Alle innlegg Sukkerforum

De kan ikke flørte ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 14:57

Etter å ha vært noen år på Sukker og andre steder, slik som de fleste andre her.
Har jeg lagt merke til en vesentlig forskjell på de Norske jentene her inne og jenter fra andre land.

De Norske jentene er penere, høyere og mer ressurssterkere og ekstremt selvstendige.
Men når de skal skrive en profil om seg selv, så skriver de ikke noe som helst om seg selv, ingenting.
Istedenfor skriver de hva de har gjort, ramser det opp...det samme gamle i hver profil..."reist alene i sør-amerika/afrika/asia(svært ofte de samme stedene) Hoppet i fallskjerm, ekstremsport er blitt veldig must å ha med, gått de og de fjellturene til HQ osv og videre en liste over hvor de har reist og at de trives utrolig mye i jobben sin også sånn liksom greie der kjefter indirekte på seg selv at de "jobber nesten litt for mye!".

Videre til at de trener 6 ganger i uken, noe som er mer enn få toppidretts utøvere jeg kjenner, men alikevel ser de ikke ut som det. Noe som for meg er utrolig.

De sier ikke et eneste ord om seg selv, hva de egentlig vil og søker og hva de savner.
Istedenfor blir du møtt en mur av selvforsvar, passiv aggressivitet og det hele ligner på 4 og 5 klasse på barneskolen der en skulle skrike høyest om en hadde vært i marokko i sommerferien.

Hvorfor velger de det og heller ikke sier noe som helst om seg selv ?
Det er som om de synes flørting er ubehagelig, de er så maskuline og harde/tøffe at de er fullt klar over at den spenningen med den langt mer feminine norske mannen er borte og de heller rett og slett søker en kamerat/lillebror.
De skriver det ihvertfall slik, søker en teit og rar lillebroraktig turkamerat, også skriver de sterke varseltegn om at er han tøff eller noe lignende så er han kommet til feil profil.
Flørting for dem, er umulig....noe som egentlig stemmer bra med resten av deres profil da det siste jeg ville gjort er å fortelle en jente med engang hvor jeg har vært i verden da det selvfølgelig også betyr at en har flørtet med de lokale/hatt det litt morro...og det er litt sært å påtvinge noen før de engang har fått sagt hei til deg.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 14:57

Så er det de obligatoriske bildene, jeg kan ikke huske sist jeg var innom en profil som ikke hadde fallskjermbildet eller thailand(aper eller slanger) eller prekestolen/på toppen av fjellet bildet.

Så er det jentene fra andre land, de skriver nesten ingenting om hvor de har vært men eller veldig direkte hva de søker, og mange av dem er veldig åpne på at de vil ha maskulin tøff og snill mann som kan passe på dem.
Også har du de av dem som er golddiggers...noe som faller på sin urimelighet da selv den peneste av dem ikke når en vanlig norsk jente til knærne.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 15:00

Så mitt spørsmål er...har det alltid vært slikt i Norge ? Er flørting noe som bare kommer med alkohol ? eller er det rett og slett ikke mulig da kvinner rett og slett er ofte idag fysisk sterkere, tøffere og hardere enn den norske mannen...som blir beskrevet av Bill Bryson som verdens "softeste mann".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 feb. 2014 15:09

Tja.. En kan vel egentlig ikke skylde på andre enn mennene.
Det er mennene som har gitt damene inntrykk av at det er slike damer vi søker som har hoppet i fallskjerm, vært på fjellvandring, osv.

Det er mennene som ikke tar initiativ slik at damene har noen grunn til å flørte.

Ganske enkelt egentlig, vi kan altså kun skylde på oss selv.

Skjult ID on. 12 feb. 2014 15:35

Tror trådstarter er i feil alders trinn.... Har på mine tre dager her ledd høyt av profiler eg har vært inne på. Det er mye deja vu på noen profiler men enkelte skriver sykt bra. Når det kommerctil bilder er det vel enkelt å greit.. Det er Thailand og skydiving som har vært trendy de siste årene. Og eg vet kvinner sier det samme om menn, fleste av oss har bilde på fjellet, jakt/fiske bilde, bil/mc bilder osv... Alle kan ikke ha unike bilder fordi mange har de samme interessert. Er ikke verre enn det!

Skjult ID med pseudonym Girl81 on. 12 feb. 2014 15:47

Det er som flere sider over her-dette gjelder like mye menn som kvinner. Jeg har de bildene og sikkert teksten du referer til, men dette handler om at det er vanskelig å få frem på papiret helt hvem jeg er-jeg er mer enn mine bilder og teksten og for å finne ut det må vi møtes i virkeligheten.. På nettet blir alt så fort overfladisk..

