Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker ikke å møte aleneforeldre.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Yes ma. 3 feb. 2014 14:27

Betyr dette hvem som helst som har barn eller de som har barna sine fulltid ?

Skjult ID med pseudonym 93U39 ma. 3 feb. 2014 14:32

@Yes:

Det er vel sannsynligvis noe som varierer fra person til person. Men jeg gjetter på at et flertall mener at han eller hun ikke ønsker noen som allerede er foreldre i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Siri ma. 3 feb. 2014 15:42

Hvis du har barn Yes og det står i profilen at de ikke ønsker kontakt med aleneforeldre er det jo bare å akseptere det. Ikke alle vil ha med seg andres bagasje

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 15:50

Betyr rett og slett at man ikke har lyst til å møte noen som har barn.

Skjult ID med pseudonym Yes ma. 3 feb. 2014 16:03

@Siri
Jada det er fullt ut akseptert. Chill...
Lurte bare på hva som lå i begrepet.

Skjult ID med pseudonym 93U39 ma. 3 feb. 2014 16:08

@nora:

Det er det vel delte meninger om.

Noen ser på det som om man ønsker å starte på et nullpunkt hva angår familie. Bagasje vil det vel være uansett, men enkelte er litt selektive hva angår den åpenbare bagasjen.

Skjult ID med pseudonym Nord.mann ma. 3 feb. 2014 16:27

Har du barn @nora?

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 3 feb. 2014 16:38

Jeg tolker det som at de ikke vil treffe folk som har barn.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 16:48

Etter å ha datet noe skruller med barn forstår jeg godt hvorfor man ikke ønsker møte damer med barn. Noen av de gnåler om hvor lite interessert du er i barnet før du har rukket å bli ferdig med første date. Glem det. Jeg pleide å være veldig åpent på dette, men gidder rett og slett ikke mer.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 16:58

Kommer helt an på dama. Kommer helt an på ungen. Kommer helt an på antallet.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:00

Jeg blir ikke alltid glad i barn nora. Det er faktisk nok forkastelige barn, og rent biologisk så er det ikke alltid likefrem å elske og være glad i andres unger - fordi de er unger. Har du aldri møtt en unge du ikke tåler trynet på før?

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 17:07

Plenty av bedritne unger. Enig med taler over her.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 17:23

Det finnes drittunger, akkurat som det finnes drittfolk som er voksne. Greit å forholde seg til virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:28

Det er det med kjemi igjen da. Samt hva hvermansen i omgivelsene skulle mene om en unge, er ikke dermed sagt min bedømmelse. Rett og slett "utstråling". Det finnes fæle damer med flotte barn, og nydelige damer med ekle barn. Det er rett og slett ingen fasit. Jeg kan virkelig ikke annet enn å referere fra biologien. Det å fostre opp/oppdra/eller omgås med andres unger - i en annen manns bed - er rett og slett ingen menneskerett. Damer har et fortrinn i det de skal velge en mann å forplante seg med, mannen et fortrinn da han blir mer moden og ressurssterk om du vil. Dette var en løs hypotese. Løpet er ikke kjørt selv om en er småbarnsforelder, men en kan ikke regne med å velge fra samme hylle som før .. det blir istedenfor en annen butikk med et annet utvalg. Så avhenger det også av livets faser selvsagt. Hvorvidt man er i 20-30-40 årene

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:34

Isolert sett. Jeg er i 30 årene. tidlig 30 årene. Jeg er barnløs. Søker dame uten barn, kanskje har hun ett barn, kanskje er denne ungen, denne pakka de to i sammen ei god pakke. Derimot har dama to barn, så er det for mye for meg, i min fase. Så er det nå en gang sånn da, at det å like noen, bli glad i noen, enten det er barn, voksne eller hva enn - kan plutselig skje. En velger det ikke alltid selv, likevel - det er greit å være edruelig til tematikken. Det kommer en hverdag - plutselig. så er det nok like mange fasiter som det finnes mennesker, nå snakker jeg kun for meg selv

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:44

Ok. Sukkerbutikk. Dersom dama er fin her på sukker, men har barn. Så er hun fortrinnsvis uaktuell. dersom jeg hadde møtt og blitt kjent med denne dama utenfor sukker - tilfeldig, og fått en god tone og fått vite at hun hadde et barn, og barnet var en god deal, så kanskje vi snakker.

Ei dame med barn på sukker, har det aldri forekommet at jeg har fått andre følelser for enn en og annen kåt fantasi - og det å være elskere ville være et mer realistisk tema enn kjærlighet i utganspunktet

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:51

Ikkesant. Hver sin smak .. og kanskje en møtes i et svakt øyeblikk ;)

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 3 feb. 2014 17:55

Nå ble jeg nesten litt trist på vegne av oss som har barn, men jeg velger å tro at dere over ikke snakker for flesteparten her :o)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 17:59

Trenger ikke å være trist. Derimot er det vel greit å være ærlig, kalle en spade for en spade. Gidder ikke å være pedagogisk nå - får ikke betalt.

