Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym teknisk on. 19 feb. 2014 17:39

Jeg leste en artikkel for litt tilbake angående "problemet" med at kvinner som dater gjerne ender i en runddans med "kjekke" menn som ikke ønsker forplikte seg, og derigjennom vurderer seg som for attraktive for partnere i sin egen liga (vi snakker altså helt overfladisk her, enhver idiot vet at det er match i personlighet og interesser som er grunnlaget for et godt forhold..). Så slår det meg at jo yngre kvinner er, jo mer virker de å være opptatt av én egenskap hos seg selv: det ytre. Ikke så rart egentlig, men med unntak av de like unge guttene virker det som menn er langt mindre overfladiske.
Spørsmålet er:
Når dere kvinner screener etter menn på dette og andre forum, sammenlikner dere da den sminkede versjonen av dere selv med usminkede menn eller er dere ærlige nok til å ta en titt i speilet og se hva dere har under all staffasjen?
(Prøver ikke fremme noe poeng her, men er litt nysjerrig. Og mistenker at mange lukker øynene for lykken pga et oppblåst/ødelagt selvbilde)
Selv er jeg etter noen måneders dating med en jeg ikke umiddelbart kjente kjemien med på vei til å falle for ei super jente der "resten" stemmer på en prikk.. Dere vet: felles verdier/interesser, personlighet og alt det vissvasset der;)
PS: det gjelder muligens noen gutter også det her, men vi sminker oss endog ei...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 19 feb. 2014 17:55

Nå er det strengt talt ikke VÅRT problem om damer har oppblåst/ødelagt selvbilde og går glipp av lykken.

Noen syns du er fin andre syns du er stygg. Sånn er verden og det er absolutt ingenting en kan gjøre med det.

Kvinner tar utgangspunkt i hvordan profilerte kvinner ser ut og tar det for gitt at det er sånn alle menn vil ha kvinnene sine og menn like så.
Folk er forskjellige, folk liker forskjellige ting.

Men det er klart, når damer skriver i profilen sin at drømmekjæresten må være kjekk, ja da har ikke jeg mye å komme med og holder meg helt riktig unna.

Og menn er ikke noe mindre overfladisk. Blant mennene går det i preferanser av rumper og pupper og ansikt og kropp.

Alle har vel en fase i livet hvor KUN utseendet er det eneste en ser på.

Skjult ID med pseudonym HK on. 19 feb. 2014 18:20

Jeg sammenligner min usiminkede versjon og tar en titt i speilet og sammenligner med bildet til den aktulle kandidat:)

Skjult ID med pseudonym Realista on. 19 feb. 2014 20:15

Mulig at i perioder i livet så er fokuset på utseende svært viktig. Vanskelig å si, fordi det hele bunner i personlighet hos den enkelte, først og fremst, tror jeg. Men tror vel strengt tatt ikke at noen er i stand til å objektivt sett vurdere sin egen tiltrekningskraft. Det er jo "øye som ser" som bestemmer attraktivitet. Så derfor tror jeg speilet gir et lite konstruktivt svar på ditt spørsmål.

Nå er det riktig nok noen kriterier som ofte blir tatt fram som typisk attraktiv sånn utseendemessig. Men kjærlighet er jo som vi har erfart mange av oss, mer enn kun et utseende. Det er ikke bare "innpakningen" som har betydning, innholdet i "innpakningen" har vel så stor betydning, særlig i det lange løp. I en kortsiktig relasjon så er det klart at vektingen av utseende blir større.

Det noen finner attraktivt, finner andre veldig uattraktivt. Det er det som gjør det hele så komplisert, med eller uten sminke;). For eksempel så er det vi kvinner mener er en attraktiv kvinne, ofte ikke det menn finner attraktivt, har jeg erfart:). Tiltrekning til det andre kjønn er på alle måter subjektivt. Nå skulle noen sikkert mange ønske at det finnes en universalformel for hva som er attraktivitet. Men slik er det nok ikke helt, fordi det er ofte kombinasjonen av flere faktorer som spiller inn som f. eks utseende, personlighet, timing, livssituasjon, alder med mer, når man har en langsiktig relasjon som mål.

Bilder og tekst gir oss kun et overfladisk inntrykk av det andre menneske, og noen ganger så gir ikke dette oss nok informasjon til å ta et fornuftig valg om å ta kontakt eller ei.