Skjult ID med pseudonym JohnDoe on. 12 feb. 2014 16:00

Reagerer mest på en ting : "De kan ikke flørte",,, etter å ha vært på sukker i noen år, så er det kanskje du TS som ikke kan flørte??

Skjult ID med pseudonym kløver on. 12 feb. 2014 16:11

Du får ta dem fra utlandet da Lars isteden for å være her på sukker i mange år og deretter klage over det :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 12 feb. 2014 16:18

Først, Bill Bryson kan du få gratis.

Sist, jeg vil bare ha en profil jeg fanges litt av - det er lenge siden nå, for lenge.

Når det er sagt, eks fallskjermbilder o.l. er ikke veien til mitt hjerte. Jeg bryr meg ikke om det. det enkle er ofte det beste i min aldersfase, 30.

Bilder skal ikke stresse. Bilder skal forføre .. MEG .. det er min formel.

Jeg trenger hjerte lunge innr. jeg er i ferd med å falle ifra .. den enes død, den andres brød

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 12 feb. 2014 16:22

Bill Bryson. Aldri hørt om han engang .. driter i Bill Bryson!

Faen ta han .. kommer han min vei skal jeg knulle han i ræva. Faen!

Bill B... fuck you, fuckhead! Who are you to talk .. Bill Bryson "en amerikaner på kanten" mao. en - ingenting, en som må rakke ned for oppmerksomhet - Bill B .. en latterlig mann

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 12 feb. 2014 16:23

.. skal vise deg soft jeg.

Fittehue!

Skjult ID med pseudonym CellularA on. 12 feb. 2014 16:57

Jøye meg. Damer som viser litt fysisk utholdenhet på bilder er greit nok det, bare det ikke blir for mye. Det går for fjellturer og andre aktiviteter. Siden man bare ser bilder og ikke kjenner personen innvendig er det jo enkelt å objektifisere tingene ut i fra et bilde. Det trenger jo ikke nødvendigvis være det, men det kan oppfattes som at her prøver man bare på en show-off.

Skjult ID med pseudonym Z on. 12 feb. 2014 16:58

KORREKT!

Jeg er norsk. Jeg kan ikke å flørte!

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 17:02

Til dere som svarer seriøst, jo jeg kan flørte....som student omgås jeg jenter fra flere Europeiske land og da blir det flørting...på den gamle måten...der når ingen ser at man kanskje plutselig gir hverandre et kyss på ett offentlig sted...

Mitt poeng er at den norske jenten synes det er ubehagelig, flørter du med henne så blir hun helt...ja..da kommer det opp en vegg av "eeeh...?".

Da snakker hun om kamerater eller noe lignende, alt for å være passiv aggressiv og hva bedre som ubevisst selvforsvar enn å snakke om en kamerater.

@Mucifer - Bill Bryson er jo ingenting, i Papir utgaven av New York times var det en story om hvordan de mente at norske kvinner seksuelt foretrekker menn fra andre land.
South Park har en episode der de gjør narr av feminine og pinglete norske menn osv.

Mitt poeng i det store og det hele er at superjenta, jenta som kan alt og har gjort alt og skriver i profilen at hu må downplaye alt hun kan og vil, går fullstendig i lås om du flørter med henne på norsk jord. Nesten som hun kortslutter og blir fornærmet.
Du skal snakke til henne som en kamerat, som om du er på fisketur med kameraten...som du er broren hennes.
Og det får jeg ikke til....jeg liker spenningen mellom kjønnene, ikke den hardheten som vi har.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 17:03

"enn å snakke om en kamerat" , skulle det stå.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 17:03

Og seff papirutgaven i 1 ord...urk.

Skjult ID med pseudonym Missb on. 12 feb. 2014 17:09

Eh, jeg kjenner meg ikke igjen i den beskrivelsen, hvert fall når det gjelder profiltekst og bilde :o)

Flørting kan kanskje stemme, jeg blir hvert fall helt satt ut om noen flørter med meg, men det betyr ikke at jeg ser på meg selv som tøff og selvstendig, det er bare sånn :o)

Skjult ID med pseudonym CellularA on. 12 feb. 2014 17:24

Lars: nå har du damene her på kroken. Nå må du utnytte situasjonen og skaffe deg en date!

Skjult ID med pseudonym utenlandsk on. 12 feb. 2014 17:26

Ha, ha, ha....

