Alle innlegg Sukkerforum

Til Dere som blokkerer så fort

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vase on. 19 feb. 2014 10:41

Og til Deg som blokkerte meg plutselig i dag tidlig....

Det krever tid og tålmodighet til å bli kjent med hverandre. Hvorfor har noen så dårlig tid... Hvordan har man tenkt å klare å leve i ett forhold hvis man har allerede ikke nok tid og tålmodighet til å bli kjent...

Noe fra 1943 :-):
Reven stoppet og stirret lenge på den lille prinsen:
- Å vær så snill ... gjør meg tam! sa den.
- Jeg skulle gjerne gjort det, sa den lille prinsen, men jeg har så dårlig tid. Jeg skal finne meg venner, og det er så mange ting jeg skal bli kjent med.
- Man blir bare kjent med det som man gjør tamt, sa reven. Menneskene har ikke tid til å bli kjent med noen ting lenger. De kjøper alt ferdig i butikkene. Men det fins ikke butikker som selger venner. Menneskene har ikke venner mer. Gjør meg tam, hvis du har lyst på en venn!
- Hvordan skal jeg gjøre det? spurte den lille prinsen.
- Du må være veldig tolmodig, sa reven...

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 19 feb. 2014 12:07

Gidder ikke sende meldinger i all evighet. Bortkastet tid. Er du av den typen havner du på blokk. Det samme hvis jeg synes du er ultrateit.

(mann 41 år fra Østfold) on. 19 feb. 2014 12:39 Privat melding

Drive å melde frem og tilbake i lang tid gjør meg bare så altfor emosjonellt involvert, og skaper falske forhåpninger. Når dagen da kommer da vi skal treffes, så ender det som regel opp med at jenta ikke vil gi det oss en sjanse til å bli kjent før ho sier takk for seg. Synes det er litt synd at man skal bruke mer tid på å bli kjent over anonyme tekstmeldinger enn etter man har treffes. Da blir hele den tekstinga bare falskt og meningsløs. Jeg mister hvertfall lysten på å skrive lenge, når jeg vet at det er så usannsynlig liten sjanse for at jeg treffer ho igjen etter første date.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 19 feb. 2014 13:08 Privat melding

Hvorfor ta så på vei når man blir blokkert ?? Personen syntes kanskje ikke noe om profilen .. Og gjorde det helt sikkert å rydde i match lista si.. Skjønner det kan være litt kjedelig å bli blokkert midt i en dialog.. Men det har jeg skjønt ikke skjer så ofte her.. Det blir iallefall ikke sagt så mye om akkurat det på forum.... Bare at man plutselig blir blokkert....

Har selv blokkert personer som jeg har vært i dialog med .. Men da har det som regel vært Pga at jenta ikke hatt lyst å legge ut flere bilder av seg eller vise flere bilder .. Nettopp Pga at jenta ikke ser ut som hun beskriver seg selv.... Så det er god grunn nok til å avslutte en dialog med blokkering for min del....

(mann 41 år fra Østfold) on. 19 feb. 2014 13:11 Privat melding

Tror ikke det var selve blokkeringa som var poenget her hans80.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 19 feb. 2014 13:15 Privat melding

@ rock... Les hele innlegget mitt er du grei... Før du anntyder at jeg kun skriver om blokkering ...

(mann 41 år fra Østfold) on. 19 feb. 2014 13:33 Privat melding

Jeg leste hele innleget ditt (hvorfor skulle jeg ikke det?), og det er jo kun blokkering og grunn til blokkering du skriver om ;). Jeg bare tolket ikke tråden til å handle om det, men heller om å bruke tid på å bli kjent.

Men, whatever :P. Vi bare lar det ligge.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 19 feb. 2014 14:10

Hvis jeg hadde sendt en melding og ikke fikk svar innen rimelig tid så hadde jeg nok blokkert.
For det hadde betydd to ting eller en kombinasjon av disse.

1) Hun er ikke interessert
2) Hun får så mange meldinger. Det vil si for mange til at jeg kan konkurrere om hennes oppmerksomhet.

Hadde jeg kommet i kontakt med ei jente hadde jeg gladelig chattet og blitt kjent med henne i flere måneder før temaet om å treffes hadde kommet på bordet.