Om noen har et oppblåst ego eller ei, tror jeg blir en ren spekulasjon som det ikke finnes dokumentasjon for å bekrefte. Det blir en påstand som er rent subjektivt. Og vil noen ganger stemme, andre ganger overhode ikke. Nå er mitt inntrykk at kvinner kanskje er litt for lite oppblåst i forhold til hva de burde være. Synes mange kvinner preges av alt for lav selvfølelse i forhold til hva de har grunn til. Dette gjelder også noen menn. Så svaret er nok at lav selvfølelse er et større problem for å ta kontakt og møte et annet mennesket, heller enn det motsatte. Mennesker med et ”oppblåst” ego har lite problem med å ta kontakt med andre mennesker, tror jeg.

Det må nok være noe ekstra i profilen som ”trigger” den enkelte. Og hva som ”trigger”, er det nok like mange svar på, som mennesker her på Sukker;).

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) on. 19 feb. 2014 22:03 Privat melding

Jeg tror nok uansett kjønn at et varig og godt forhold hverken kan bygges på utseende eller det indre alene.
Kort sagt så hjelper det lite om man kun tenner på vedkommende enten mentalt eller fysisk, der bør jo være en viss kombinasjon. Noe som innebærer at det skal mye til dersom personlighet eller utseende ikke tiltrekker nok, både til sammen og hver for seg.

Men det indre farger ofte det ytre, noe som kan slå begge veier med hensyn til hvor tiltrukket man blir.
Hva og hvem man tiltrekkes av, er vel akkurat like variabelt som smaken på klær. Noen liker kun en bestemt "type", mens andre er åpne for mange "varianter". Og ofte så faller man også for noe man ikke har sett for seg i forkant, altså at man egentlig ikke helt kan sette fingeren på noe konkret bestandig.
Noen er også mer kresne på utseendet enn andre, men dette har nok ikke så mye med hverken kjønn eller alder å gjøre.
Og hvem som "overvurderer" seg selv utseendemessig, og hvem som "undervurderer" seg er jo også en subjektiv greie. For hvem kan egentlig si at noen er penere eller mindre pene enn de anser seg selv for å være? Ofte avhenger jo det av hvordan den som uttaler seg selv ser ut eller oppfatter sitt eget utseende også.
Så litt sammensatt og komplisert, uten noen egentlig fasit.

Selv har jeg gode og dårlige dager. Noen dager er jeg akkurat "god nok" (og kan føle at jeg henger med gjennomsnittet), mens andre dager er jeg bare helt ræva :P
Og jeg føler vel selv at jeg fort ser om en fyr er "for kjekk" for meg. Uten at det betyr at jeg dermed ønsker meg en jeg overhodet ikke er tiltrukket av, det vil jo ingen :P
Og det går jo andre veien også. Jeg ønsker meg jo ikke en fyr som ikke er fysisk tiltrukket av meg bare fordi noen sier at han selv ikke er kjekk nok til å kunne få "noe annet" enn en dame som meg.

Ups, skulle skrive mer, men ble for langt :P

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) on. 19 feb. 2014 22:03 Privat melding

Forts:
Så kanskje man egentlig skulle slutte å bry seg så mye om hva andre mener om eget og andre sitt utseende. Dem som ikke skjønner at de må gå etter mer enn utseendet, lærer som oftest dette etter hvert med litt erfaring likevel. Og lærer de ikke, så er det nok liten sjans for at de skjønner tegninga om noen sier det til dem heller :P

Men sliter man med å finne seg en partner, så er det jo kun en ting å gjøre. Gå i seg selv, finne ut hva man selv gjør feil. Om man har for høye krav, eller kanskje bare litt for dårlig tid (høye krav krever ofte mer tålmodighet). Eller kanskje ingenting er "galt", bare at man også må ha en liten dose flaks i tillegg til selve jobben med å lete :)
Uansett så må man aldri rette søkelyset mot det motsatte kjønn og tro at man kan finne feilen ved sin egen singeltiværelse noe sted der ;)

Skjult ID med pseudonym Gorm on. 19 feb. 2014 22:15

Handler mye om det ytre, sånn er det dessvere:( Vi er enda i ett dyre stadie, så det er relativt lite vi kan gjøre noe med dette. Dog også veldig kulturelt. I Cuba f eks, bryr ikke gutter seg om dama har litt fett på kroppen.

