Alle innlegg Sukkerforum

Mamma Mia i morgen! Informasjon her

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 5 sep. 2008 14:58

Hei!
Vi har nettopp fått høre fra noen på Sukker at det ikke var satt opp noen Sukkerforestilling da de kom for å kjøpe billetter til kinoen i Bergen!
Dette har sin naturlige årsak ettersom man kjøper billetter på vanlig måte som alle andre. Forskjellen er at vi kjøper dem først og fyller opp bakfra! Altså, hvis folk fra Sukker ikke fyller opp hele salen så vil det også være andre som sitter foran.
Kinosjefene i Bergen, Stavanger og Trondheim har nå innformert sine selgere om hvilke kinoer som folk fra Sukker skal samles på.
For ordens skyld kan det være lurt å huske disse forestillingen selv hvis noen selgere roter:

Mamma Mia singelparty i Bergen:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Konsert Paleet med fest på Cafe Opera i Bergen.
Vi møtes først til vorspiel i annen etasje på Kafeen kl. 19, før vi går bort til Konsert Paleet og ser på Mamma Mia ca. kl 20.30. Vi fortsetter deretter på Cafe Opera.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen som begynner 21.15 (sal KP2) må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Trondheim:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Trondheim kino med samling i Kjelleren på Olavs Pub før og etter forestillingen. For de som ikke vet hvor Olavs pub ligger så er det på, Cicignons plass.
Vi starter med vorspielet kl. 19.30, før vi går bort til Trondheim kino og ser på Mamma Mia som begynner 21.00 (sal 6). Når filmen er ferdig fortsetter vi på Olavs Pub.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Stavanger:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Stavanger kino med samling på Newsman før forestillingen og Arkivet nattbar etterpå..
Vi starter med vorspielet kl. 19.30 på Newman der man får god pris på øl hvis man sier man er fra Sukker. kl 21.00 må vi ha kommet oss inn på Stavanger kino for å se Mamma Mia. Når filmen er ferdig samles vi på Arkivet nattbar.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med torsdagen når billettene legges ut (forestilling kl 21.00 Sal 2 Luksussalen). Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig lø. 6 sep. 2008 12:38

Minner om at det er lurt å sikre seg billetter raskt i dag. Det fylles opp. I Stavanger er det bare 8 plasser igjen nå!