Skjult ID med pseudonym J23 on. 19 feb. 2014 15:04

Jeg ble blokkert i en dialog for ikke så lenge siden, faktisk. Jeg leste hans melding seint på kvelden (og på mobilen), og derfor svarte jeg ikke. Så glemte jeg det litt, at jeg måtte svare (jeg tenkte at det var han som skulle svare), og vips - så hadde han blokkert meg. Så det er ikke nødvendigvis sagt at man ikke er interessert bare fordi man ikke svarer! Er man et vimsehue som meg, så er det fort gjort å glemme og svare på et par dager...

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 19 feb. 2014 16:11

Svarer du ikke på noe dager, blokkerer jeg. Sorry. Ja så går jeg glipp av deg da, men du er uansett ikke så spesiell. Mye fisk her. I 99% vil nok blokk uansett være korrekt. Har du lyst til å bli kjent, så få ut fingeren.

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 19 feb. 2014 16:12

Ja også liker jeg ikke vimsehuer heller, så blokk av deg ville jo være korrekt det også.

(mann 40 år fra Telemark) on. 19 feb. 2014 16:26 Privat melding

Er flere som sender flrstemeldinger til meg som har blokkert innen jeg rekker å lese dem. Enkelte er rett og slett så høye på seg selv at de forventer svar ASAP!! Hvis ikke er du blokkert. Er nok noen som syns de er så attraktive selv at du skal være taknemmelig for at DE skriver til deg. Det er akkurat slike mennesker man skal styre unna og som det vil vøre umulig å leve sammen med over lengre tid uansett!!
Glem det hele. Og fokuser på dem som er noe. Utrolig nok er det de med best utseende jeg er mest skeptisk til her inne :)

(mann 41 år fra Østfold) on. 19 feb. 2014 17:16 Privat melding

Tsk, luksusproblem, du får i hvertfall førstemeldinger ;).

Skjult ID med pseudonym Smil on. 19 feb. 2014 17:55

Denne datingen assa..:/ Ta det med et smil:)
Hvor mange blir du selv forelska i? Hvor mange blar du rett forbi?
Vi søker alle lykken, og selvom jeg er enig poenget ditt @ts er jeg uenig i at man forplikter seg til noe her inne. Hensikten er vel å ØKE sjansene til å møte den som har lyst til å bli mer kjent med deg, som også du har lyst til å bli bedre kjent med?
Altså er de som ikke er så interessert like feil som de du ikke er interessert i. Det må altså en match på plass først! Vær raus med meldingene, inviter ut på dater, legg ikke alle eggene i ei korg!
Vær åpen, vis respekt og forhåpentligvis står h*n plutselig en dag der. Er du for kresen gjør du det vanskelig for deg selv! Ekte kjærlighet finner du ikke gjennom å bla i bilder/skryte på mail:) Selvom å skrive litt kanskje gir en følelse av hvordan man går ilag!

Skjult ID med pseudonym HK on. 19 feb. 2014 18:33

har opplevd at jeg ble blokert før jeg har rukket å lese meldingen. Jeg tror noen er gode på å skrive en felles melding og sende til flere så deretter så gå i gjennom på lista si og blokkere:) Dems tap sier jeg :-)

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) on. 19 feb. 2014 18:55 Privat melding

Jeg blokkerer aldri noen, med mindre folk er regelrett slemme/ufine og ikke gir seg med å "mase". Men ofte så holder det bare å la være å svare, så gir de seg.
Nå snakker jeg generelt, for det finnes andre steder på nett man også kan møte på ufine folk, også steder som ikke er datingrelatert.
Og her på Sukker kan jeg ikke huske å ha blokkert noen så langt :)

Men jeg vet at det er en del som har blokkert meg. Og selv om jeg ikke blokkerer noen selv, så mener jeg at det er en helt ærlig sak å blokkere dem man ikke anser som det man er på leting etter :)
For selv om mange tenker at de er verdt å bli kjent med, så vil uansett ikke denne "verdien" være verdt noe for alle. Og det er heller ingen "verdi" i det før begge evt er gjensidig interessert i å bli kjent.