Z, er du norsk? Da kan du ikke (å) flørte, det stemmer, ha, ha, ha

Jeg er ikke norsk. Men kan jeg det Z ikke kan????

Kan hende.... Men ikke sikkert, det spørs hvem man/jeg skal flørte med???

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 feb. 2014 17:30

Når er det du flørter med dem egentlig @Lars?
Det har jo litt å si på hvordan de reagerer da.

Jeg kan overhodet ikke flørte, så den jobben må nok dama stå for. :P

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 12 feb. 2014 17:31

Ellers kortfattet. Du har rett i at det på et generelt plan ofte er en "vegg" imellom kjønnene i norge.

Generelt tror jeg også at norske kvinner foretrekker en norsk mann, og unntak finnes alltid i begge kjønn. Kjærligheten har ingen grenser.

Alle norske menn er ikke kjekke. Du er ingen kjekk mann fordi du er norsk - ei heller fordi en er utenlandsk. Det er i kraft av den en er. Den norske mann er ingen stereotyp. Isåfall hvem er min stereotyp, hvilken kriterier vurderes jeg ifra? Eks: En thomas giertsen som får brudd i armen i håndbak med ei dame - er det grunnlaget jeg vurderes på?

Det sies og menes mye rart. Det kommer veldig an på hvem som sier det også. Er datainnsamlingen en vurdering fra hollywoodfruer fra norge, isåfall .. versegod .. ta de gratis.

Dersom det skulle være slik, og man skulle tro på alle disse "spørreundersøkelsene" som garantert ikke avgir den korrekte data.

Norske damer er heller ikke verdens flotteste damer. Det er mye klyser der, som det er som er menn.

Jeg tror på personen. Ikke nasjonaliteten. Derimot har nasjonaliteten et sterkt pluss for meg .. fordi vi har samme filter. Sånn nogenlunde.

Jeg er ingen pusegutt. Jeg liker heller ikke "traktorlesber" Jeg liker spillet mellom kjønnene. Og ja Lars, det er gjerne en vegg der. Faen ta den veggen.

Skjult ID med pseudonym CellularA on. 12 feb. 2014 17:31

"Conter fleurette": for et herlig ord.

Skjult ID on. 12 feb. 2014 17:32

@@PowPowGutt og Z!!!!

Dere må slå dere sammen, dere som IKKE kan flørte ;-))

Skjult ID med pseudonym CellularA on. 12 feb. 2014 17:33

Synes jeg ser samme diskusjon om et år fra nå...

Skjult ID med pseudonym utenlandsk on. 12 feb. 2014 17:34

@nora. Jeg har penger nok, mye mer enn dem selv. Så det ikke gryn det er snakk om, n e i ! !

Skjult ID on. 12 feb. 2014 17:34

Musifer er en musegutt

Skjult ID on. 12 feb. 2014 17:35

Får vel litt følelsen av at du er en ung gutt/mann og derfor havner i kategorien av matcher som bruker mye tid på trening, utenlandsturer og gjøre ekstreme ting før man eventuellt slår seg til ro. Kan bare snakke for min egen del, men mener at hvis man har en seriøs mening med å lete etter en partner her på Sukker, så er det sikkert mulig å finne den "rette" er selv i kategorien...ikke så ung i tall lenger....men ung i hodet, og såpass trygg på meg selv at jeg absolutt ikke er redd for å flørte og være ærlig med en person jeg prater med her inne hvis det faller seg slik. Uansett lykke til, og en gang i fremtiden finner du nok en som både kan flørte og som du ikke trenger å hoppe i fallskjerm med på første date:-)

Skjult ID med pseudonym CellularA on. 12 feb. 2014 17:36

kjedelig dette her. nei, ha det so long...

Skjult ID med pseudonym Innenlands on. 12 feb. 2014 17:44

Utenlandsk.
Sohvorforikkesitepograndogteatecafee. FinnesinelikesomenMANN

Skjult ID med pseudonym utenlandsk on. 12 feb. 2014 17:46

@Innenlands
Fordi det er ikke det jeg er skapt til. Det der du skriver om kan andre ta seg om ;-))

Skjult ID med pseudonym AlfaAna on. 12 feb. 2014 17:51

Ikke norsk jeg heller og ikke skjønner jeg de kodene som gjelder kjøttmarkedet, til syv og sist.
Men det er 100% sikkert at vi må snakke sammen før vi begynner å flørte med hverandre... Spiller ingen rolle om det er tekst eller bilder men noen må imponere den som søker akkurat deg, eller ???????????

