Alle innlegg Sukkerforum

Mamma Mia -- Var jeg helt alene?

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Hordaland) sø. 7 sep. 2008 17:14 Privat melding

Jeg var på Cafe Opera omkring 19:20. Jeg gikk opp i annen etasje som det stod, men om det var noen andre fra Sukker der var det umulig å vite. Det var ingen uvanlig stor samling folk ved noen av bordene. Jeg prøvde meg frampå med å spørre ved et par bord om det kanskje var her det var folk fra Sukker? "Hæ?" "Sukker dott enn-o." Etter to forsøk orket jeg ikke å bli stående som en idiot lengre. Jeg spurte i kassen om de visste noe. De satte på Abba, men det brakte heller ikke fram noen, så jeg kjøpte bare en pannekake og ventet på å se noen klare tegn på hvor resten av gjengen var. Til slutt ventet jeg på å se om det var noen som reiste seg for å gå klokken 20:30. Ikke? Neivel. Jeg gikk i alle fall til kinoen selv.

Jeg hadde fått meg billett til bakerste rad på KP2 klokken 21:15. Ingen tegn til den varslede allsangen der heller. Jeg så i alle fall ikke noe poeng i å fortsette tilbake til Cafe Opera etterpå.

Jeg vet ikke om folk regnet med at alle kjente hverandre allerede. Jeg trodde at noe av poenget nettopp var å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 7 sep. 2008 17:43

tror ikke du kan regne med mye svar her,er lite folk i hordaland som bruker forumet...:-/

Skjult ID med pseudonym Torpedp sø. 7 sep. 2008 19:19

Uffda...dette var jo ikke hyggelig lesning. Mulig du skulle prøvd å gått på Cafe Opera etterpå, men skjønner at skuffelsen overgikk tiltaket. Mulig sukker kan svare på om arrangementet gikk som forventet fra deres side.