Men helt klart, at media har kjørt hardt på i mange år for å fremme dette enda mer.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 19 feb. 2014 23:06

@ts
Det ytre er viktig dude!
Etter evigheter har jeg forstått, at for å få svar må jeg ha diffuse profilbilder, og dekke mest mulig av åsynet med pistrete skjegg...
Når jeg, som HK on. 19 feb. 18:20, finner ei dame som ligner, er det straka vegen til evig lykke!
(Eventuelt nærmeste barbersjappe)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 19 feb. 2014 23:34

Det som forundrer meg er når damer over tretti som mer eller mindre flasher pupp på nettsteder som dette (og på byn for den saks skyld) blir fornærmet når kun "menn på jakt etter en ting" er de som tar kontakt. For få damer markedsfører sine indre egenskaper rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Donkeyface to. 20 feb. 2014 12:27

Utseende til et menneske endrer seg når man blir kjent med de. Helt "ordinære" mennesker kan skinne om personligheten deres er flott. Og man kan la seg blende av et vakkert ytre til man innser at personligheten egentlig ikke er så bra, og da faller også utseende. Putt 20 mennesker i et rom, 20 stk som i utgangspunktet ikke ser på hverandre som attraktive, og det blir par der i løpet av noen dager. Om du bytter jobb, så vil mennesker du ikke la merke til i starten fremstå vakre når det har gått litt tid. Så det er ett ord her som er viktig... Tid. Jeg tror det er alt for mange som avviser en partner etter en date. Jeg har selv gjort det, og kanskje man burde bruke mer tid? For se tilbake på de første du falt for, det er trolig personer du har kjent ei stund.

Men igjen det ytre er jo objektivt og heldigvis finnes det de som synes jeg er flott, og det finnes damer som jeg synes er flott og jeg er helt sikker på at ikke alle er enige med oss. :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 feb. 2014 13:12

Ja, det ytre betyr mye.

Nei, jeg faller ikke for det klassisk vakre.

Et ytre betyr ingenting uten det jeg faller for; det indre. Substansen...

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 feb. 2014 13:15

Og ang. sminke:
Jeg er meg selv. Jeg sammenlignet meg ikke med en manns ytre. Utseende er subjektivt, og jeg blir derfor ikke klokere av å sammenligne. Ja, jeg kan fint gå uten sminke. Kan han ikke se meg uten sminke får han rette blikket en annen retning :-)

Skjult ID med pseudonym Teknisk to. 20 feb. 2014 13:55

Godt å se at det er fornuftige mennesker her:) Bra innspill alle sammen @donkeyface; tid er viktig for at det indre skal komme frem gjennom det ytre - enig:) Dessuten vil det ytre forfalle med tid - personlighet er det annerledes med! @minney helt enig det du sier. Med et oppblåst ego - mener jeg ikke selvtillit. "Ego" er en negativ kraft - og et ensidig fokus på ens eget (og andres) ytre mener jeg er et svakhetstegn. Klarer en å løsrive seg fra det materielle er lykken lett tilgjengelig for alle. Hvor mange har ikke en gang tenkt på hva "andre" skulle mene om ens partner (Eller klær/bil/jobb etc). Man blir altså fange av andres (egne) forventninger. "Ego" i spill! Den største drivkraften for kapitalismen og en nødvendighet for materialistisk vekst: (er du ulykkelig bruker du penger, det er derfor all markedsføring sikter på å gi deg dårlig samvittighet eller tegner glansbilder av hvordan vi BØR være. Så er vi egentlig flotte (under all staffasjen;) alle sammen likevel. :D

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 feb. 2014 22:44 Privat melding

Veldig bra tråd! Dyp og reflektert, og uten mye teit tøys og tull som det er i mange andre

(kvinne 38 år fra Buskerud) fr. 21 feb. 2014 10:52 Privat melding

Jeg sammenligner ingenting jeg, det er så mye mer enn et behagelig ytre å hvile øynene på som skal til for å interessere meg.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 21 feb. 2014 11:24

Jeg sminker meg ikke til daglig, så jeg har ingen grunn til å sammenligne den sminkede versjonen av meg selv med gutta. Spørsmålet er vel heller om menn sammenligner meg med andre jenter som sminker seg. Så klart de gjør! Ville jeg også gjort..Haha…. :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) lø. 22 feb. 2014 12:08 Privat melding

Jeg er meg selv jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 22 feb. 2014 23:02

@Morwen skrev: "Så om unge kvinner tenker høyt om seg selv, så har de sin match i de godt voksne mennene. "

Nå er det vel ikke å "tenke høyt om seg selv" når en mann søker yngre damer? Like lite som når damer på 25 søker menn til opp i førtiåra?

