Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor får vi bare se guttene her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym VA lø. 6 sep. 20:24

Denne siden er jokoslig og fin, og jeg har vert medlem her en stund. Men synes det er dumt at det ikke eksisterer en mulighet til å bli kjent med de andre single jentene også. Noen andre som synes det?

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 6 sep. 20:27

hingsty får gjøre som da han festet med tv-2 klubben.. på med høy-helte sko på dansegulvet passe bedugget....et syn for guder muligens..

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 6 sep. 20:28

Ehhh.... Not really, no.

Skjult ID lø. 6 sep. 20:29

Nei!!!

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 6 sep. 20:40

hvis du vil bli kjent med de single damene her inne kan du slenge deg på når noe skjer ute i RL.. som i kveld er det mange som skal møtes på venner på grønnland i oslo .. eller på sukkerfester /turer.
eller sende meld til noen av jentene som du ser her inne .. :o)

Skjult ID med pseudonym VA lø. 6 sep. 21:18

Vel synes at det hadde vert koslig å bli kjent med andre single i samme situasjon. For min del synes jeg at jeg er en del av et felleskap som har valgt å melde seg inn på denne siden. Dette med singel tilværelsen vår er jo en epoke i livet som vi alle går igjennom likt.

Skjult ID med pseudonym åge sø. 7 sep. 00:42

Konseptet er slikt :-)

Skjult ID med pseudonym Torpedo sø. 7 sep. 19:22

@VA
Vi er flere jenter som deg her inne. Send meg en mail:o)

Skjult ID sø. 7 sep. 21:54

@ TS ... kanskje fordi Morten & Morten har ment at sukker.no skal være en matchingtjeneste for single, selv om enkelte insisterer på å bruke sukker framfor f.eks Facebook som et nettforum for alt mulig annet...

Men hvorfor ikke la konseptet skli ut enda mer? - for i det siste har jeg støtt på flere jenter her inne som slettes IKKE er single og roter rundt her med den største selvfølgelighet selv om de hadde krysset av på 'flørt som kan utvikle seg' osv - så uærlighet viser seg å være ganske vanlig
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/04/545816.html

Skjult ID med pseudonym VA sø. 7 sep. 22:12

Uærlighet er vanlig ja, støtte på noen her inne som løy om absolutt alt, men fant det ut før jeg traff han, vet ikke om jeg skal le av det fordi jeg var lurt et par dager, enn om jeg skal grine av det. Profiler uten bilde og tekst, er jeg iallefall blitt skeptisk mot..
Hvordan får jeg sendt deg mail Torpedo????

(kvinne 34 år fra Østfold) sø. 7 sep. 23:13 Privat melding

Jeg har fått flere jente bekjente her inne:9 Og det er veldig hyggelig! Værre med mannfolka egentlig:)