Alle innlegg Sukkerforum

sportsbilder i profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym damen ma. 3 feb. 2014 21:38

Nå har jeg tatt mot til meg igjen og gjort noen søk for å prøve å ta litt initiativ (svært få tar jo noen initiativ overfor meg). Er en normalt aktiv dame, men er ikke særlig interessert i ski, heller ikke hytteliv (i oppveksten fikk jeg svært store doser av dette, ja, 2 hytter var det, begge på fjellet, med utedo, uten strøm og vann, med kilometer å gå til hytta fra parkeringsplassen, osv). Har gått Besseggen, Jotunheimen, Rondane, Hardangervidda, you name it. Har i "moden alder" ingen trang til å oppsøke fjell og hytter. Men tar gjerne turer i marka når det ikke er snø, trener på treningssenter. Men altså, når jeg blar i profiler og bilder, dukker det ene bildet etter det andre opp av karer i treningsutstyr, oppe på en bre, på et fjell, i marka, på ski, osv. med treningsutstyret på. SUKK, hvordan får de tid i det hele tatt til å være på Sukker, lurer jeg på. Jeg ser ingen bilder av en mann foran tv'n, på biblioteket, på butikken, osv., skulle tro de var litt der også, i alle fall på butikken (hehe)...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 feb. 2014 21:51

Ja da vet du jo hvordan 90% av mannfolka føler det her inne når de blar i dameprofiler. :P

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 21:53 Privat melding

Jeg måtte flire litt når jeg leste innlegget ditt damen.... knallgodt.

Fordi jeg har ofte tenkt det samme. Men kanskje det har noe med idealene i dag. Vi skal spise riktig, trene nok og puste en diger dose med frisk fjell og sjøluft. Da ligger vi i normalen, slik den er satt opp i rammen til et fornuftig og vellykket liv.

Nå har jo menn det med å pakke med seg utrustning bare de skal rett opp i tjernet for å kaste et par kast med stangen. Så er det en kompis i nærheten som knipser i rett øyeblikk, ja da er det lett å få inntrykk av han er en riktig " Monsen".

Men for all del ikke å kimse av dette, men jeg forstår tanken din og blir stresset av og tenke på om dette liksom er et must så fort det nærmer seg helgen....

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 21:54

Hvorfor skal de ikke ha tid til det? Personlig har jeg kanskje 70/80 dager på fjellet hvert år, hvis man teller sommer og vinter. Jeg har plenty av tid til å se tv, henge med venner, være på sukker osv.

Men for all del, hvis du sitter på ræva i sofaen 17.00-22.00 fem dager i uka og går en tur på butikken i helga, så bør du vel skjønne at du ikke passer sammen med noen som er aktive?

Skjult ID med pseudonym TangaTrond ma. 3 feb. 2014 22:04

Kom over en (sjelden) kvinneprofil her forleden, hvor hun sa at hun var URBAN. Hun var ikke så innmari glad i naturen! Ahhhh, det var deilig lesning, her inne blant alle tindebestigerne og havdykkerne.

;)

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 22:04 Privat melding

Oj den var kvass @ skrujern. Jeg leste ikke damen slik at hun ikke hadde respekt for at det er aktive menn. Men kanskje mer dit at hun ønsker seg noen med mindre aktivitet og at det på en måte er mange som selger seg inn med noe som de ikke praktiserer så ofte også.

Skjult ID med pseudonym damen ma. 3 feb. 2014 22:05

hvis dere leser innlegget, sier jeg at jeg er normalt aktiv selv. Det er å vise seg fra flere sider jeg sikter til, at det for noen (kanskje) kan være et liv utenom treningen også. Men for all del, om det er det som er livet, så er det sånn, og likesinnede kan finne hverandre, intet er bedre.

Skjult ID med pseudonym damen ma. 3 feb. 2014 22:06

jeg bor rett ved marka, går mye der, når det ikke er snø, vel å merke. Har merkelig nok ingen bilder av meg selv i treningsbuksa, men kanskje jeg skal føye til et;)

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 22:07

Å være på fjellet er da ikke det samme som å trene.

Sett friluftsliv til 0 i relasjonsprofilen din. Så filtrerer du ut de som er aktive og liker å være i fjellet osv.

