Sukkerforum

1. desember allerede, på tide med noen adventsnøtter...?
Første som svarer riktig kommer med neste nøtt.

Er ute etter en film, som har blitt en juleklassiker. I filmen får vi høre en ny variant av "love is all around", hva heter filmen?

Jeg har vokst opp i en familie hvor det har vært vanlig å snakke om ting, uansett hva det måtte være. Poenget har vært å "lette sitt hjerte", få ting opp i dagen, ikke gå å gruble.

Jeg blir derfor overrasket og forundret over at dette stort sett ikke fungerer i de forholdene jeg har vært i. Og i den forbindelse lurer jeg på om vi er en generasjon med ekstremt hårsåre individer? Det skal liksom ingen ting til før alle pigger er ute og forsvarsmekanismene slår inn. Tåler vi ikke å få kritikk, selv når den er berettiget?
Er det virkelig meningen at man ikke skal kunne dele sine tanker og begymringer uten at det blir krisemaksimering, - og begynnelsen på slutten av forholdet?

Konkret eksempel: I mitt siste forhold oppdaget jeg at han fortsatte å chatte med andre damer, noe som gjorde meg veldig urolig. Tok det opp med ham på en veldig "pedagogisk" måte; "Jeg blir veldig lei meg når du chatter med andre damer". Det tåltes ikke og fokuset ble rettet mot meg. Det var jeg som var sjalu og kontrollerende.
Ja, kan godt innrømme at jeg blir redd og sjalu i slike situasjoner. Men man skal vel kunne snakke om sånt, finne en løsning, - sammen?
Eller har de fleste levd et så jævlig beskytta liv at man må ta på seg silkehansker og godta absolutt alt av unoter for at ting ikke skal gå på tverke?

Attraktiv

Siste svar sø. 4 des. 19:02 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

På forumet gjentas det stadig at man skal "gå et hakk ned", og kontakte dem som ikke er så attraktive hvis man opplever å få få svar på meldingene man sender? Hvorfor det? Man må jo like utseendet til den man skal bli kjæreste med. Vi har alle ulik smak og ulike preferanser, så jeg skjønner ikke hvorfor noen mener at det å velge en annen enn den man liker skal løse noe som helst.

Hei!

Første (og i noe grad andre) treff er ofte en litt nervøs affære - man skal møte i levende live, den som tidligere kun har vært et bilde på Internett. Vi vil gjerne fremstå som både interessant og interessert, men ikke desperat.

Hva ville du verdsatt av litt ekstra romantiske gester på første / andre date, som gjør at den du møter skiller seg ut som noe spesielt, uten at det blir "for mye"? Har du selv en erfaring med å gi / få noe som ble tatt godt imot?

Denne tråden er for de som savner en elskling noe så inni helvete :)

Hvorfor hater du å være singel ?

Hvor lenge har du vært singel ?

Og hvorfor er du det ?

De single som bor i lyckliga gatan, vil jeg ikke ha med i denne tråden ;)

GOD KVELD

ER DET NOEN HER FRA HEDMARK

SØR-ODAL/KONGSVINGER

Et halvt år som betalende medlem, noen meldinger og hyggelige "samtaler" ... som rant bort som vann i sanden.
Ingen date, og sånn gikk dette medlemskapet..
Lurer litt på den rabatten som sukker mener jeg går glipp av ved å ikke fortsette medlemskapet... hva går jeg egentlig glipp av????

Har vært hyggelig å "henge inne på forum", kommentert litt og laget noen tråder, mange kjekke innspill fra folket.. Men ærlig talt, er ikke det som fører til at jeg treffer en kjekk mann som kan bli noe mer enn et bekjentskap..
Ønsker dere alle en nydelig advent og God Jul (tidligste laget med julehilsen, men takker av idag)

Jeg gjorde en test. Hadde tre forskjellige profilbilder: ett med skjegg og langt hår, et med kort hår og ett med snauklipt skalle. Så målte jeg hvor mange besøkende jeg fikk på profilen. Tallenes tale var ganske klar: null besøk på alle.

