Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ingen interesse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann1978 sø. 7 sep. 2008 01:57

Jeg er en snill trivelig gutt med mange gode egenskaper.
Jeg oppfyller de fleste av kravene i profilene til jenter, med unntak av å være høy og mørk.
Jeg har god jobb og god inntekt, er flink med barn og har ingen skjelletter i skapet.
Jeg er en catch i følge mine venninner og venner kjærester.

Hvordan skal jeg få dette frem i profilen uten å være skrytete?
Hvordan får jeg dere jenter til å fatte interesse og møte meg, slik at jeg får vist frem hvem jeg egentlig er, og ikke bare en samling med ord og noen overfladiske bilder av meg på en og annen fjelltopp?

Skjult ID med pseudonym s sø. 7 sep. 2008 02:20

"Hvordan får jeg dere jenter til å fatte interesse og møte meg, slik at jeg får vist frem hvem jeg egentlig er, og ikke bare en samling med ord og noen overfladiske bilder av meg på en og annen fjelltopp?"

Siden det faktisk er forskjell på virkelighet og tekst / bilder er det nok ikke mulig å vise hvem en faktisk er på denne måten.
Innse realiteten: Dette er en verden hvor en har mange potensielle muligheter, og det meste går på magefølelse, fine bilder og interessante tekster.

Synes du selv at du har beskrevet deg selv på en ok måte, uten å overdrive og / eller bruke altfor mange klisjeer, er det lite du kan forbedre for å gjøre deg mer spennende, vil jeg tro. Evt. få noen her inne, eller noen du kjenner til å lese, for så å evt. få tips.

Alt i alt: Mange møter opp med altfor store forventninger, og tror at bare teksten de skriver og bildene de legger inn er god nok, vil nok jentene stå i kø. Igjen, velkommen til den virkelige verden: Sånn er det rett og slett ikke.

Men det som gjør at folk er her likevel, er håpet om at hun som faktisk liker det hun ser og leser dukker opp. For noen skjer det aldri, for andre er det ikke langt unna.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 7 sep. 2008 07:48

Mann1978
Du får komme deg avgårde på Sukkerfest eller weekendturer - da har du ihvertfall all verdens mulighet til å vise hvem du er :-).

Skjult ID med pseudonym Leonis sø. 7 sep. 2008 17:02

@ Mann1978
Jeg vil si meg enig med Mammadalt, at du bør bruke sukker.no til matching for jenter som 'tør' møtes IRL og pressentere seg som single, på steder som f.eks sukkerfester og weekendturer. Mitt inntrykk er at folk som har gode grunner til å holde seg på nett, som f.eks 'vindus-shopperene' og de som ikke er ferdige med tidligere forhold, tar opp litt vel stor plass på nettsidene og det sliter ut motivasjonen for å skrive skikkelige meldinger...

Det kan være et interessant spørsmål å stille dine venninner, om hvorfor ingen av de som beskriver deg som en 'catch' har hatt lyst til å ta inn denne fangsten, for det svaret kan bli spennende...

Skjult ID med pseudonym Mann1978 ti. 9 sep. 2008 23:36

Hmmm.
Må vel vurdere å skaffe meg en wingman å stille på en sukkerfest....

Når det gjelder det å spørre mine venninner så er jeg en person som ofte underslår ubehagelige spørsmål der man risikerer å få svar man ikke ønsker. Men det er nok en god ide å spørre dem. Får se hva jeg får motet meg opp til.

Takk for tilbakemeldinger uansett.