Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 7 sep. 2008 19:44 Privat melding

Jeg skrev et lite notat på oppslagstavlen om at jeg synes dere mannfolk er veldig trege til å sette hjerter og evt sende meldinger.

Jeg har selv satt både gule og røde hjerter på flere, men får jo ikke noen "tilbakemelding" i form av et hjerte. Er det ikke det som er meningen med disse hjertene? Det er jo hjerte for "ikke interessert" også, og såpass tåler vi kvinner å få beskjed om. Det er faktisk bedre å vite hva dere synes enn å ikke vite.....

Det ender jo da med at jeg ikke tør å starte en chat eller sende en melding til vedkommende fordi jeg ikke vet om han er noe interessert i det hele tatt, om han gidder å chatte eller ikke. Og da sitter jeg her og kikker bare og er igrunn like langt, og får ikke konktakt med noen.......og det er JO IKKE DET SOM ER MENINGEN, VEL??

Hvorfor kan det ikke være sånn at får man et hjerte så setter man et hjerte tilbake, uansett??

Hva mener dere?? Anyone??

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 7 sep. 2008 19:50

hallo..

hva er det verste som kan skje hvis du skriver en melding/prøver å chatte med en som du har gitt hjerte, men ikke fått noe igjen??? kom an.. du er da en voksen kvinne. såpass må du tørre! :-) .. selv, gutt som jeg er, liker jeg det veldig godt når jenter tar kontakt med meldinger/chat .. da viser jenta at det er litt initiativ i henne, noe som er viktig for meg.

Forøvrig kan det være ganske så vanskelig å oppdage at noen har satt hjerte på en.. det kommer en mail hos meg, men i en postkasse jeg sjelden sjekker.. så eneste måten å fange det opp på er å tilfeldigvis se et lite gult/rødt hjerte ved siden av navnet ditt, evt at jeg går inn og sjekker hjerter & notater hver gang jeg er innom her..

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 7 sep. 2008 19:56 Privat melding

Har opplevd å sende meldinger og ikke få svar endel ganger, det samme med chatting. Prøvd å starte chat som bare blir borte.....? Ikke så kult for selvtilliten, skjønner du!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 19:58

@jepp
Det er flere menn her som skriver at de synes det er fint at vi også tar kontakt, ikke bare sitter og venter.
Hva da med dem som oppmuntrer i profilen til å ta kontakt/sende melding.
Men som ikke engang gidder å svare tilbake.

Er det rart man blir en bittesmule frustrert...

Hadde jo vært kjekt om man "måtte" sette et hjerte tilbake, enten det nå er gult, rødt eller svart.
Da hadde beskjeden vært klar.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 20:00

Men kjære dere, alle opplever at noen ikke svarer. Da er de ikke keene på dere, thats it gå videre...

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 20:02

Hvis jeg sender 5 meldinger, kan jeg - om jeg er superheldig - få ett svar tilbake.

Selvfølgelig er det helt i orden at folk ikke er keene på meg, jeg er ikke keen på alle jeg heller.
Men et "nei takk" hadde vært greit.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 20:04

Hei! Ikke noe å miste selvtilliten av. Det har skjedd med samtlige her innne, tror jeg... :-) Synd å si det, men det blir en vane for de fleste.... Men om du plages av det, så er det vel bedre å velge noen fra svargarantilista?

Hjerter brukes veldig forskjellig. Noen bruker det som "følere", andre først etter at kontakt er oppnådd og man vet at man er interessert, og andre... ja det finnes sikkert 1000 varianter...

Skjult ID med pseudonym Prefondo sø. 7 sep. 2008 20:17

Satt å tenkte litt på det i sta jeg også..Har noen jeg har satt hjerter på og jeg sendte selfølgelig melding ikke lenge etter..Greit nok å ikke få svar,det er jo opp til den andre personene å bestemme om de vil skrive noe tilbake..Men etter å ha vært inne på profilen min og tydligvis ikke har noen intresse..Hvorfor merker dem da ikke meg med ''ikke interesert''??Skjønner ikke den helt..

