv skulle jeg gjerne spist lam, men siden min datter ikke er glad i lam får det vente til jeg er alene. Så i dag blir det skinkestek istedenfor.

Strømstad 2017

Siste svar lø. 15 april 21:06 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Forberedelsene til Strömstad 2017 er i sluttfasen, med fokus på optimalisering av spillelisten. På torsdag ruller vi sakte inn i sentrum, der vi ENDELIG slipper inn igjen:

https://www.nrk.no/ostfold/vil-apne-stromstad-sentrum-for-ranefesten-1.12871707

En av mange favoritter i spillelista:

https://youtu.be/7x3CCKaOlfU

Teksten er så tidløs.

Flere forslag. Keep 'em coming.

Moro! Cathrine Montero Moen (Fra Robinsonekspedisjonen) ønsker å finne dater langs Norge via Sukker :) Sjekk denne: https://www.facebook.com/skattejakten.live/videos/1433914793339821/

Polyamori

Siste svar lø. 15 april 16:31 (282 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dagens ord er: Polyamori.

"Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.

Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». Polyamori er ofte beskrevet som samtykkende, etisk, eller ansvarlig ikke-monogami. Begrepet benyttes av og til i videre forstand når det henvises til seksuelle forhold eller kjærlighetsforhold som ikke er seksuelt eksklusive, men det er uenighet om hvor bredt det gjelder. Imidlertid legges det stor vekt på etikk, ærlighet og åpenhet.

Begrepet kan også brukes som et paraplybegrep som omfatter polygami, polyseksualitet, polyfidelitet (trofasthet til flere) og alle aspekter ved kjærligheten, mer eller mindre løsrevet fra de andre, så lenge det er snakk om flere involverte.

Polyamori betegner også et nettverk eller en subkultur, hvor de involverte ønsker og velger åpne forhold, og hvor man gir hverandre støtte gjennom samtaler og utveksling av erfaringer.

Polyamori setter spørsmålstegn ved parforhold som den eneste samlivsform, og åpner for at de involverte kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig."

https://no.wikipedia.org/wiki/Polyamori

- Mamma har bare veldig mye kjærlighet å gi

"Lynn Myrdal (40) praktiserer det mange vil mene er et utsvevende sexliv, med flere partnere."

- Jeg er veldig stolt av mamma, sier datteren Sunniva (20).

http://www.dagbladet.no/tema/lynn-er-apent-polyamoros-datteren-er-hennes-storste-stotte---mamma-har-bare-veldig-mye-kjaerlighet-a-gi/67434877

Så ... HVEM av dere kvinner er åpen for en sådan løsning?

Jeg har gener å spre, og celler å avse.

Ville bare ønske alle en god påske:)