Så det med å legge noen form for "skyld" på folk som tar konkrete valg (man trenger ikke å forstå valget, det holder at den som blokkerer skjønner det), blokkerer, og går videre i sin søken, blir jo et litt feil fokus.
For ser vi oss rundt, så er det nok av mennesker vi selv ville ha latt være å bruke tid på dersom tiden vår i den forbindelse skulle utnyttes til å faktisk finne det man selv søker :)
Så hvorfor skal man da tenke at man selv er så mye mer interessant å bli kjent med enn alle disse man selv "overser" hver eneste dag? :P

(mann 52 år fra Oslo) on. 19 feb. 2014 19:09 Privat melding

Tror man får det bedre ved ikke være "misfornøyd" med andre og deres respons. Vi mennesker er forskjellige. Og om noen er veldig annerledes enn meg, også vedr respons eller andre ting, så passer vi neppe sammen uansett. Vi må også forstå at noen får flere meldinger enn andre, så det kan bli vanskelig å svare alle. Ikke er det vel så viktig heller, ikke få svar eller kort avslag. Jeg personlig liker det siste men tross alt, glem det uansett. Så hender det selvfølgelig man bruker mye tid så viser det seg etter 5 min at dette ikke kan bli noe (dog som regel hyggelig), men motsatt - litt kjedelig å treffe noen live om bedre research hadde vist deg at date nok er bortkastet:) ikke lett dette, bare å smile og ha det bra ... så dukker hun (han) opp en vakker dag - 0 stress :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 19 feb. 2014 19:11 Privat melding

Klokt skrevet "Minney" :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 19 feb. 2014 19:12 Privat melding

Jeg lover å besvare alle som sender henvendelse mellom kl 20 og 21 i kveld, Hihi

Skjult ID med pseudonym vase on. 19 feb. 2014 20:16

Jeg vet at jeg passer best sammen med folk som er litt tålmodige, rause og har takhøyde i forhold til andre. Man kan ha flere grunner til at en ikke rekker å svare med en gang, det betyr ikke nødvendigvis at man ikke er interessert. ...

Hi hi hii, det kan jo hende at den andre synes at jeg er rett og slett ultrateit... :-) Selv om de selv tar kontakt... :-)

Jeg har også opplevd at jeg har blitt blokkert før jeg rakk å lese den første meldingen :-). Så tenkte jeg.... oi... her var det mye temperament.. eller sårhet, muligens..

Det som er litt spesielt her inne da er at vanligvis i livet så oppfører vi oss ikke helt på denne måten. Hvis kollegaen eller vennen vår ikke tar telefon eller svarer på mail fort nok, vi blokkerer jo ikke de eller plasserer de på "svarte liste".

De som har lyst til å blokkere meg, feel free :-), allikevel, så synes jeg at det er litt merkelig, spesielt når det skjer midt i en vennlig dialog.

Skjult ID med pseudonym 93U39 on. 19 feb. 2014 20:37

@Minney:
Det er slemt å blokkere oss slemme.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 19 feb. 2014 23:38

Jeg blokkerer over en lav sko. Blokkert med jevne mellomromblir jeg også. Jeg gidder ikke lage noe styr av dette hverken ene eller andre veien. Men, jeg stusser når folk opplever å bli blokkert midt i en dialog. Det er jo bare rart.

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 21 feb. 2014 22:29

Hvor er blokker knappen for forum da?

Skjult ID med pseudonym Walt fr. 21 feb. 2014 22:40

Genialt å bli blokkert, da vet jeg at dama ikke er noe for meg. Genialt å kunne blokkere, da husker jeg at dama ikke var noe for meg. Om du ikke tåler å bli blokkert, så tåler du ikke avvisning, og trenger øve deg.

Skjult ID med pseudonym Vase lø. 22 feb. 2014 20:00

Ja, det er litt merkelig.... Vi kan ikke si noe annet....

Skjult ID lø. 22 feb. 2014 20:04

Speedy, Snakker vi om en "DECOY" som jobber for sukker mon tro.

Skjult ID med pseudonym AlfaAna lø. 22 feb. 2014 20:22

Selv blokkerer jeg ganske fort, etter et par uker altså....

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 22 feb. 2014 20:27

@Speedy, dette har jeg opplevd flere ganger også.