Vippetass..Skjønner den tanken du har når du starter en samtale eller sender en mld og ikke får noe respons..Husker de første mld jeg sendte til noen her.Og satt igjen å tenkte hmm??.Gir jo en bit av deg selv..Men tenker at mange av de mest atrakive profilene her inne kanskje får et titals mldinger i løpet av en dag..Så blir litt velg og vrak..Men må stå på .tenke positivt og putselig en dag ,et tastetrykk,et kompliment eller et hjerte er akurat det som skulle til for å finne den ene som bærer deg inn i solnedgangen;) Mange som tenker likt her inne,det er bare å finne den rette tråden:)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 20:21

Skriv kortest mulig, folk sier at de ønsker lange meldinger, men jeg og flere andre opplever at "hei, hva skjer?" eller noe sånt gir best respons...Og du har ikke hivd bort noe som helst på å skrive det.

Skjult ID med pseudonym atypisk sø. 7 sep. 2008 20:23

Tror folk tenker litt ulikt om disse hjertene. Ulike tolkninger, ulike forventninger, ulike motiver osv, osv...

Skjult ID med pseudonym s sø. 7 sep. 2008 20:23

@Prefondo

"Men etter å ha vært inne på profilen min og tydligvis ikke har noen intresse..Hvorfor merker dem da ikke meg med ''ikke interesert''??Skjønner ikke den helt.."

Gjør du det selv på alle du ikke kunne tenkt deg å ha kontakt med her?

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 20:24

@Prefondo
"Men etter å ha vært inne på profilen min og tydligvis ikke har noen intresse..Hvorfor merker dem da ikke meg med ''ikke interesert''??Skjønner ikke den helt.."
Helt enig med deg, jeg skjønner heller ikke den.

@kjøttmeis
Jaha ja..... så det holder med en kort "hei hei osv" ?
Har fått inntrykk av at folk "krever" morsom og interessant første-melding........

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 20:28

Egentlig så svarer ikke det som ikke hadde svart uansett hva du skriver..så da er det greit å bare ha hivd bort et hei...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 20:30

Er ikke helt enig med deg, kjøttmeis.
Greit nok med en relativt kort førstemelding. Men:
Hei, hva skjer? er den minst interessante førstemelding jeg kan tenke meg...
Skal mye til for at jeg svarer på den.

Mulig de yngre liker bedre denne typen førstemeldinger?
(Synes å huske du sa du var nokså ung?)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 20:32

Det siste du sa stemmer i alle fall ikke, Kjøttmeis. Jeg svarer alltid på en melding jeg ser det er lagt litt arbeid i, men sjelden på "hei" eller "Hva skjer?"

Skjult ID med pseudonym Prefondo sø. 7 sep. 2008 20:33

Det jeg tenkte på var at jeg har jo sent en mld som jeg ikke får svar på.Og personene titter på profilen min og finner den jo tydligvis uinteresant om hun ikke ønsker å svare på mitt initiativ.Ergo tenker jeg at om personene ikke ønsker å svare,er det jo det samme som å si at det ikke er noen intresse..Så hvorfor ike markere bort meg da???

Jeg gjør det..Om jeg ikke er interisert,ville jeg jo avist personene på høflig måte...Om jeg har fått en mld eller et hjerte..Ikke latt personen gå å lure!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 20:36

@Prefondo
Jeg gjør også det. Svarer på meldinger jeg får.
Og hvis jeg ikke synes de er interessante, så setter jeg "dem bort" med et svart hjerte, etter å ha svart tilbake.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 20:37

Jeg snakker ut i fra mine egne erfaringer og klart i aldersgruppen 22-30....Jeg opplever vel at 80% svarer på meldingene mine, men jeg melder ikke hvem som helst....

Skjult ID med pseudonym s sø. 7 sep. 2008 20:43

@Prefondo

Etter hva jeg har lest på forumet her, er terskelen for å bruke "Ikke interessert"-markeringen for mange ganske høy.

Men altså: Noen bruker hjerter for å vise interesse, og sitter og venter på å få et initiativ tilbake. Er ikked ette en litt vel passiv holdning?