Livets realiteter .. de er mange, men du får trøste deg med en sak; de er ikke absolutte

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 18:04

Husk: De fleste av tilfellene så har dama tatt en livsomfattende beslutning. Hun valgte å føde et barn. hun valgte med stor sannsynlighet også hvem hun ville parre seg med. Det er liksom prisen å betale det ..

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 18:06

.. sagt veldig dramatisk: "den forsmådde" mannens hevn.

Trøst deg også med at ei alenemor kan være svært så sexy .. kommer liksom an på rypa det der

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 3 feb. 2014 18:09

Vel, ærlighet er jo en bra ting da ;o)

Jeg fikk bare plutselig en følelse av å være sett på som annenrangs og at jeg derfor bare kan forvente annenrangs.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 18:16

vel .. det er din følelse. Jeg skal ikke trykke den ytterligere ned i gjørma, selv om jeg kan.

Jeg kan gi deg et eksempel fra MEG: Jeg er forelsket, nydeligste jenta i verden. Så, får hun barn, og jeg elsker henne ikke lenger, Hun har tatt et valg. Et barn, med en annen. Jaja, da går jeg videre.

et flere år gammelt eksempel. Kjærligheten passet ikke på det tidspkt.

Så, sånn er det. Den dag i dag, så er hun ikke aktuell .. jeg dagdrømmer ikke om henne lenger. Det kan skyldes flere årsaker, men mest ovennevnte. Klart, en tid, ett sted, hvem vet hva som kan skje. Jeg begynner jo å bli ganske voksen selv også :)

Likevel. Det er mange slag i trynet på single mennesker. Det er mange slag i trynet på de barnløse. Derfor er det også rettferdig at det også kommer noen slag tilbake! Jeg håper bare at barnet som ble født inn, er et kjærlighetsbarn .. fra begge. Det følger ansvar med ..

Skjult ID med pseudonym 93U39 ma. 3 feb. 2014 18:20

@nora 16:13:

Definitivt færre å velge blant om man siler på det kriteriet, ja.

@nora 16:56:

Det er ikke alle som tenker som oss.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 feb. 2014 18:27

Skjønner ikke hvorfor det er noe å bli trist over.
Noen er åpen for personer med barn, andre er det ikke.
Samme gjelder hundrevis av andre ting. Folk har forskjellige preferanser og en kan ikke ta seg nær av at det er folk der ute som IKKE like deg, for da får du et ganske miserabelt liv.

(mann 41 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 18:31 Privat melding

Vel, som tobarnsfar er det egentlig dobbeltmoralsk av meg å ønske ei uten barn. Det eneste som kan være litt tricky er å få tid til hverandre i startfasen. Men dersom det skulle være aktuellt så er det alltids mulig å prøve å synkronisere "fridager".

Men jeg også lurer litt på hva som menes med "ønsker ikke møte aleneforeldre". Det er jo litt åpenbart at hvis du er forelder, så er du alene, ettersom du er her på sukker og søker en kjæreste. Hadde vært litt merkelig om man skulle ønske å søke etter personer som allerede er opptatt.
Derfor tolker jeg det som at det ikke ønskes kontakt med de som har barn 100% av tiden. If in doubt, ask. Vanskeligere er det ikke.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 3 feb. 2014 18:45 Privat melding

Jeg har prøvd forhold med barn fra før et par ganger, og det kan være ganske hyggelig, og det kan være det motsatte.
Uansett kan det være vanskelig å tilpasse seg, for det er jo alltid den uten barn som på et vis må passe inn i den allerede ferdige pakken med barn fra tidligere, med alt det innebærer av eks'er, og besteforeldre på flere kanter. Samarbeidet mellom foreldrene er jo ikke alltid en dans på roser, og barna er jo heller ikke alltid like sjarmerende.
Det kommer nok veldig an på hvordan forholdene er, men at det ikke er så lett for den som kommer utenfra, det bør ikke være så vanskelig å forstå, og at det ikke passer for alle er jo bare slik det er.

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 3 feb. 2014 18:47

@pow:

Jeg kan fint leve med at folk ikke liker meg, og livet mitt er ganske bra takk ;o)

Poenget er vel at jeg reagerte på bedritne unger og at man nesten må regne med å velge fra en annen hylle.
Ærlighet er som sagt en fin ting som jeg setter pris på, så det er helt greit for meg at menn ikke ønsker å treffe alenemødre.(Og omvendt, men akkurat her i tråden var det menn som svarte).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 feb. 2014 19:13

@Missb

Hvis en skal være brutalt ærlig, samt veldig pirkete så stemmer det litt.
Mange har barn som er bortskjemte og til tider ustyrlige.
Og det er lett å skjønne at personer uten forhold til barn fra før vegrer seg for å inn i en slik situasjon. Det er tross alt litt lettere for en person å komme inn når de er litt enklere å ha med å gjøre.

For en person som ser etter personer uten barn så er de med teknisk sett andre valg.

Men uansett, unødvendig å slenge rundt seg med slikt. Hold det for seg selv i stedet.