Skjult ID med pseudonym Walt sø. 23 feb. 2014 00:49

Bra

Skjult ID med pseudonym Walt sø. 23 feb. 2014 00:58

Damer liker ikke ta kontakt, de vil jages. Det er jo derfor de tar på stiletthæler, trange skjørt og sminke. Umulig å løpe av sted i sånt utstyr. Man er kanskje også mindre pen, når man ikke liker at fokus også er det ytre. Man klikker på bilder og siler fort bort det man ikke etter ett tendens sekund ikke reflekterer på i hjernen. Det er ikke slik som i filmen elefantmannen, at vi har en regi som viser at denne deformerte mannen er så vakker i sinnet at du iløpet av filmen er forelsket. Jeg sier ikke at det ikke er urettferdig, men sjekk i deg selv, du går får en som er pen, ikke stygg eller tjukk. Så ser du etter om personen er frisk nok psykisk etterpå, det er de ofte ikke. Derfor mange er skilt, valg er gjort på feil premisser og så gjentar man det.

Skjult ID med pseudonym Walt sø. 23 feb. 2014 01:01

Jeg er meg selv, og jeg er bra nok katta 82, veldig bra skrevet.

(kvinne 58 år fra Telemark) sø. 23 feb. 2014 08:36 Privat melding

Veldig bra innlegg Walt! Måtte le da du skrev om at dama så blir vurdert om hun er frisk psykisk etterpå, noe som de ofte ikke er skriver du. Og ja, valg blir tatt på feil premisser, derfor er det viktig å bruke tid på "second time around" . Jeg giftet meg pga av et flott utseende og ikke med en mann som passet til meg mentalt, følelsesmessig, interessemessig eller seksuelt. SÅ overfladisk var jeg da jeg var i 20 årene, hehe. Det er lett å bli blindet av et vakkert og tiltalende utseende, men som min mor sa "en lever ikke lenge av en pen kake" Jeg ser du påpeker tjukk på lik linje med stygg (eller mindre pen som jeg velger å kalle det). Det er mange frodige og flotte jenter som blir dømt nedenom og hjem etter x antall kilo for mye. Da jeg selv er frodig og såkalt "pen" så er min erfaring at tjukk er verre enn stygg, menn jeg har møtt velger heller en dame uten utseendet med seg bare hun er slank og har en fin kropp. Utseendet er jo det første en ser hos et menneske og når jeg scanner igjennom profilene av menn her "inne" så ser jeg etter et utseende jeg kan tenne på, ha kroppskjemi sammen med først. Men han faller fort igjennom hvis hans beskrivelse av seg selv er helt avtennende. Og da jeg selv ikke har fått lastet opp bilde på profilen ennå så blir jeg ikke rent ned for å si det slik :-)

Skjult ID med pseudonym Walt sø. 23 feb. 2014 10:23

Tjukk er greit for meg. Men hvorfor man ønsker date med en som beskriver seg som aktiv og ønske om høy aktivitet og sunt kosthold er det som undrer.

Skjult ID med pseudonym Tallefjant sø. 23 feb. 2014 10:40

På nett er utvalget så stort at man må finne noen sorterings alternativer. Da blir det til at i første omgang går man etter utseendet. I virkeligheten er det lettere å se utstråling og personen bak. Nettdating er ikke perfekt og ganske overfladisk. Er desverre bare å akseptere eller logge ut :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 feb. 2014 13:35

Eneste damene jeg sorterer vekk på grunn av utseendet er de som er alt for pene. Like greit å spare både hennes tid og min først som sist ved å holde seg unna.

Til vanlig sorterer jeg bort i forhold til interesserer og matcher i matchtreet.
Så som sagt, sjeldent utseendet er den grunnen til at jeg sorterer de bort.

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 25 feb. 2014 16:41

Jeg tror ikke på det med at mennesker har forskjellig smak, men jeg tror på at vi er villig til å gå langt for å trøste oss selv og for å inngå løsninger basert på egne mangler.

Du kan lett google the beauty formula som viser studie etter studie etter studie der mennesker er knakende enig om hvem som er tiltrekkende og ikke.

Jeg har to svært kjekke kamerater som jeg ofte er ute med, og det er alltid det samme.
Jentene kommer bort til dem, enten det er de peneste eller ikke så pene så kommer det alltid jenter bort til dem.

Det kan være at vi er på bussen på vei til utestedet, på tbanen...butikken for å kjøpe blandevann....utestedet....de kommer, sånn er det bare.