Skjult ID med pseudonym AlfaAna lø. 22 feb. 2014 20:42

Speedy & Skrujern
Har dere ikke merket at her på nett-sidene for dating er vi enten merkelige alle sammen eller er alt ganske muffins rundt omkring det som skjer her inne?

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 22 feb. 2014 20:53

Nei, jeg synes det er mye fantastiske og flotte mennesker her.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade lø. 22 feb. 2014 20:59

Ja, enig med @skrujern :-)

Skjult ID med pseudonym ihh to. 27 feb. 2014 16:48

Er jeg blokkert? Fikk en melding sent i går kveld som jeg tenkte å svare på nå. Tror jammen han har blokkert meg allerede! Finner profilen når jeg søker, men matchtallet er borte. Betyr det at jeg er blokkert? I tilfelle må jeg bare le. Så sårbare typer greier jeg meg uten :-D

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 27 feb. 2014 17:56 Privat melding

Dette har også vært oppe mange ganger. Blokkere er på Sukker eneste måten å rydde i listene på.
Noen blokkerer sikkert av andre grunner også.
Hvorfor bry seg så mye om det?
Vi er fremmede for hverandre på nettet, hev hodet, ikke ta det så høytidelig, og gå videre.

(mann 37 år fra Vest-Agder) to. 27 feb. 2014 19:05 Privat melding

miss-81: så om jeg sender melding til ei dame og ikke får svar, så kan jeg blokkere for å rydde listen. kjempe forslag!

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 27 feb. 2014 19:34 Privat melding

CellularA: Det var vel ikke akkurat mitt forslag, hvis du leste hva jeg skrev?Hvis du synes det er en god idè så gjør du det, hvorfor du blokkerer eller ei,må du nesten bestemme selv:)

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 13:58

Jeg blokkerer ikke, rett og slett fordi jeg husker hvem jeg har kontaktet/lagrer meldingene mine. (Legger litt tid/energi i dette.?)

Da slipper jeg å "rydde" i listene.

Men blokkering midt i en samtale minner om lite respekt, feighet (velge den enkle løsningen), da må man klare å snu det til at de gjør faktisk deg en tjeneste. For slike svake, feige, respektløse mennesker vil du ikke ha noe med å gjøre.

Jeg tar heller imot all verdens "Tror ikke vi passer sammen", "Beklager, jeg har funnet en annen" eller "Jeg er ikke interessert" fremfor blokkering eller "silent treatment" hvor samtalen/svarene bare dør ut med "mye å gjøre....." "fryktelig travel......" "glemte å svare....."
Mange jenter er FANTASTISK flinke til den siste der, utrolig hvor mange travle, opptatte, glemske jenter jeg har snakket med her inne....

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 2 mars 2014 14:08

L: Problemet ditt er at å ha en samtale er en tabbe. Svarer hun, er hun interessert. Da skal du få henne med på date, det er det eneste som betyr noe. Gjør ikke du det, så drar hun på date med en annen fyr som knuller henne inn i Nirvana. Hvordan tror du sjansene dine er da? Skal hun møte han igjen og bli pult inn i Nirvana, eller skrive meldinger med han fyren som det ikke blir noe med?

Skjult ID sø. 2 mars 2014 14:14

Av vikle alternavtiver?

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 14:33

@Skrujern:
Jo, jeg spør alltid tidlig om date. Gjerne i 2 eller 3 melding med de jeg har fått kontakt med.
Men det er faktisk veldig ofte at man får den runden servert for det, å da får man dem ikke med på date.

Da begynner det med at "Det hadde vært hyggelig", men så fortsetter det med "men jeg er dessverre veldig travel denne uka" "men neste uke har jeg mye ledig" dette blir da fulgt opp uka etter av "jeg har dessverre fylt opp denne uken å jeg"......

Her driver dessverre en del jenter å skyter seg selv i foten, fordi etter noen uker med slik respektløs behandling så har jeg faktisk ikke lyst til å møte dem uansett.
Det er dumt for de som faktisk bare er litt opptatte, for neste gang jeg får høre det så antar bare jeg at dette er en sånn "standard" fordrøyningstaktikk.... å da mister jeg interessen...