Og igjen: Det er stor individuell forskjell i bruk av hjerter, i måten å håndtere meldinger på (svar / ikke) og finnes ingen som helst unison regel for hvordan en skal bruke de ulike verktøyene. En kan selvfølgelig rope høyt om at de som ikke bruker dette på en måte som en forventer er uhøflige, slemme og kyniske. Men hva oppnår en med det? En liten antakelse er at du kommer til å gruble uendelig mye uten å komme en millimeter nærmere. Ikke ta ting så høytidelig, gi aldri opp og gjør heller noe annet noen minutter, timer eller dager om det butter litt i mot.Tenk over dette, og verden blir et mye lettere sted å leve.

Skjult ID med pseudonym Prefondo sø. 7 sep. 2008 20:46

Det er ikke dårlig kjøttmeis..!!Er nede på20% jeg..hehe...Men bedere en 0% ;).......Men møtt ei veldig trivlig jente jeg har skrivd ganske lenge med nå...Så kan ikke klage:)

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 7 sep. 2008 20:50

Vil si det er stor forskjell på hjerter og meldinger, kanskje ut fra egen erfaring. Da jeg meldte meg inn på Sukker, tenkte jeg at hjerter var en måte å kategorisere profiler på for seg selv - det var ikke før jeg fikk hjerte tilbake jeg skjønte at det ikke var det. Og jeg tror at flere tenker likt. Samtidig vil jeg si at hjerter en en ganske upersonlig måte å ta kontakt på - ikke ulikt massemeldinger, og det har jeg ikke noen tro på.

Selv svarer jeg alltid på meldinger, men hjerter svarer jeg bare på dersom profilen er interessant og dersom jeg ikke er i kontakt med noen andre for øyeblikket - altså som om jeg skulle tatt kontakt selv

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 20:51

Det var ikke hensikten min å skryte altså..jeg har vært nede i 10% og lavere..Men jeg veit hvem som vil svare meg sånn ca...

Skjult ID med pseudonym Hjørdis sø. 7 sep. 2008 21:01

Hva???
Er det virkelig mulig å ha en slik stillingskrig som det som er her inne??
Begge kjønn ser helst at det andre kjønn tar initiativet og begge kjønn synes det er like leit når de ikke får svar på sine meldinger eller hjerter. Man kan oppfordre så mye man vil, som TittenTei gjør her, men helt ærlig er det ikke mange gutter som hadde gjort det han oppfordrer jentene til heller. Det fører oss tilbake til utgangspunktet igjen.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 21:03

@kjøttmeis
Del hemmeligheten din med oss som lurer da vel! :-)
Hvordan vet du hvem som "vil" svare deg..?

@Titten Tei
Maks 1 av 5 svarer på mine førstemeldinger... krmt krmt
:-)
Prøvde i går.... sendte 5 meldinger til ulike menn, et par av dem var innom profilen min, 3 har ennå ikke lest meldingen min.
Altså, ingen suksess.

Men.... 5 meldinger til menn på forumet..? Blir jo litt vanskelig siden mange er anonyme ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 21:03

Hmmm. Skrive 5 meldinger til gutter på forumet? Kan bli vanskelig... er vel ikke så mange som 5 som ikke er anonyme engang... ?

Vil forøvrig ikke kalle det å sette hjerte for offensivt.... synes heller det er en svært passiv måte å forsøke å oppnå kontakt på. Tror det alene sjeldent fungerer... Har noen tilfeller av to gule hjerter ved siden av hverandre hvor ingen har tatt kontakt siden.. Skikkelig action m.a.o. :-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 21:15

@TittenTei
For en herlig fyr du er:-)
Positiv og fin.

Men altså, jeg forsøkte i går, 5 meldinger til 5 Sukkermenn.
No answers fra Sukkermennene altså.

Skjult ID med pseudonym Hjørdis sø. 7 sep. 2008 21:16

Og - herregud som vi jenter digger å bli sjekket opp, enten det er IRL eller på nettet! ;-)
Sådesså!

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 21:16

Brannfakkel: Når en jente tar kontakt med meg er hun ofte mindre pen enn de jeg velger å melde selv!

Derfor hadde det vært fint om selv jenter som fikk flere mail, kunne være litt tøffe og ta kontakt med de, de selv syntes er spennende...

(men jeg kjenner flere jenter som NEKTER å sende ut meldinger selv...)