Skjult ID med pseudonym AlfaAna on. 12 feb. 2014 18:00

Vet ikke jeg, skjønner ikke heller hva gjør jeg feil heller @tj. Jeg konstaterer bare at jeg passer ikke her inne... akkurat som mange andre, norske eller ikke norske...
Noe er feil men hva? Vites ikke...

Skjult ID med pseudonym Leimengrei on. 12 feb. 2014 18:01

Det kan vel hende at jentene kan flørte som bare det, men de har ikke lyst til å flørte med deg?

Skjult ID med pseudonym utenlandsk on. 12 feb. 2014 18:01

Jeg tror det er temperaturen og klima som gjør oss så kalde her oppe ;-)

Skjult ID med pseudonym AlfaAna on. 12 feb. 2014 18:06

Det høres bra ut å ha endelig en syndebukk, nora ;-)))

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 18:22

@Lars

Spot on!

Aktivitetsnivået enkelte forsøker å få frem at de har virker på meg bare avstøtende. "Ta en bolle" liksom.

Flott innlegg, godt å vite at jeg ikke er alene om å ha slike tanker

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) on. 12 feb. 2014 18:51 Privat melding

Det ikke menn's feil at kvinner tror de må være slik, da er det helt andre menn e de som kommer på slike nettsted. De har et liv som gjør at dopaminet øker i det motsatte kjønn, de vet dette veldig godt og ofte utnyttter det. De andre som ønsker slik er veldig trofaste og fant dama tidlig og dyrker sitt liv ilag. Vi ønsker noen som er ærlige og ønsker noen som kan få det til å være tilfreds med livet som det lever, noen som vi kan planlegge en fremtid med inkludert reiser og opplevelser. Så er det veldig få som med barn eller ønsker barn som har mulighet til denne fremstillingen lars kom med, det koster lett 2 mnds lønner med en syden ferie for 4, det koster og feire jul og andre høytider. Det koster å møte familie o.l så oppgi seg som noen der dette er urealistisk med mindre du er millionær og adrenalinjunkie kan du drite i å kontakte meg.. Det er for meg et ganske stort WTF! Jeg kommer aldri til å finne noen som liker meg pga jeg er hjemmekjær, ser opplevelser i det som er rundt meg og tenker på livet jeg ønsker mine barn og kanskje de neste skal få..

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 18:56

@iKommode1

Jeg tror det Lars prøver å si er at kvinner som har profiler der de gir uttrykk for å være toppidrettsutøvere som har reist verden rundt og besteget alle fjelltopper på ferden samtidig som de har en 07 til 19 jobb + enda litt mer jobbing på kveldstid etter de er ferdige med treningsøkt nr. 2 ikke vet helt hva flørting innebærer.

Når jeg ser slike profiler selv så tenker jeg at dette må være copy&paste fra Facebook skrytesiden. Problemet er at den ikke funker her (for å få meg interessert i hvert fall).

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 19:08

@iKommode1

Ja, og er det ikke da et godt utgangspunkt å ha en profil som viser i det minste antydning til litt flørt (gi litt rom for tolkning av ordet her) og ikke en skryteside som minner mer om en Facebook profil?

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 19:28

@iKommode1

Her trengs det en App!

<<lyd av enormt antall tastetrykk>>

Skjult ID med pseudonym AlfaAna on. 12 feb. 2014 19:39

Altså fingerferdigheter ?

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 12 feb. 2014 20:00

@iKommode1 18:44
Synes du beskriver det bra (ut ifra hva jeg hører og leser og til en viss grad observerer). At jeg kunne ønske det var annerledes er en helt annen sak.

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 20:06

@AlfaAna

Yesss!

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 12 feb. 2014 20:43

siste avsnitt: Dagens! :D
Sier kanskje mer om ens egne holdninger til å reise enn til de som reiser?

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 22:10

Jeg selger og importerer badetøy og kvinneklær så det er ikke slik at jeg er desperat og ensom og ikke møter kvinner.(mitt navn er i min epost som igjen er på nettbutikken og tror ikke reklame er lov her ?).
Så hverdagen som student blir iblant byttet ut med reiser og jeg møter kvinner både i Norge og utlandet, og i utlandet må jeg omjustere meg fordi det er nesten slik at jentene forventer at jeg flørter og de kan liksom ikke føle seg feminine nok og det er veldig mye klemming og fort mye berøring.

I Norge må jeg forte meg å skru det av, og snakke til jenta som en mann...hun er tøff, hard, røff, hun har lue på...fallskjerm og reise alene er ikke en dritt for henne og ikke faen om en norsk mann skal si at hun har en fin bluse på, da er det krig.