Slik opplever også pene jenter hverdagen, i enda større grad.
Og alikevel skal mennesker insistere på at mennesker har forskjellig smak, men vårt DNA og vår biologi ser ut til å mene noe helt annet.

Jeg er fullstendig klar over at det er strenge regler i forskjellige miljøer i Norge og at partnere kanskje ofte blir valgt av jenters venner enn av dem selv. Sport og friluftsliv veier opp for mangler på utseende hos menn og det er mye valuta å hente i spesielt "faking" av interesser....f.eks hele verden stod jo på snowboard for noen år siden...men nå er du såvidt noen nevne det iblant på face.

Hvorfor mennesker føler behovet for å si at utseende er subjektiv er jo soleklart og det er ikke det jeg er uenig med.
Ingen får den de absolutt vil ha, derfor diktet vi opp grunner til at vi er lykkelige med den vi ender opp med.

Jeg har sett jenter så vakre at gifte voksne menn som sverger at de er overlykkelige på facebook omtrent tar løpefart til gullsmeden og gir dem gaver, at sjefer tilbyr dem omtrent alt de kan og at menn fra andre land sender dem gaver til Norge som de viser frem på facebook.

Det er jenter her inne som tar 15.000 for en natt, de er utrolig pene.
Om utseende virkelig er subjektivt, hvorfor kan ikke en jente 120kg og 155cm gjøre det samme som Frøken X som brukte sukker i åresvis for slikt ?.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 feb. 2014 16:54

Selv om du kanskje har noen poeng så er jeg ikke enig.
Du har subjektivt pen og objektivt pen. Og folk har begge meningene.

Objektivt pen er personer som mer eller mindre alle syns er pene.

Subjektivt pen er personer som den enkelte syns er pen.

Det er flere jenter som f.eks kamerater av meg syns er pene, men som jeg ikke syns er noe spesielt og omvendt.

Folk har forskjellig smak og det er ikke noe som er tull.

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 25 feb. 2014 17:38

Nei de har ikke det.

Men det er jo grenser for hva en kan si, en som er leder i næringslivet og veldig hvit og norsk kan jo ikke uten konsekvenser si at han synes birken er noe masete svett dritt på facebook.
Da vil jo han potensielt miste en haug med viktige forbindelser, så han sier Heia Lars som er med i birken, til tross for at han synes det hele er et sletent opplegg.

Pen er pen, sånn er det bare.

De peneste menn og jenter vil aldri på sukker, de nest peneste ja...sikkert.
Men de vil heller aldri være aktive på forumet, det vil ikke være nødvendig da det er ingenting de lurer på.
Jeg har sett en pen jente på forumet gjennom mine år av og på her.

Går du på sukkerfest vil det heller ikke være noen direkte pene jenter, og et ekstremt flertall av menn.

Alikevel så sier alle at smaken er som baken ? Jaha ? om den er som baken hvorfor vil alle ha de "åpenbart" peneste ?.

Om du er gutt og får melding her inne, vil du mest sannsynlig ha fått melding fra en jente som er overvektig og ofte har bilde tatt ovenifra.

Faktisk om du googler datingsider på engelsk, vil du finne amerikanske menn som spør om hvorfor de bare får meldinger fra store jenter.
Det samme får du om du googler det på spansk.

Om smaken er som baken, hvorfor får de store jentene så mange færre meldinger og må ty til å sende selv ? mens de penere jentene ikke behøver å sende selv og synes attpåtil det blir for masete med det de får ?-

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 25 feb. 2014 17:44

Hadde en mann med Richard Geres nåværende utseende meldt seg på her, hadde også kvinnene nærmere hans aldersgruppe i denne tråden med engang henvendt seg til han.
Selv om de hardbarket ville nektet for at de synes Richard Gere var kjekk og at utseende er subjektivt.

Nei det er aldri, vil aldri og komme aldri til å være subjektivt, og at utseende er smak og behag er uten tvil det jeg vet om ødelegger for de av kameratene mine som aldri får seg noe kos.
Istedenfor å shape up, insisterer de heller på at det finnes smak når det gjelder utseende og forblir bittre og alene i en sexløs verden der frustrasjonen er stor.

Skjult ID med pseudonym krister ti. 25 feb. 2014 18:02

Hørt om ho som var så pen. Da hun døde, hadde ingen vært i kontakt med henne.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 feb. 2014 18:04

Nå har jeg ikke lest annet enn de to siste innleggene i tråden. Men klart det finnes noe som er objektivt vakkert her i verden. Likevel er det et fåtall som er objektivt vakre - selv om noen alltid vil være uenig.