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 21:18

@kjøttmeis

Så de jentene som ikke får så mange meldinger....bør bare vente..?
Ikke sende meldinger selv. Er det det du mener? ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 7 sep. 2008 21:20

@ titten tei
Du får komme opp med et nick vi kan sende til da, så kan jo du være prøvekanin på den nye "spam-funksjonen"
;ø)

Skjult ID sø. 7 sep. 2008 21:21

Er vel ingen brannfakkel det... :-) Tror egenlig de fleste opplever det sånn... Ikke så rart egentlig - vi velger alltid selv det mest attraktive som vi tror kan være innen rekkevidde... At enkelte jenter ikke sender førstemail av prinsipp, har jeg også hørt om... Dem om det!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 21:23

Kvinne

Morsom vri... :-) Men du har vel opplevd å få svar i blant du og, håper jeg?

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 21:29

@Lilleulv

Joda, det har jeg :-)

Blir bare litt oppgitt av oppfordringene om å sende melding, og når man gjør det, så er det intet svar :-)
Ikke et "nei" engang.
Bare litt uvant i motsetning til et annet nettsted jeg var medlem på for et år siden. Der var det MYE oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 21:33

kvinne
Skjønner... Men jeg tipper at de som skriver på forumet tilhører de som liker å skrive, og som velger å bruke tid på Sukker, og at svarprosenten fra de som er her inne jevnlig derfor er relativt høy...

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 21:58

Jepp, jeg tror, at de aller aller fleste her foretrekker et svar.
Positivt, negativt, svart hjerte, gult hjerte....
Uansett hva de sier, er det bedre å ha noe å forholde seg til enn å gå rundt i uvitenhet
:-)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 7 sep. 2008 22:02

Det folk ikke skjønner et at det er veldig ubehagelig å få tilbake "Åh er jeg ikke bra nok for deg?" Og det værste er om du har meldt noen meldinger frem og tilbake også trekker deg....Da er det "liker du meg ikke?" Og alt annet drittslenging..

(selv så svarer jeg alle, og jeg hater hater å måtte forklare for noen hvorfor jeg ikke vil chatte med dem)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 7 sep. 2008 22:09

@kjøttmeis
Der har du et poeng....!!
Jeg har fått meldinger hvor det står noe som: du er ikke min type/jeg tror ikke vi passer sammen.
Det er da ingenting å ta på vei for det synes jeg.
Fair og greit nok. Har sendt noen sånne jeg også.

Værre blir det når folk "legger på" midt i en samtale.... urk, den er ikke så enkel.
Jeg foretrekker etter å ha sendt noen meldinger at man skriver f eks... jeg tror ikke vi har noe mer å hente her/
tror ikke vi passer særlig godt sammen o.l.
Jeg ville aldri argumentere mot en sånn melding.

Men jeg skjønner.....noen gjør nok det ja. Og da er det lettere å la vær...
I see. Tenkte bare ikke på den varianten...

Skjult ID med pseudonym s sø. 7 sep. 2008 22:10

@kjøttmeis

"Det folk ikke skjønner et at det er veldig ubehagelig å få tilbake "Åh er jeg ikke bra nok for deg?" Og det værste er om du har meldt noen meldinger frem og tilbake også trekker deg....Da er det "liker du meg ikke?" Og alt annet drittslenging..

(selv så svarer jeg alle, og jeg hater hater å måtte forklare for noen hvorfor jeg ikke vil chatte med dem)"

Dette er også veldig individuelt. Jeg tror folk skjønner at _noen_ synes dette er ubehagelig - men mange forstår kanskje noe enda viktigere: Folk er forskjellige. Vi har ulik atferd, ulike holdninger og verdier, ulike grenser, ulike definisjoner og oppfatninger av mye rart - som igjen medfører en del frustrasjon for noen.

Skjult ID sø. 7 sep. 2008 22:19

Fikk senest i dag denne: Du tror ikke vi passer sammen, men du VET ikke!
Sant nok, men argumentering, hjelper sjeldent...