Det er det, jeg opplever.

Det eneste unntaket er litt/ganske tunge/store jenter som er veldig på og ofte ubehagelige.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 22:18

@Skjult ID med pseudonym Leimengrei

Har flere ganger møtt pene norske jenter i utlandet som flørter som bare det, men stopper BAM opp så fort jeg sier jeg er norsk.

Som en motvekt til ditt argument, så er jeg en pen mann.

Men på en annen side kan godt være du har helt rett.

Slik jeg ser det så er den norske superkvinnen så maskulin og så macho at norske menn ikke engang når henne til knærne, ofte er de høyere og enn mange menn i Norge noe som igjen bygger opp under det hele.
Kanskje det er derfor om det låser seg helt om en norsk mann flørter, hun vil ikke ha en kjæreste..men en turbror, lekebror....lillebror, sin likemann..og for meg er det helt fjernt.
Om en norsk mann har kjæreste, så må han høre med sjefen....hjem til sjefen, få se hva sjefen sier osv...om noen spør han om å bli med å ta en øl.

Så jeg sier ikke at vi er noe bedre, og kanskje derfor er det slik at det blir bare for teit om en norsk mann skal begynne å si fin kjole til en jente på et utested.
Han er hennes kamerat, hennes bror...ikke hennes flørt.

Skjult ID med pseudonym Missb on. 12 feb. 2014 22:22

Du @Lars, jeg lurer på hvor du treffer damer jeg?:o)

Skjult ID med pseudonym Lars on. 12 feb. 2014 22:28

@Missb - Du kan spørre mange menn her inne, det 90talls argumentet ditt om "oi hvilket miljø henger du i" faller fort i grus.
Go ahead...mange mange menn vil si at de fleste profilene her inne ramser på rams hvor mye trener, hvor de har vært og at de må lære seg å jobbe mye mindre....harde, rå, maskuline, nådesløse og veldig passiv agressive...ca 0. feminitet...noe som menn pleier å like.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 12 feb. 2014 22:31

ikommode 18:44 sier det jeg tenker.
Du har valget mellom å være luremus hvis du flørter uten å følge opp og (det bør være i alle fall noe progresjon neste gang), eller du kan ha deg der og da (og være billig og neppe kjæresteemne) eller være snerpete og uflørtende.

Jeg velger ofte det siste. Så lenge jeg ikke vet hvor jeg vil med han. Opplever at menn ofte kaster seg ut i det og er sååååå betatt. Uka etter har de glemt deg. Sånn oppførsel har jeg liten sans for. Derfor flørter jeg mindre fram til jeg er sikker på at det er en bra mann. Men at han enten da har dratt hjem da, eller at jeg tok feil, har jeg selvsagt ingen garanti for. Og Gudene skal vite at jeg har bommet. Skulle ønske jeg kunne flørte slik menn kan uten å måtte følge opp…. At jeg hadde frekkhetens nådegave på samme måte. Eller kanskje ikke. :)

Skjult ID med pseudonym anonymous on. 12 feb. 2014 23:16

@Lars

Du har helt rett angående altfor utbredt feminisme og at det er på tide å ta buksene tilbake. Det er ikke slik at det skal være en løpestreng mellom seng og kjøkken, vi skal ikke tilbake dit, men det bør være litt klarere kjønnsroller i samfunnet generelt også. Det å akseptere kjønnsforskjeller og at slik er det bare ser ut til å sitte langt inne idag.

For meg skal en kvinne se ut som en kvinne og oppføre seg som en. Om jeg hadde ønsket noe annet kunne jeg like godt forsøkt meg med litt homofili (som forøvrig er helt OK dersom dét er noe enkelte skulle foretrekke).

(Avsporingsalarm) - Et god eksempel er kjønnskvotering til lederstillinger ved statlige ansettelser. Og slikt kaller man likestilling? Kvotering? Hallo??

Skjult ID med pseudonym Lars to. 13 feb. 2014 00:39

Ja da kan det hende at vi faktisk kunne flørte litt her og....at jeg kunne få lov til å bære en jentes koffert inn på 37 bussen når den omtrent kjører fra henne fordi hun ikke får den inn selv eller at en jente smiler tilbake når jeg holder døren for henne når hun har 2 handleposer i hendene.....at du ikke får noen historier om jenters "kompiser" i fjeset når du prøver å prate til dem og at de faktisk forteller om seg selv og hvem de er istedenfor en eneste stor machoprofil der de skryter av jobb og trening og reise, noe som sier 0 ...absolutt 0 om dem.