Eg har vært her i noen år og prøvd å skrive meldinger til forskjellige damer som eg finner interessant på dei årene. (Tråden har kanskje vært oppe før) Mange er flinke med å gi tilbakemeldinger, og det er jo flott. Men er mange som ikke gidder å gi en lyd fra seg. Eg er ikke den mest attraktive personen her tanke på utseende, men vil likssom ikke gi opp. Har en formening om at det er ikke bare det ytre som er viktig.Syntes det at folk kunne bli flinkere med å svare tilbake. Enten det er et positivt eller negativt svar. Eller bare å svare tilbake fordi personen ikke ser så pen utifra bilde. Syntes selv det er vanskelig å bli kjent med folk bare etter bilde eller litt tekst på profilen. Syntes det er vanskelig å fylle ut noe som helst om meg. Og eg er ikke så fotogen. Ellers ha en fortsatt god Søndag :)

hodeløse troll

Siste svar sø. 4 des. 00:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Nå kommer julenissen - ja, det er den tiden på året igjen, med "varme, gode intensjoner og lovnad om gull, røkelse og myrra". Er så himla lei av alle disse hodeløse trollene, uten profilbilder eller tekst av noen betydning - bad santa, i beste fall... Flere som har opplevd disse? Større trivsel som single, for å være helt ærlig. God adventstid, godtfolk!

Jeg vil spørre jenter her på sukker ift erfaring med utenlandske gutter. Jeg er interessert i å høre spesielt om de fra Europa. Spania, Italia, Frankrike. Er det mentalitetsforskjell ift norske gutter, positive og negative sider?

Noen som er interessert i singeltreff Rogaland?

Jeg blir oppfattet av mange for å være sint, aner ikke hvorfor, mulig jeg har et sint ansikt, men jeg smiler og ler dagen lang.
Mulig jeg har en litt skremmende fremtoning, men jeg bare sier det jeg mener og forlanger at folk sier det dem mener.
Jeg orker ikke sånne runder rundt grøten for å være snill og skånsom, tåler ikke folk å høre hva andre mener så har man et problem.
Noen her inne mener at jeg ikke har noe pent å si om kvinner, har masse pent å si om dem, de fleste vennene mine oppgjennom livet har vært kvinner.
Men dem har vært i den kategorien at dem tåler en fleip og de som kjenner meg godt vet at jeg fleiper og kødder mye.
Jeg har nok vært litt mer uheldig enn de fleste, har hatt 3 forhold / samboerskap som har endt med utroskap.
Ikke fra min side men det er tydeligvis tøft å være kvinne hjemme alene mens gubben kjører land og strand rundt i dagesvis.
Sover i en busslomme her og på en bensinstasjon der, men sånn er livet med en ferdskriver og trussler om bøter opp i 30.000,- klassen.
Men jeg er faktisk god venn med alle mine ex-samboere, forholdet holdt ikke men vennskapet kan man da ha.
Er god på å tilgi.
Jeg har ikke barn, fordi jeg kan ikke få noen, ble sterril i millitæret, vi var en ganske crazy gjeng nede på Mågerøy i Tønsberg i 1987.
Øvelsene gikk litt for hardt for seg, men hva forventer man i en alder av 20 år og 100 Ramboer i en skog, ble et hardt slag Hehehe.
Savna selvfølgelig dette med barn når jeg ble eldre, men alle samboerne jeg har hatt hadde unger og det gikk veldig greit.
Hadde tydeligvis en god påvirkning på det midterste forholdet, begge sønnene ble bil mekanikere.
Så jeg søker egentlig bare venner her inne.
Er for tiden sykemeldt, vært det siden hjerteinfarket i september men jeg skal ut på veien igjen, det er der jeg hører hjemme, det er der jeg trives.
Med 50 tonn på glattisen, trives med en jobb der sjåføren har alt ansvaret og må løse alle slags situasjoner.
Så de av dere som tror dere vet hvem jeg er og kjenner typen.... gjør dere virkelig det.
For jeg greier ikke å tolke andre mennesker ut i fra et bilde og litt skriving på forumet.
Jeg har aldri møtt noen av dere face to face utenom Villrosa, så jeg vet ingenting om dere.
Men jeg syns dere virker ok alle sammen.

Hei! Føler jeg får noen brev og svar på en del brev jeg sender, men er fan av tankesettet " Det er alltids noe å jobbe med" så vil dere tat en titt på profilen og si hav dere synes om profilen i sin helhet?

Hva er den avgjørende greia for dere , som får julestemningen til å kicke inn skikkelig? Er det musikk? Lukter? Ting?
For min del når jeg lager karamell og pepperkaker ,- lukten av smør, sukker og nellik er så jul som det kan bli , og hvis jeg får litt "it's beginning to look a lot like christmas"... da ( helst Dean Martin-varianten 😍)

Musikk som blir

Siste svar lø. 3 des. 15:01 (793 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Jeg har blitt gjort oppmerksom på at det var tårevått og sårt at jeg ga den forrige musikktråden reisepass. Fylt til randen av skjemsel og skam bøter jeg på skaden ved å lage en ny tråd som får bli.