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 7 sep. 2008 22:31

**Du tror vi ikke passer sammen, men du VET ikke**

Helt fantastisk:-D:-D

Til trådstarter: Selvfølgelig kunne det vært slik at alle satte hjerter tilbake eller svarte på alle henvendelser, men dine og mine erfaringer viser med all tydelighet at ikke alle vil ha en responsplikt... ;-) Og vi har ikke noen myndighet over dem vi kontakter... ;-)

Skjult ID med pseudonym gear sø. 7 sep. 2008 22:34

Skriv melding. Drit i hjertene.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 sep. 2008 22:46

He he he he, drit i hjertene - skriv melding - og drit i om du får svar tilbake :-))))))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 sep. 2008 22:49

Bifalles!

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 sep. 2008 22:49 Privat melding

jess, there's plenty more fish in the sea vetu;)

Skjult ID med pseudonym Hjørdis sø. 7 sep. 2008 23:50

Jeg dro på fisketur!!
Smelte avgårde 5 mail og ett hjerte så nå får vi se om det napper.

Skjult ID med pseudonym Dee ma. 8 sep. 2008 01:09

Synes hjertene er noe tull. Har fått utrolig mange gule og røde hjerter, men gidder ikke "svare" på de. De er like intetsigende som en en mld hei/heisann/hei du.... Hva får noen til å tro at det er interessant å svare på noe sånt. Nei gutter og jenter, hvis dere ser en dere liker så skriv en ordentlig melding....om ikke annet enn et par setninger. Lykke til!

Skjult ID ma. 8 sep. 2008 22:22

De hjertene er noe tull ! Hvis man liker en profil, hvorfor ikke sende en mail da ! .........Fikk et hjerte for et par dager siden fra en som ikke hadde fyllt ut noe i profilen sin - hva er nå vitsen med sånn da ? Du snakker om ukjente X !

Skjult ID med pseudonym Hjørdis ti. 9 sep. 2008 00:02

Oppdatering av fisketur: 5 mail = 5 svar:), 1 hjerte = 0 svar
Ikke verst catch det. Og beviser hjertets posisjon for meg ihvertfall.
Gjentar som skrevet over at man skal drite i hjertene og skrive meldinger. Nå er det testa ut en gang for alle!

Skjult ID med pseudonym Akvarel ti. 9 sep. 2008 00:18

Tror gutter / jenter bruker hjerter veldig forskjellig.

Jeg bruker de ofte som en liten huskelapp. På at denne personen må jeg kontakte senere. Grunnen til at jeg ikke sender mail til alle, er at jeg har nok med å snakke / bli litt kjent med noen få folk om gangen. Om man hadde sent ut 10 - 15 meldinger å alle hadde svart så blir man jo sittende her hele kvelden. For å gjøre sukker optimalt så ville det være best om det var en funksjon som sa huskelapp eller la personen i en liste som kun bruker så. I tillegg til interessant / veldig interessant funksjonen. Det er jo kult å se når du har snakket med en person en liten stund og en gul stjerne dukker opp.

Skjult ID med pseudonym Challanged ti. 9 sep. 2008 03:10

Vel.. å skrive en melding, bukke pent og høflig er vel og bra det. Men, man blir litt lei etterhvert og lurer på om matchtallene er et tegn på hvor godt man IKKE passer sammen. Så man slenger ut et hjerte om man finner en profil interessant, og satser på at vedkommende sjekker din profil og gjør det samme som et tegn på om det er et poeng i å opprette kontakt.
Så A gir B et hjerte, og B gir et tilbake = A sender melding. Eller. A gir hjerte, B sender melding. Goal accomplished.
A gir hjerte, B forblir stum eller velger ikke interessert. Too bad, A sjekker om C er interessert.

Et system som fungerer ganske greit i teorien..
..hadde vi vært intelligente nok til å omsette det i praksis.

Trenger vi å komplisere det hele? Noen er heldigere enn andre og får en del post og hjerter, jeg skjønner at de ikke orker å svare hver og en.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 9 sep. 2008 20:03 Privat melding

hvorfor skal man setter en hjerte tilbake når man få en fra noen man ikke har sansen for eller er ikke helt i " smak" ?.. skal en driver med vedledighet her ? ..

Skjult ID med pseudonym Hjørdis ti. 9 sep. 2008 20:03

Hva med ett sort hjerte da Amadeus?

Skjult ID med pseudonym AmadeusM ti. 9 sep. 2008 20:29

sort hjerte er best.. gone , delete , borte god bye... men det er vel siste utvei..