(kvinne 51 år fra Buskerud) sø. 2 mars 2014 14:35 Privat melding

Litt snodig at enkelte menn blokkerer litt fort. Selv gjør jeg det dersom noen er direkte ufine. Å da gjerne etter jeg på en hyggelig måte sier jeg ikke er intr. Og da jeg påpeker at jeg ikke finner noe bilde og/eller noe tekst i profilen. Dette syntes jeg er et must her inne dersom det skal vekke interesse for å bli kjent.
Men helt klart like greit at man blir blokkert, så slipper man å bruke tid på slike fake menn. :)

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 2 mars 2014 14:54

L: Ha ha, ingen er så travle at de ikke har tid til å møte deg for en kaffe eller noe. Ikke engang Helge Lund eller Siv Jensen er så opptatt. Du spikrer en dag med en gang, går hun ikke med på det.. BLOKK!

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 15:07

@Skrujern:
Hehe, ja, du kan så si, men jeg har nå frem til nå hatt en oppfatning om at folk her inne var ærlige og oppriktige. At når de sa de ønsket å møtes så mente de det. At når de sa de var opptatte så var de ærlige.

Men en del erfaringer her inne nå gjør at jeg dessverre ikke kommer til å følge den ærlige/respektfulle linje.
Dette har jentene ene og alene seg selv å takke for.

Nå blir det en mye mer kynisk og utålmodig person.
"Får du ikke til en kaffe i løpet av neste uke, nei vel, da er du nok ikke interessert." "Hadet bra."

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 2 mars 2014 15:17

L: Dette var en strategi jeg brukte her sommeren 2012 og kan basert på Empiri si at dette "virker"

1: Du sender mye meldinger. Kommenter noe i profilen og si noe om hvor deilig hun ser ut. Gjør det på en uskyldig måte. Send ti slike hver dag. Be om date nesten med en gang.

2: Book dater mandag, tirsdag og onsdag. Drit i om du må dobbeltbooke. Noen vil trekke seg (men svært få faktisk) og hvis det krasjer, flytter du bare den ene til neste uke.

3: Ta alltid på damen på date, på forskjellige måter og kyss henne. Hvis det går i boks, er hun kandidat for helgedate. Hvis hun ikke vil kysse, bare drit i henne.

4: I helgen dater du den av de som virket mest interessert. Inviter alltid på hjemmedate, men litt spøkefult. Hint til at dere kan lage god mat og ha sex hele kvelden. Fortsatt som spøk. Noen slår til, mange gjør ikke det. Men intensjonene dine er blitt veldig klare. Ta henne med ut på en koselig plass på byen. At det er litt koselig er viktig. Der drikker dere øl, vin, champagne eller hva dere enn føler for. Klin mer med henne. Ta henne på pupper og rumpe osv... No shit, tuller ikke. Gjør du ikke, er du ei pingle... og, er hun med sålangt, ta henne med hjem og knull henne.

5: Nå er det neste uke. Repeter. Møt de damene som måtte forskyves til denne uken og nye. Knull gjerne damen fra helgen før feks på fredag og ta en ny på lørdag.

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 15:37

@Skrujern:
Hm, joda, det er nok en litt mer, tja, aggressiv fremgangsmåte en jeg vil bruke. Hadde nok vært moro da, men syns ikke det skader å bli litt kjent først.
Men er ikke fremmed for å invitere på hjemmedate med middag og vin på 3. date om jeg føler det klaffer heller.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 2 mars 2014 15:41

@Skrujern: Wow..Takk, alltid kjekt med litt tips om hva man skal unngå :o)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 15:50

@L

Til og med JEG vet at "Det hadde vært hyggelig, men jeg er dessverre veldig travel denne uka." betyr at hun ikke er interessert nok til at hun har lyst til å treffes. Ergo, bare dropp hele dama for hun er ikke interessert.

Seriøst? Fungerer det som @Skrujern sier? Isåfall vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Trodde jenter var for gode til å falle for sånne patetisk triks. :/

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 2 mars 2014 15:52

L: Det er gøy, men man blir ganske fort lei. Etter noen uker frister det mer å henge med kompisser enn å være på enda en date.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 2 mars 2014 15:54

Fungerer som f.... Powergutt. Greia er at det ikke er noe triks i det heletatt. Patetisk eller ikke. Damer er kåte de også, akkurat som menn. Det er effektiviteten som gjør at dette virker. Du knuller de som har lyst til å knulle deg. Du lurer ingen.