Kari Bremnes - E du nord

Hva har skjedd med brukerne på sukker nå om dagen?
Før så ble man ihvertfall avslått. Men det er vel for TTT for folk nå om dagen!?

Kom igjen vis i det minste litt respekt for hverandre. Så vanskelig er det ikke å avslå på en pen måte.

Vært superbruker nå i over en måned, skrivd til mange; men svar av noe som helst slag kommer.
Mildt sagt: skuffa.

Går dere noen ganger ut alene og spiser på restaurant? Mange vil vel si at det er kjedelig og at det er noe man ikke gjør. Hvordan skal man da ellers få møtt folk? Men er jo enig at det er bedre hvis man får med seg noen/en. Selv gjør jeg det noen ganger. Men ender opp på samme sted hele tiden. Der jeg kjenner de som jobber der.

Jeg lurer på noe. Er Gentleman typen ute eller er det håp? Blitt kalt det (noen vil kalle det selvskryt men nå er det andre som har sagt det) jeg skrev ikke det om meg selv i profilen. Men jeg har verdier og en måte å være på som føles litt gått ut på dato. Noen sier vær meg selv andre at jeg må bli hardere kaldere forandre meg. Har ikke direkte lyst til det men så er ikke alene tillværelsen noe å juble for heller. Har ikke blitt klokere etter å begynt med nettdating så Gentleman Ute eller er det fortsatt plass håp for en? Uten å spørre får man ikke svar.

SKAM.....

Siste svar fr. 2 des. 20:30 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Er det voksne folk som ser på denne serien på NRK??

Med alt det prate om nettvett osv. Hva tenker dere egentlig når dere legger ut bilde av barna deres? Dere har ingen aning hva folk som er her ... vær så snill å vær forsiktige!! Om dere skal vise situasjonen eller noe... så dekk t fjes da. Tommel opp for dere som har gjort d!

Hei!

Jeg ser at interessen rundt trening begynner å ta seg opp igjen, samtidig som min egen trening begynner å falle i dass etter gode mnd frem til juni.

Så jeg tenkte, hvorfor ikke fortsette å motivere meg selv, og andre, ved å sette i gang en liten "motivasjonskonkurranse"!?

Fra og med AUGUST til og med NOVEMBER (122 dager), vil jeg sette mål om å utføre 60 økter med ulike aktiviteter. Dvs 3,44 økter per uke i snitt (la oss satse på minimum 1 times økter). Dette skal være mulig for Gud og enhver!?

Det kan være så mangt, som styrketrening, spinning, gåturer, fjellturer, golf, klatring, sykling, etc.

Så de som vil, kan henge seg på. Så slipper vi å se ut som noen digre tjukkaser FØR julefråtsingen tar til.

For de som vil, så kan jeg registrere alle øktene deres per uke, så blir det kanskje litt konkurranse rundt dette her!? Så kan vi bruke Forum til å skryte, motivere seg sjøl og andre. Samtidig har man kanskje en del tips til type aktiviteter og treningsmetoder man kan benytte for å komme i form eller bare vedlikeholde formen.

Så heng på, den som vil være med! :-)

"Dater ikke alenemødre", leste jeg i en tråd her på forumet. Er det mange som har det slik mon tro? Og vil noen ta seg bryet med å forklare hvorfor de tenker slik? Tydeligvis er det noe jeg ikke har skjønt. (Alenemor til gutt på 5 år)

Når man ser og leser om en mann, mellom 21-27, og man finner en som er interessant.
Jeg skriver hei 😊 eller hej, har du lyst til å bli kjendt. Osv
Men jeg får ikke svar? Noen tips?

Jeg er selv 20

Barcelona

Siste svar fr. 2 des. 09:46 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym vors i osl

Hvem vil være med til Barcelona en uke fra søndag med norwegian? Kjemperimelige billetter. Jobber for meg selv så jeg kan jobbe derfra. Hadde vært kult å reise med noen, spesielt noen som er litt kjent der. Aldri vært der før. Godt med litt sol og varme før jul. Mvh Michael

Har vi hatt en fin dag? Fyr i peisen her.

Er det noen jenter som vil bli med på tur til Barcelona ..? Neste helg... Har to stk billetter ..

når man får en veldig hyggelig melding, man svarer tilbake, og sånn går det litt fram og tilbake. Så vil fyren møte meg, jeg sier OK og gir ham mobilnummeret mitt. Så hører jeg ikke noe mer. ??? Dette er flere dager siden.

Så mange flotte og spesielle folk på diskusjonsforumet la oss tilbringe tid sammen og vise oss favoritt låt vi liker høre når vi "gløder" forelskelse med noen eller savner den forelskelsen med noen.