Så da står man igjen med oss vanlige, dødelige. Vi som verken er vakre eller stygge, vi som både har litt draget og litt ikke draget. Vi "vanlige". Så hva er da kunsten? Jo, jeg tror kunsten er å se det vakre i det vanlige. Og med det bli ikke denne ene vanlig, men vakker :-)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 18:31

@Z ti. 25 feb. 18:04
Tsk, vakre, normale eller vanlig dødelige... jeg vil ha min egen kategori!

Ved litt ettertanke vil jeg plasseres i kategorien:
*Skremmer fanden på flatmark ved høylys dag* ;p

*Blafrer med fjøra og labber en tur etter kaffe*

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 feb. 2014 18:32

Plasser deg akkurat der du vil du, arneand.
Jeg er i alle fall utrolig vanlig av meg, egentlig. I alle fall på mange måter :-)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 18:40

@Z ti. 25 feb. 18:32
I'll do dat.. ;p

Nuh, skal vi se, er det mulig å søke etter veldig nærsynte damer tro...?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 feb. 2014 18:43

Se etter det vanlige, så vil du kanskje også finne en nærsynt :-)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 18:44

@Z ti. 25 feb. 18:43
^^

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 25 feb. 2014 21:39

Tråden slo meg som seriøs, men som alle andre tråder er det noen faste som skal bruke alle tråder som sin egen private chat, spesielt og litt ensom tristesse over det.

@Z - Mitt poeng at de vanlige vil ha de fineste de og, de vil ikke ha hverandre og derfor er de her og derfor vil de alltid være her. Ingenting er bra nok, slik som trådstarter skriver.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 feb. 2014 21:41

Det er din mening, Lars.
Jeg ser det bare ikke helt slik :-)

Jeg mener diamanten ligger i gråsteinen
- ikke nødvendigvis der det umiddelbart skinner.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 26 feb. 2014 16:36

@Z - Så du prøver å få meg til å tro at du aktivt søker gråsteinene og at det er normalt ?
Er det derfor pr.5 år så er det 3000 flere selvmord blant menn over 30 i Norge enn kvinner ?
Er det derfor norske menn med ikke attraktivt utseende må dra til andre land for å hente hustru ?
Er det derfor denne siden har omtrent uendelig med menn som ingen ønsker ?

Ifølge din logikk burde jo det være ingen sak for disse gråsteinene å komme i kontakt med kvinner og få vist det store sjarmerende indre de liksom har ?.

Men nei, samme hva du sier forblir disse mennene single og de pene mennene får det de vil ha.
Så mye for subjektiv smak.

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 feb. 2014 17:02

Nei, Lars.
Jeg prøver å formidle til forumet at jeg finner diamanten i gråsteinen.
Jeg prøver å fortelle deg at diamanten verken er jobb eller ytre.
Jeg prøver å fortelle deg at for meg har indre definitivt mest å si.

Hva som er normalt har jeg ikke sagt et pip om.
Jeg sier noe om meg. Ikke om hva som er normalt.
Jeg uttaler meg heller ikke her om årsaken til hvorfor folk tar selvmord.

Skjult ID med pseudonym Chet on. 26 feb. 2014 18:22

Menn over 30 tar vel livet av seg i følge ssb pga skilsmissen gjør at de velger rus. Så er det større % av rusmisbrukere en andre som begår selvmord. Men, det er helt klart at de mennene har gitt opp alle former for kjærlighet, og lite trolig at mange er her å har,draget samtidig :-).

Skjult ID med pseudonym Lars on. 26 feb. 2014 18:44

@Z - Og det er der jeg ikke forstår hvorfor mennesker må tviholde på nettopp det, hvorfor bygge opp en myte som bare skaper sorg og falske forhåpninger?.
Hva om du skrev, ja jeg har faktisk krav til utseende og ja jeg skulle gjerne helle vært med en Richard Gere istedenfor å være her...istedenfor gjør du aldri det og den uendelige rundkjøringen fortsetter for evig.

Hvorfor er det så ille å innrømme at en faktisk ser etter kompromisset og ikke det en faktisk vil ha, da en stort sett ikke kan få det ?.
Er mennesker så hårsåre selv i godt voksen alder ?
Må en kamfulere det som at en liker det indre best og at en skal finne diamanten i gråsteinen ? Kan en ikke bare si det som det er....jeg ser et det som er akkurat godt nok, ikke det jeg ønsker meg.