Selv er jeg åpen for damer med barn, men frykter en situasjon hvor jeg ikke kommer over ens med barne, så derfor vegrer en seg jo litt. :/

Skjult ID med pseudonym Kvinne46 ma. 3 feb. 2014 19:35

Jeg har selv store barn. Og har derfor satt grensen ved ikke barnehagebarn, maks en unge i skolealder eller voksene barn.

Men er utrolig mange menn i 40 årene med små barn, og gjerne tre.
Dette kapittelet i livet mitt er over. Nå vil jeg sette fokus på meg selv, partner, karriere og reising.

Skjult ID med pseudonym klokke ma. 3 feb. 2014 19:43

Det som gjør det uaktuelt for meg å treffe noen med barn er ikke det at de har barn i seg selv, det er det faktum at eksen til den personen vil alltid være en del av livet til den personen, for resten av livet!

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 3 feb. 2014 22:23

17:23: Nei, det finnes ikke drittunger

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 3 feb. 2014 23:37

Nei, kanskje ikke bokstavelig ;)

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 3 feb. 2014 23:53

Jeg tror at om følelsene er på plass og sterke nok, så er faktisk alt det andre rundt det, rett og slett bare praktiske problemer. Når krompen kan så kan vel andre også;)

Skjult ID med pseudonym Aphraid ti. 4 feb. 2014 01:04

Sier meg enig med mucifer i alt han har sagt så langt. Jeg er en mann i tidlig 30 årene.

Skjult ID med pseudonym huder ti. 4 feb. 2014 07:00

Liker ikke menn med barn enten det er heltid fulltid eller om du har stikki fra ansvaret.

Skjult ID med pseudonym Statistisk ti. 4 feb. 2014 10:14

Siden det er så mange som sier de ikke vil ha en som har barn, vil jeg bidra til å belyse mangfoldet i ønskene her... Det ideelle for meg er nemlig en mann rundt 40 med barn i barneskolealder. Så det så. Får håpe det er noen for oss alle der ute, barn eller ei...

Skjult ID med pseudonym huder ti. 4 feb. 2014 11:47

Jeg tror det kan ha litt med hvor gammel man er og hvor man er i livet og. For meg er det hvertfall det, det kan hende jeg mener noe annet når jeg er 40+

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 4 feb. 2014 16:43 Privat melding

kan faktisk skjønne at de damene eller mennene uten barn søker de uten barn....som noen sier over her så har det litt med hvordan tingene er rundt hele pakka...det være seg at det kan bli mange å forholde seg til.osv...selv har jeg en sønn og det taler vel for seg at drømme dama også har et barn,,,,men spm blir jo hvor mange hun har og hvor mange med.......kan faktisk si at heller ikke jeg med en sønn sikter opp mot ei dame med flere barn med flere xer og ørten andre og forholde seg til ....men treffer man noen og ting stemmer så kan jo dette også endre seg...........

(kvinne 48 år fra Oppland) to. 6 feb. 2014 11:57 Privat melding

Jeg har selv store barn som har flyttet hjemme i fra , har prøvd det med andre som har små barn, sorry men, en lever i forskjellige faser av livet, jeg har stort sett vært alene med mine barn hele livet, grunnet at far jobbet i utlandet, så beklager, jeg begynner ikke på nytt med små barn, og som ikke er mine...det har jeg kommet frem til. Men, kan selvsagt møte mennesker som har barn, men, mannfolk som har både 2 og 3 barn i alderen fra 5 år, not,og stort sett er jo menn i min alder ferdig med barn, ikke hendig å begynne med barn etter fylte 40 år, etter min mening.

Skjult ID med pseudonym . . . to. 6 feb. 2014 12:01

Vel, du kan mene hva du vil Cat43, men det er nå relativt vanlig at både menn og kvinner får barn etter fylte 40. Mennesker er mer bevisste på å ta høyere utdannelse nå, realisere seg selv og ikke ALLTID få barn når de er 20;-) Det er nok litt avleggs det. Men respekterer selvsagt din mening:-)

(kvinne 48 år fra Oppland) to. 6 feb. 2014 12:06 Privat melding

Jeg ser den, jeg fikk barn tidlig, og tar utdannelsen min nå, synes selv det var alt for sent, men, det er faktisk slik i livet, at det er nå det passer for meg, ungene er ute av rede og klarer seg selv, så føler at nå er det min tur, uten små barn
og tenke på, skal en ha tid til en kjæreste midt oppi dette, så føler jeg faktisk at det er greit å møte en i samme situasjon som meg akkurat nå, i min fase av livet

Skjult ID med pseudonym . . . to. 6 feb. 2014 12:10

Flott at vi alle er forskjellige:-) Absolutt ikke for sent å ta utdannelse i 40-årene Cat43, bra gjort det!

Skjult ID med pseudonym Tor-Sverre to. 6 feb. 2014 12:12

Veldig bra gjort av deg Cat43, nå kan du tenke på deg selv, og ikke minst bli det du vil.