Om det er litt rart eller ei, stemmer ikke helt på alt men treffer hjerte likevel. Er det lov å dele det.

Denne er min favoritt, gjerne høre din.
https://www.youtube.com/watch?v=W8LCgn6zAak

Jeg har møtt en jente 6 ganger og har begynt å fått litt følelser for henne. Hun sier hun ikke har følelser og ser på det kun som vennskap. Skal jeg gi opp?
Følelser kommer nødvendigvis ikke med en gang, men problemet er at hun er 4 år eldre enn meg. Tror hun ser på det som et lite problem

Hun er "drømmejenta" i mine øyne.

Etter å ha sittet og trollet på forumet og hatt ut av meg en solid dose med sarkasme og bitterhet, bestemte universet seg for at det nå fikk være nok.

For et par måneder siden, datet jeg en jente, noen år yngre enn meg. Vi hang sammen en 3-4 uker, hadde det greit, men ble enige om å ikke gå videre siden kjemien ikke stemte helt. Jeg la det hele bak meg, og regnet ikke med å se henne igjen. Så nesten to måneder etter vårt siste møte, kommer meldingen. Jeg ringer og en gråtkvalt jente forteller meg at hun er gravid og at jeg er faren. Da er det bare å brette opp ermene og være mann, fordi ekte mannfolk sutrer ikke og prøver å presse ei dame til å ta abort. Et par panikkanfall og søvnløse netter over det å prøve å starte et forhold med en graviditet herder den moderne mannen. Da får dere bare kose dere meg datingmatriser og meningsløst pjatt God jul og over og ut!

Har kommet meg der at jeg ALLTID ender i friendzone. hva gjør jeg galt ??

Som så mange andre menn på sukker får jeg ikke svar på meldingene jeg sender. Men jeg sender aldri flere meldinger til samme dama heller.

Er det noen av dere mannfolka her som har hatt suksess med å sende en oppfølgingsmelding uten å få svar på den første?

Og til damene, svarer dere noen gang på denne oppfølgingsmeldinga, eller virker dette enda mer mot sin hensikt?

Personlig tenker jeg at jeg har jo ikke noe å tape på å fyre av gårde enda en melding. Har ho ikke svart på fire måneder, svarer ho nok ikke den femte heller på en måte.

Det har vært mange alderstråder her på forumet.. for gammel, for ung, sin beste og verste alder...så jeg starter like godt en til :)

Påfallende mange voksne kvinner og menn føler seg sååå mye mer ungdommelig enn sine jevnaldrende som de i samme slengen ser på som gamle gubber og kjerringer.
Spørsmålet er altså: Hvor gammel er du (holder å si 10-året) og hva tenker du om en person på "kjønnsmarkedet" (som Preben ville sagt det) som er nøyaktig like gammel som deg selv?

Jeg er i 40-årene og synes hannkjønn på samme alder er unge guttunger :o)

hvor mange av dere er villige til å flytte på seg for å finne kjærligheten? jeg har inntrykk av at de fleste vil helst treffe nabojenta/gutten og jeg er dessverre en av de :D men her oppe i Finnmark så har man jo ikke det største utvalget, knapt nok naboer :))) hvordan er det med dere? er dere flyttbar hvis dere finner kjærligheten?

...til tross for at de chatter med deg, og har lest profilen... hva er dette egentlig?

Om nay: Hvorfor?

Om yay: Hvorfor? Og er det harley-typen eller racer-typen som er mest yay?

Gjerne oppgi alder om du svarer ;)

Ser at det ofte skrives "i sin beste alder"
Hvordan har man det da?
Når inntreffer denne alderen?

Lurer på hvor mange av de som ikke har bilde av seg selv som besøket andre ansiktsløse profiler ? Når de på toppen av manglende bilde og profil tekst sender gult hjerte som betyr ; nysgjerrig på deg ...... ja da ler jeg godt 😂

Savner å finne noen damer som kjører MC her inne? Er det et par tre her mon tro?? :)

Du er pen!

Siste svar ti. 29 nov. 16:40 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

"Hei! Du er pen!"

Svarer man på sånne meldinger, lizzom?

Aftenposten hadde nylig en sak ute der par kunne teste Sukkers matchingsystem. Vi fikk mange besvarelser, men for å validere dataene fjernet vi ekstremverdiene, samt gjode en analyse av utfylligen der vi fjernet besvarelser der folk enten ikke fullførte, eller svarte kunstig monotont for å komme seg i gjennom uten å svare skikkelig.