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 feb. 2014 18:47

Lars
PRØV å se det fra min synsvinkel.

Jeg er ikke interessert i å kompromisse, jeg nøyer meg aldri med nestbest. Men jeg lever i en virkelig verden! Derfor sitter jeg ikke og hååer at Richard Gere skal ringe på døren min. Jeg finner min egen Richard Gere. Om andre ser på ham som Richard Gere er meg likegyldig. For sannheten er at selv om Richard Gere er vakker, har jeg hatt kjærester jeg synes er både mer tiltrekkende og mer vakker - i mine øyne.

Hvorfor har du problemer med å godta at jeg sier det som det er
- for meg?

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 26 feb. 2014 20:41

Seriøst. Lars.

Never compromise.

Skjult ID med pseudonym Lars on. 26 feb. 2014 21:41

@Z - Det er poenget mitt, hvorfor det behovet ? hvorfor ikke bare si det som det er, du ser etter second best og til og med han er ikke her inne i din aldersgruppe.

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 feb. 2014 21:46

Lars
Care to explain hvorfor du skriver som du gjør til meg?

Skjult ID med pseudonym Realista to. 27 feb. 2014 00:59

Uffa meg @Lars, du er skal vi si, en smule desillusjonert. Du har sikker en grunn til å være nettopp dette, tenker jeg;).

Så man skal altså nøye seg med second best? Det er rett og slett en fallitt erklæring, slik jeg ser det. Du har gitt opp, kjære deg. Kanskje du burde ta en pause, forsøke å tilnærme deg det andre kjønn som "ikke dating"? Tror at det ikke er så dumt å gjøre det, jeg;).

Men til sakens kjerne, du snakker om tiltrekning som en objektiv greie. Og ja, det er selvfølgelig noe i det du sier. Men når det kommer til dypere følelser, så må han jeg ønsker å dele tid sammen med, ikke bare være rasende vakker for meg, jeg må synes at han har noe mellom ørene og ha en herlig personlighet. Jeg nøyer meg faktisk ikke med mindre enn det. Uten dette, så har jeg det faktisk helt utmerket helt alene. Det er dette forelskelse handler om; at man ser den andre i et litt ”rosa slør”. Jeg tror det er nødvendig for at det skal bli sterke nok bånd som holder over tid. Hva som er rasende vakkert, oppegående og herlig personlighet for meg og andre, er det kun den enkelte som vet. Ingen andre. Det er et faktum.

Du skriver følgende: "Det er jenter her inne som tar 15.000 for en natt, de er utrolig pene." Slik jeg ser det, så er dette kun en bekreftelse på en ting: De selger kroppen sin = prostituerte. Og jeg synes det er trist at noen kvinner må gjøre dette. Likefullt har de min respekt som mennesker. Er disse kvinnene lykkelig, tror du? Dette er ikke en attraktiv skjebne, slik jeg ser det. Da hjelper det lite å være det man kaller objektivt pen.

Det er litt som @hemmelig skriver om kvinner, jeg mener det samme gjelder for menn: Kanskje noen burde legge mer vekt på indre kvaliteter enn sitt ytre. Hvorfor? Fordi det er mengder av flotte og attraktive menn her på Sukker. Og ønsker man en kortsiktig sexopplevelse, så tror jeg veldig mange kvinner kunne ha veltet seg i dette. Om det var det man søkte.

Men poenget er at vi kvinner nok, er skrudd sammen på en litt annen måte, en noen av dere menn er. Jeg sier noen, fordi jeg tror mange menn også ønsker et seriøst kjærlighetsforhold. Absolutt. Men dette kan for eksempel handle om personlighet og livsfasen man er i.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 27 feb. 2014 00:59

Mulig modenhet påvirker dette, men jeg tror det også handler om at vi er ulike kjønn. Jeg tror at de fleste kvinner ikke fikser å "ri flere hester" samtidig. Menn må snakke for seg selv.

Det er en om gangen. Så skal det sies at alle kvinner selvfølgelig ikke har denne tilnærmingen. Men jeg tror mange av oss er slik. Har nok litt med biologi å gjøre dette. At vi er slik, burde menn sette stor pris på, synes jeg. Som jeg har sagt i mitt tidligere innlegg, mange faktorer spiller inn. Mennesker er komplekse.