Skjult ID med pseudonym Skeptiker to. 13 feb. 2014 13:38

Bra innlegg @iKommode1

Skjult ID med pseudonym Lars to. 13 feb. 2014 15:48

Nora jeg har fått akkurat det jeg vil ut av sukker og enda mer, du har jo vært her minst like mange år...siden du velger å gå til personangrep.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 14 feb. 2014 00:40

@Lars 13 feb. 00.39
Synes det er hyggelig at en mann vil hjelpe meg med kofferten (selv om jeg utmerket greier det selv) og holde døren for meg, for ikke snakke om når han tilbyr seg å ta ned den varen jeg står og hopper etter på nest øverste hylle(ja, jeg er ikke særlig høy), da smiler jeg og takker pent....men neimen om jeg ante at det var flørting... Fantastisk, da flørter jeg jo stadig vekk :-D

(mann 26 år fra Aust-Agder) sø. 16 feb. 2014 11:30 Privat melding

Det har alltid vært slik i Norge, folk er harde og kalde mot folk de ikke kjenner og jenter reagerer snålt når menn i Norge flørter med dem (med mindre de er super kjekke). Jeg har bodd ett år i USA, flyttet der når jeg var 20 hadde aldri vært i forhold og hadde lite med venner i Norge og problemer med å skaffe meg det uansett hvor mye jeg prøvde. FØRSTE dagen min i USA hadde jeg sikkert 10-11 venner av ulike kjønn (endel av de norske faktisk, må være pga at de er utenfor norge at det var lett å bli kjent med dem?) Tok ikke lang tid før jeg hadde jenter her og der og kjærester, selv de norske jentene var annerledes enn de jeg er vant med hjemmefra, veldig varme og snille. Men de norske jentene hadde litt stempel på seg for å være løse på tråden og de var ikke interessert i "norske" gutter og gikk heller til sengs med italienere og afro amerikanere (roommaten min ganske ofte). Italienske, amerikanske og tildels mexikanske jentene var enda enklere å bli kjent med og mye mer flørtete enn de Norske, dog langt ifra like lett på tråden og ikke på nær like pene som de norske jentene ironisk nok. Dere lurer kanskje på poenget mitt i denne historien og jeg har vel ikke akkurat noe bortsett fra at jeg syntes det var veldig interessante observasjoner fra min side.

Skjult ID med pseudonym Mona sø. 16 feb. 2014 11:33

Kan godt flørte, men er forsiktig ned hva jeg legger ut om meg meg selv i en profil flere 1000 ser. Men flørter gjerne i innboksen med de jeg føler det for. Og forteller så klart personlige ting til de jeg velger å møte.

Men syns heller ikke mennene her har flørtende eller personlige profiler.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 feb. 2014 13:03

Det nevnes ofte utenlandske damer her som en sammenligning med de norske damene.

Men dette blir jo strengt talt litt feil, for mye av grunnen til at det for deg er lettere å få kontakt og flørte med disse damene er jo fordi DU er fra utlandet og "eksotisk" i deres øyne.
Verdt å tenke litt på.. :P

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 feb. 2014 13:43

Tror de fleste som har vært noen runder på byen en sen lørdagskveld skjønner nok at norske jenter er temmelig tamme. Er ikke mye flørting og initiativ fra den siden. Det nærmeste du kommer er flørting med blikk fra jentenes side, eller så er norske jenter like slappe som en pose med mel.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 16 feb. 2014 13:48

@CPU: Å være jente på byn og flørte, betyr for mange menn at det automatisk betyr pulings, og det gjerne på nærmeste toalett. Så jeg flørter kun om det er der jeg vil havne, noe som vil si aldri..Selvsagt er det trist at de guttene ødelegger for den mer ordentlige guttene, men jeg velger å unngå slike situasjoner da jeg ikke liker å følge meg som et billig og kjapt ligg.

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 16 feb. 2014 13:49 Privat melding

Ts da har du ikke vært innom min profil .. ingen bilder av fallskjerm ;-)
Nå har ikke jeg lest hele tråden.. for vært litt for mange like her ..alltid menn skal rakke ned på damer og omvendt ..