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 16:08

@Powpowgutt

Frem til nå har jeg "levd i trua", men som sagt er jeg nå blitt brent nok ganger, så vil ikke "gå på" den så mange ganger til.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 16:25

@eowyn

Joda, det kan jo skje. Har jo selv uker som det egentlig ikke passer noe særlig å treffe noen.
Men om en faktisk er interessert så kommer en med et kontra forslag hvis en er fryktelig opptatt en uke.
Da sier du ikke bare at du er opptatt og ikke kan.

Og nei, det er egentlig umulig å stole på det folk sier. Mest fordi mange ikke ønsker å såre noen, så de bare lager en dum spinn på ting i stedet som egentlig bare gjør ting verre.

Hva skjedde med å bare si at en ikke er interessert?
Ingenting er verre enn å gi et uklart avslag som åpner for at det senere er muligheter til tross for at du overhodet ikke er interessert bare fordi du ikke ønsker å såre noen.

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 20:15

@eowyn

Du aner ikke hvor vanskelig det kan være å dra en liten kaffekopp ut av dere jenter. Enten er det travelt, eller jobb, eller trening, eller "magefølelsen" eller "bli litt bedre kjent først" (P.S denne følges ALDRI opp med mer kontakt fra jenta's side for å bli bedre kjent, gutten må ALLTID gjøre all jobben/ta alt initiativet).

Å så er det helt konsekvent at dere ALDRI kommer med noen forslag til når dere har mulighet istedet. Kun "er opptatt", eller "passer dårlig".

Er det rart man blir oppgitt, når man er interessant og "det hadde vært hyggelig med en kaffe".
Så, 3 meldinger senere så tror dere at dere kjenner oss godt nok til å kunne slå helt og fullt fast at dere ikke tør/vil møte oss.....

Jeg hadde en grunnholdning her inn om at når noen sa de ville treffes, så trodde jeg på dem og ventet da på at de fikk mulighet.

men men, jeg har nå lært min lekse etter å flere ganger ha sittet i ukevis å ventet på en kopp kaffe.
nå er det serieproduksjon av meldinger til masse jenter, å alle vil dømmes ut i fra om de er villige til å møtes (og om de faktisk kommer!) innenfor en tidsramme på, tja, 1 uke.

Det er dumt, det er trist, det er kjedelig, men sånn går det når man prøver å være ærlig og ryddig, men blir behandlet som dritt....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 20:30

Men hvorfor må en treffes så raskt? Er det ikke bedre å ta sin tid, sender meldinger og finne ut om dette er noen vits?

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 mars 2014 20:30

@eowyn

Virker som du har en god holdning til dette, noe jeg dessverre møter sjeldnere og sjeldnere.

Bare av nysgjerrighet.
Når du sier "når jeg ikke kjenner at jeg vil møte vedkommende."
Hvor mye og hva slags informasjon baserer du det på?
Avgjør du det kun basert på sukkerprofil/meldinger, eller legger du mer bak det? (facebook/sms osv.)

Du sier "møtes raskt", men hvor mye info/hvor kjent med han rekker du å bli før du da møter han? Å hvordan er den balansen opp i mot spørsmålet om "ikke treffes"?

Når du på den ene siden vil "møtes raskt", men på den andre siden klarer å bli kjent med noen i så stor grad at du ikke vil treffes.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 mars 2014 20:36

@eowyn sø. 2 mars 20:22
I alderssjiktet 26-40 er det så godt som umulig å finne noen som oppfører seg slik du beskriver.

@Powpowgutt sø. 2 mars 20:30
Nei nei, dere må møtes så raskt som mulig, ellers slår *gresset er grønnere på neste profil*-syndromet inn ;p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 20:39

@arneand

Hvilket 'gresset er grønnere på neste profil'-syndrom?
Jeg ville da forholdt meg til kun 1 profil om gangen til det ble avklart at det ikke var noe å hente der. :P