Men man må være realistisk og se at det også er mange menn, sikkert også noen kvinner, her på Sukker som ikke har et seriøst forhold som mål. Jeg tror at de fleste av oss kvinner i større grad ønsker mer enn bare en overfladisk opplevelse. Og da må det faktisk litt mer til, enn ett tiltalende ytre. Det må være et innhold i det vakre utseende som sporer oss til å ta kontakt. Til dette har vi kun bilder og tekst som den enkelte har i sin profil som første vurderingsgrunnlag.

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 feb. 2014 07:59

... replikk til det realista skriver:

Så når dere menn spør hvorfor dere ikke får svar, kan noe av svaret ligge her: Dere er vakre, men har lite å tilby. Dere kjenner ikke dere selv, dere trives ikke alene, dere trenger en kvinne som påfyll - og den jobben orker rett og slett ikke mange kvinner. Og ja, man ser ofte svært fort om en mann er på giversiden, er i balanse og ønsker å dele noe av seg selv.

Å takke nei til en vakker mann på sukker er hverdagskost for mange kvinner. Å finne en man ikke ønsker å sende videre fordi han har en personlighet man bare "må" ha, er heller sjeldent. Det er i alle fall min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Lars fr. 28 feb. 2014 20:35

@Eowyn - Det er nettopp det...en kan si hvordan det er for menn, men uansett så vil kvinne forklare med følelser og tanker.

Mitt poeng med det jeg skriver er at jeg ikke synes det er riktig at det er samme priser for kvinner og menn her inne, når menn om de ikke er usedvanlig kjekke, ikke har sjangs til å møte noen.

Jeg kan ikke se at noen som helst akademisk studie kan være bedre enn de mangfoldige tusen innlegg skrevet av enda flere tusen mannlige sukkermedlemmer opp igjennom årene på dette forumet.
Det er alltid det samme, jeg får ikke svar.

Skjult ID fr. 28 feb. 2014 23:29

Forhåpentligvis blir man mer moden med alderen, når man skjønner at folks utseende ikke betyr alt.

Ingen er 100 % perfekte, heller ikke jeg. Det må jeg ærlig innrømme..

Jeg snakker for meg selv når jeg sier at jeg er mer ute etter folks personlighet og væremåte. For meg er det viktig å trives i den andres selskap. Men det tar tid å bli godt kjent med folk for det er ikke gjort på en eller to møter.

Klart det er fint å titte på dem som er pene og kanskje blir man lett bli sjamert av dem:-). For eksempel hvis den kjekke mannen kommer bort og prater med en og han attpå til gir deg mange fine komplimenter, så kan i hvert fall jeg bli mo i knærne:-).

Skjult ID med pseudonym Tallefjant fr. 28 feb. 2014 23:43

Samme diskusjonen i forskjellige klær!
Menn tar det man får da utestedet stenger, og kvinner tror at den beste man har kapret en one night med, er der lista bør ligge. Det samme gjelder faktisk menn. Det er bare det at menn er billigere.

Uansett så kommer man ikke utenom at utseendet betyr noe. Og JA kvinner vil ha kjekke menn, og menn vil ha søte kvinner.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 28 feb. 2014 23:55

Utseendet betyr ikke alt nei, men det betyr mye. Ingen kan nekte for det. Du skal jo tross alt være fysisk tiltrukket vedkommende.

Er du ikke det, så er det en ny venn du har fått. :P

Skjult ID med pseudonym Z lø. 1 mars 2014 12:58

Utseende betyr ikke alt, men det betyr mye.
ENIG.

Ingen kan nekte for det.
ENIG.

Du skal jo tross alt være fysisk tiltrukket av vedkommende.
ENIG.

Mitt poeng:
Hva man tiltrekkes av er ikke alltid det alle andre faller for.
Hva man synes er vakkert er også subjektivt.
Men jeg forstår jo ikke hvordan noen kan være uenige med meg i dette :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 1 mars 2014 15:23

Heidundrende enig med deg.
Det er noe som er vakkert for de fleste.
Men det er også dette uforklarlige subjektive der man faller for ulike ting.

Selv har jeg blitt overrasket over meg selv mang en gang. Senest i høst, da jeg ble fascinert av en mann jeg aldri, aldri skulle trodd at jeg ville like. Og det er så DEILIG å overraskes - for man vet faktisk ikke alltid selv hva som er rett for en selv eller hva en kan falle for. Man endres, så også gjør både tenningsmønster og kjærligheten. Men som du sier: Dette har, for meg, svært mye med personlighet å gjøre. De peneste er slett ikke alltid de mest attraktive. Det viser seg gang på gang for meg :-)