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 feb. 2014 13:54

@isbj sø. 16 feb. 13:49
Rett skal være rett altså...
Powpow rakker bare ned på seg selv, og jeg gidder ikke lenger rakke ned på troll en gang, såeh... ;p

Ops, rakket jeg nå ned på deg o.0?
Næh, dette teller ikke slik ass, visse grenser ^^

*smask*

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 feb. 2014 13:58

Oyh, jeg fikk innlegg nr 100!
Dette må feires med en ny kopp kaffe :D

(((((^.^)

@ts
sowwwy!
Litt avsporing må være lov ;p
Sånn on topic og greier, det finnes en del som KAN flørte, men det er helt klart lengre mellom dem enn de som blir til isdronninger bare man smiler til dem o.0 *shrugs*

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 16 feb. 2014 14:01 Privat melding

He he ja powpow er den samme som alltid ...

He he nei ..

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 feb. 2014 14:13

@Missb
Dette er så typisk norske jenter. Og gjør dem bare så usexy. Man vet ikke om man skal le, eller synes synd på dem.
Når ble flørting det samme som puling? På tide å komme ned på jorda igjen?

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 16 feb. 2014 14:19

Leste du i det hele tatt hva jeg skrev? Eller var du bare opptatt med å få frem hva slags forestilling du har laget i ditt eget hode?

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 feb. 2014 15:14

@Morwen
Det skyldtes noe så enkelt som en refresh i browseren hvor data fra forrige innlegg blir puttet inn. Ikke min feil.

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 feb. 2014 15:17

@Missb
Jeg leste hele innlegget ditt.

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 16 feb. 2014 15:19

@nora
Det skyldes nok at jeg ikke har vasket meg på 4 dager.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 16 feb. 2014 17:56

Da har du ikke sjekket ut profilen min Lars ;)

Skjult ID sø. 16 feb. 2014 21:00

Hvordan vet du om utenlandske jenter er utenlandske? Det er mange kvinner som ser utenlandske ut, men som ikke er det.

Klarer du å med første øyekast å se på bilder av kvinner hvem som er innfødte nordmenn og hvem som ikke er det?

Eller er det kanskje en ide å snakke/møte folk først og så finne det ut!!!???:-)

Jeg kjenner meg bare delvis i den beskrivelsen du gir om norske og utenlandske kvinner.

Ut fra meg selv så er jeg en aktiv person, både fysisk og mentalt og jeg er i perioder mye på farten i tillegg til jobb. Ja, jeg er selvstendig og klarer meg selv i hverdagen.

Så da tenker vel enkelte; hvordan får disse personene tid til meg når de er så opptatt med sine ting?

Selv om man er singel, så har man et liv og det er viktig å presisere. Det inntrykket jeg ønsker at andre skal få av meg er at jeg har flere interesser og et liv som jeg selv ønsker å leve. Jeg har ikke intensjon å skryte meg selv opp i skyene.

Jeg tenker at er man så heldig å møte noen som man ønsker å være sammen med så justerer dette seg selv da man må gi og ta i forhold. Vil man satse på hverandre så prioriterer man også tid til hverandre.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 16 feb. 2014 22:51

Jeg er ikke høy
Jeg er ikke blondine
Jeg er ikke norsk
men jeg er pen, har bra inntekt, og jobb men føler ikke at menn på min nivå eller høyere vil komme i kontakt med meg.
Fordommer er noe som ødlegger mye for oss utenlanske. Dere norske menn må tørre mer:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 feb. 2014 22:57

Pen og utenlandsk? Ikke rart menn ikke tar kontakt, du er sikkert for bra til å være sann og for bra til å være interessert i oss grå og kjedelige norske menn. :P

Skjult ID med pseudonym HK sø. 16 feb. 2014 23:13

Ja pow, faktisk det er helt sant at jeg hører at jeg er pen og utenlansk og ikke høy og blond :))) dere er gråe, dere er oransje og kanskje litt for kjedelige t.o.m men dere er fortsatt interesnate for noen av oss utenlanske jenter.
Jeg vil ha førstepremie Morwen, vil ikke være den selv. he he

Skjult ID med pseudonym HK sø. 16 feb. 2014 23:19

Nora
Når mann kategåriserer en "pen" og "ikke pen" "blondine" "høy" "utenlansk" "norsk" "tai" "Europeisk" m.m. Da mener jeg at vi har allerede begynnt med kategårisering.
Jeg mente på mitt nivå i parantes egentlig. Det var ikke sånn ment tj.

Skjult ID med pseudonym bamse sø. 16 feb. 2014 23:59

Huff, veldig generaliserende, @Lars.
Det er nok din unge alder - hvis du har prøvd å flørte og du ikke får den responsen/oppmerksomheten du føler at du fortjener.
Da er det godt mulig ord formuleringen din er uklar, eller at hun ikke har interesse i deg og profil teksten.