Resultatet av undersøkelsen er en solid bekreftelse av berettigelsen av Sukkers matchingsystem: Medianen for parene var på sterke 89 i matchtall og snittet lå på 87,5 for parene. Trenden (får dessverre ikke vist kurven her) viser tydelig at ikke bare er det større sannsynlighet for at forholdet varer med høye matchtall, men også det at man faktisk har det bra i forholdet. Under 80 ser ut til å være fånyttes da 94% av parene lå over dette.
Det Sukker gjør er å sortere titusenvis av kandidater til hver enket bruker, på bakgrunn av matchtallet og eksponere de først i listene. Hvis man er med på at man uansett må starte ett sted på så mange kandidater så hvorfor ikke starte i den fornuftige enden?

Hvis man bruker Sukker i stedet for Tinder eller andre lottotjenester er derfor sannsynligheten betydelig større for å havne i ett lykkelig forhold.

Du besøker meg... du setter ingen hjerter... du sender ingen melding.
Hvorfor blokkerer du meg ikke?
Jeg gjør oss begge en tjeneste, besøker deg tilbake - og blokkerer når jeg drar. Litt kjip arbeidsfordeling det der.

Fint om menn kunne bli litt flinkere til å blokkere når dere ikke er interessert! Også dere kan hjelpe til med å løfte frem flere aktuelle kandidater ;)

God morgen :) håper alle får en fin dag:) håper at dere vil stikke innom

Siden det er tråder om musikk og alt annet, tenkte jeg vi kunne prate litt dokumentarfilm :) Jeg har sett at det er en interesse mange lister på profilen sin (bli med på date?) så da kan vi jo komme med anbefalinger så lenge vi sitter her alene.

Kom med tre anbefalinger og begrunnelse. Jeg begynner med mine...

1. Werner Herzog Happy people: A year in the Taiga (2010)

Dokumentarfilm om et lite jegersamfunn dypt inne i Russlands skoger, et av de mest isolerte områdene i verden. Vi følger en jeger og hans utrolige tilværelse, gir meg lyst til å reise laaaaangt inn i skogen og leve i et med naturen (Vil du være med?)

2. Adam Curtis HyperNormalisation (2016)

En "red pill" type dokumentar som tar et kritisk blikk på samfunnet vi lever i. Tar for seg det politiske systemet, media, fenomenene Brexit og Trump, Syria og mye mer. En dokumentar for de intellektuelle, er du veldig politisk så kan det hende denne får deg ut av bobla.

3. Louis Theroux Drinking to Oblivion (2016)

En ufattelig trist dokumentar om alkoholisme. Vi følger noen få alkoholikere og deres problemer. Da jeg så denne hadde jeg bare lyst til å dele ut gratis klemmer :(

Det var mine tre, hva med dine?

Folkens, la oss snakke om noe positivt. For meg handler Jula om noe magisk, det er tiden når ønskene kan gå i oppfyllelse. Jeg vil gjerne at hver som skriver her får ønsket sitt "come true" i 2017. Hva ønsker dere aller mest? ( husk å skrive noe som ikke kan kjøpes)

Utro....

Siste svar ma. 28 nov. 20:22 (127 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg så et klipp fra God Morgen Norge på TV2. Der sitter parterapaut Laila Dahl å promoterer sin bok, om grep å ta ved utroskap.
Boken har blitt til fordi hun selv har blitt bedratt av sin mann i lang tid. Ved tilståelse viser mannen også frem bilde av et lite barn han har blitt far til, som resultat av dette. Tross den ekstreme situasjon velger hun å fortsette forholdet.
De jobber seg igjennom det i løpet av 2 år, men så en dag mistenker hun han igjen, hvor han etter mye om og men tilstår ny langvarig utroskap.
Jeg får helt hakeslepp år hun sier at de er gode venner i dag og at han medvirker i boken. Etter å ha dratt denne kvinnen igjennom så mye vondt, og sveket på værste måte igjen. Hvordan i helvete kan man ha respekt for det mennesket. Jeg tenkte umiddelbart, at denne kvinnen som er parterapaut ville ikke jeg ha oppsøkt til å få hjelp. Ville dere ?

Jeg føler meg ultrakonservativ i forhold til mange her inne, så forundrer meg ikke om jeg blir beskrevet som dømmende nå 😊

Ser at flere jenter/damer skriver i sin annonse at partneren skal være god i sengen.

Er det noen gutter/menn som har det i sine tekster? Hva vil dere jenter/damer da tenke, om dere leser det?

Super creeps

Siste svar ma. 28 nov. 15:50 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Hvordan advarer jeg andre mot i alllefall en temmelig skummel mann her inne?