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 22:12 Privat melding

Ikke lett dette damen å gjøre et innlegg her på forum. Det kan fort bli helt feil i forhold til det som er tanken bak.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 22:12

Hmm, jeg liker nora! :D

Skjult ID med pseudonym damen ma. 3 feb. 2014 22:18

Det er vel noen som liker å misforstå her:). For å gjenta meg selv: jeg går mye i marka, jeg liker naturen, deilig å komme seg ut! Jeg går både for å trene og for å få naturen og frisk luft, alt etter vær, humør, og turfølge. Takk, Papou, du skjønte hva jeg mente:)
Som sagt, er man et utpreget friluftsmenneske med uteliv nesten daglig uten å ense vær og føre, ja, så er man det og man kan finne likesinnede og flott er det. Det virket bare som, ved mitt søk, at det gjaldt så å si 100% av mannfolka.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 22:20

Det er nok mange som bare har det i kjeften, men det kryr av folk i fjellet og det er stort sett de samme folkene hele tiden. Jeg kjenner mange som er like aktive eller mer aktive enn meg.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond ma. 3 feb. 2014 22:27

Det går heldigvis an å være aktiv uten å måtte trampe opp og ned et fjell hver eneste helg! ;) Fra et mannlig ståsted, så synes jeg det vrimler av dameprofiler i allværsjakke her inne - så ja, det er tydeligvis kødannelse i fjellheimen i helgene.

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 22:32 Privat melding

@nora..... for et glimrende utsagn

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 3 feb. 2014 22:35

Så så, jeg liker deg likevel nora ;)

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 3 feb. 2014 22:38 Privat melding

Tenk om en hadde tatt profilene til tusen menn og tusen kvinner og alle stod på startstreken. En vei til fjellet, en til sjøen, en parkvei med benker og en på stedet hvil med party telt.

Hvor mange profiler hadde holdt mål?

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 4 feb. 2014 00:12

Det er fullt mulig å ha andre interesser enn å løpe i heia.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 4 feb. 2014 00:35

Hvor vanskelig kan dette være?

Det er bare å skrive i profilen at dere vil ha en fyr som foretrekker sofaen med kopekassa og lanken nede i en chipspose fremfor en fjelltur.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 4 feb. 2014 01:37

Valget står vel ikke mellom sofaen og fjellet? Selv kan jeg like fjellturer, men kun på høsten og kun hvis det er tørt. Jeg er solmennneske, ikke snømenneske. Jeg er strandmenneske mer enn fjellmenneske. Jeg skjønner ikke vitsen med å reise til samme sted år etter år, til samme hytte om og om igjen. Jeg foretrekker å reise til nye steder og oppleve nye kulturer i lys av deres historie. Jeg foretrekker å lære å lage sjokolade fra cacaobønner til ferdig produkt av ur-indianerne i regnskogen i Costa Rica framfor after-ski drinker på "min faste pub i Hemsedal". Jeg foretrekker å se nye steder i verden fremfor å se Glittertinden fra enda en ny vinkel i Jotunheimen.
Valget står virkelig ikke mellom fjell og sofa, folkens.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 4 feb. 2014 01:46

@Juicer ti. 4 feb. 01:37
Word!

@Skrujern ti. 4 feb. 00:35
Vi har google earth/maps med streetview for svingende.
Hvorfor skal vi reke rundt til alle de plassene i dårlig vær når vi kan se dem i HD og garantert strålende vær når som helst ((((^.^)
;p

Skjult ID ti. 4 feb. 2014 12:13

Jeg er oppvokst med turgåing hver helg, samt gikk mye turer med speideren.

Riktignok har jeg ikke vært oppå de høyeste toppene i Norge. Delvis fordi jeg ikke har noen som vil gå sammen turer sammen med meg og delvis fordi jeg har en liten grad av høydeskrekk.

Derimot er jeg veldig glad i å gå turer i skog og mark. Er oppvokst med strender og gikk ofte turer der med familien min. Noen fjelltopper var det også der jeg vokste opp og dem har jeg vært på, men de kan nok ikke sammenlignes med de største toppene I Norge.

I tillegg er jeg glad i å sykle og kunne sykle flere mil. Pr dags dato har jeg ikke sykkel og jeg tenker hvert år at jeg skal skaffe meg en.

Jeg trives med å være ute i naturen i frisk luft og være fysisk aktiv. Kan bli rastløs og stresset av å være inne/være i ro for lenge.

Så ja, jeg ønsker nok at en fremtidig partner er glad i å gå turer og vil bli med meg innimellom. Om vedkommende har en hund så er det enda bedre for da må man går tur hver dag:-).