Jeg tror nok de damene som har en interesse i en person mener at det er kjekt med en flørt fra han, og tar det som et positivt kompliment
videre til en evt. date situasjon.
Det samme gjelder menn; hvis du liker en dame selvfølgelig er det kjekt med positive komplimenter fra henne.
Til slutt, hvis du flørter med en dame som ikke har interesse, så vil du mest sannsynlig ikke høre noe fra henne igjen.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 17 feb. 2014 00:06

@bamse sø. 16 feb. 23:59
*hvis du flørter med en dame som ikke har interesse, så vil du mest sannsynlig ikke høre noe fra henne igjen.*

Dat iz sooo not true o.0
Sheez, gjett om jeg har fått høre tilbake, for så å bli blokkert x)
It's like: whut?...???
Det er riktig nok ikke ofte, men når det skjer er man aldri forberedt ;p

(kvinne 37 år fra Østfold) ma. 17 feb. 2014 22:17 Privat melding

Det trådstarter og de fleste av dere andre skriver er at vi jenter skryter, lyver eller legger tjukt på i profilene for å få oppmerksomhet.. Men som jente kan jeg si at det er faktisk mange av dere gutter/menn også som gjør det samme.. Er jo noe som heter like barn, leker best så er jo nesten rart at så mange "topptrente" og "eventyrlystne" fortsatt er single :P Bare en liten bemerkning til dere...Noen av dere er faktisk ikke så uskyldige på det området dere heller.. Hvorfor skryte på hvem man er og hva man gjør liksom.. er jo ikke akkuratt noen fremtid for noe kjærestematriell hvis alt starter med løgn...kansje noe å tenke på for andre her ute :P

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 17 feb. 2014 22:36

@Westgirl ma. 17 feb. 22:17
pffff, jeg sier rett ut at jeg ikke renner på fjellet eller stikker og bor sammen med nyoppdagede stammer i amazonas med en gang jeg har litt fri ;p
Så kan man begynne å se på hvor langt det har fått meg de siste åra...
Urovekkende o.0

Skjult ID ma. 17 feb. 2014 22:51

@Westgirl
Kanskje noen med psykopatiske trekk sier absolutt hva som helst for å trekke til seg pulehull. De driter i om den andre ønsker seriøse forhold eller ikke. De vil bare ha en kropp å bruke der og da. Noen. ...........kanskje.

(kvinne 37 år fra Østfold) ma. 17 feb. 2014 23:02 Privat melding

Bemerkningen ble kansje (min feil) oppfattet som om den kun var ment til dere menn, men like godt til de jentene der ute som gjør akkuratt det samme.. Nettopp hva trådstarter begynte med. Men det gjelder ikke bare jenter men også dere gutter var vel egentlig det jeg mente.. sorry hvis jeg skrev det på litt feil måte.. Peace ;)

Skjult ID ma. 17 feb. 2014 23:03

Peace

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 17 feb. 2014 23:04

@Westgirl ma. 17 feb. 23:02
*smask*

Wheeee... ((((^.^)

Skjult ID med pseudonym Aquatint ma. 17 feb. 2014 23:06

68-generasjonen sa Peace and Love.
Hva sier vår generasjon? Peace and Fuck?

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 17 feb. 2014 23:12

@Aquatint ma. 17 feb. 23:06
Næh, tullball ass :p

Fasit:

\m/>.<\m/

metal!

:D

(kvinne 37 år fra Østfold) ma. 17 feb. 2014 23:13 Privat melding

Peace Out var vel egentlig det jeg tenkte på :P Men både Peace and Love og Peace and Fuck kan vel også fungere i dagens samfunn..Er vel helt avhengig av mennesket og den holdninger og verdier, men også hvor gøy man kan ha det i ulike settninger :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 17 feb. 2014 23:19

Når jeg tenker meg om så kan jo ikke jeg flørte heller. :P

Og alle skryter, alle lyver og alle prøver å selge seg selv mest mulig.
Ja, sånn rent bortsett fra meg da.. :P

(kvinne 36 år fra Oslo) on. 19 feb. 2014 12:53 Privat melding

Jeg er den jeg utgir meg for å være og ønsker ikke å fremstå som noe annet enn det.

Selv så har jeg en aktiv jobb hvor jeg sikkert går 3000-5000 skritt hver dag. I tillegg så trener jeg spinning intervall og styrke 1-2 ganger i uka og så går jeg turer innimellom. Kan ikke kalle meg selv en treningsnarkoman.

I fht kosthold så har jeg et sunt og bra kosthold. Er bevisst på hva jeg spiser, men teller ikke kalorier.