Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID fr. 21 feb. 2014 14:57

Jeg bare lurer.... Er det bare meg eller er mange som føler seg ensom? Mener dypp ensomhet... Og det har ingenting med mangel på kjæreste. Jeg opplever at hver eneste går i sin egen verden og boble.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 21 feb. 2014 15:44

Nå har jeg levd en stund, så min erfaring er at ting ser ikke alltid ut som det faktisk er...

Jeg kan garantere deg:
Du er ikke alene om å føle det sånn. Du er en av mange som føler seg både alene, ensom og sitter med følelsen av tilovers noen ganger...

Det er så mange vakre mennesker som ikke blir sett, hørt, forstått og likt for den de er. Det er så mange fantastiske sjeler som ikke roper høyt nok til at de blir satt tilstrekkelig pris på. Noen av de snilleste jeg kjenner er også de som føler seg mest ensomme. Det synes jeg er forferdelig trist å tenke på...

Jeg tror du hjelper noen bare ved å dele tankene dine, jeg! :-)

Gode tanker til deg
Z

Skjult ID med pseudonym AlfaAna fr. 21 feb. 2014 18:42

Som hun Z skriver, du er ikke alene om de ensomhetsfølelser.
Og det har ingenting med mangel på kjæreste å gjøre, du har helt rett i.
verden har forandret seg og vi må enten følge med eller befinne oss i å henge etter...

Gode tanker fra meg og :-)

Skjult ID med pseudonym 38 fr. 21 feb. 2014 19:07

Ja, det er en tyngende tanke innimellom. lurer på hvor lenge jeg skulle ha vært borte før jeg ble savnet , hvis jeg forsvant.
For meg har det også noe med kjæreste og livspartner å gjøre. Men også dårlige slektsforhold. Og utover det så har folk stort sett nok med seg selv.

Skjult ID med pseudonym HK fr. 21 feb. 2014 19:42

Jeg har mange rundt meg og kan føle meg ensom for det til tider. Da tror jeg at det kjæreste jeg savner:-) God klem på deg TS. Føler jeg trenger også en god klem nå.

Skjult ID med pseudonym sjokolade fr. 21 feb. 2014 20:52

Ja, jeg tror at mange kjenner til følelse av ensomhet... Det er stor forskjell mellom å føle seg ensom og å være alene. De kan jo også komme hånd i hånd.

Men jeg har følt meg ekstremt ensom og helt alene i hele verden da jeg hadde en dårlig kjæreste. Det var en dyp og eksistensiell ensomhet... Jeg føler meg mindre ensom alene :-).

Avvisning, kalde og fientlige mennesker/relasjoner gjør oss ensomme... Prøv heller å bli kvitt av de dårlige og ødeleggende relasjoner og invester i folk som er snille og greie mot deg. Som bringer glede i ditt liv. Jeg skal love - det hjelper. Det kan være gode venner, kollegaer, av og til også snille forbigående fremmede med ett varmt blikk og smil. Trenger ikke nødvendigvis å være kjæreste. :-)

Men til slutt, så håper jo jeg, at alle her inne finner seg en flott kjæreste. Det er jo lov å håpe og drømme litt. :-)

Skjult ID med pseudonym Walt fr. 21 feb. 2014 21:41

Jeg må bli obs på at jeg puster, og kjenne etter at jeg finnes i rommet. Jeg har kjent meg ensom, og kan gjøre det nå også. Jeg syns uansett det er stor hjelp i å dyrke de sakene som jeg kan noe om. Når jeg gjør det er jeg ikke ensom. Ta for eksempel det å finne seg en hobby. Jeg så på det som umulig. jeg så p folk jeg syns så ut til å ha det fint, og kopierte deres sysler. Når det var gjort møtte jeg flere som drev med det, og i dag møter jeg mange som driver med det jeg driver med. Finn ut hva dine egenskaper er og rendyrk dem, kombiner dette med trening og forsøk å kjenne at du er til stede og har verdi som alle andre. Bra og viktig innlegg som gjelder oss alle.

Skjult ID med pseudonym damen fr. 21 feb. 2014 21:57

I dag skal alle være så travle, det er status. Virker som samvær med venner ofte blir nedprioritert blant masse andre aktiviteter, overtidsjobbing, reiser, kurs, osv osv. Men hva hvis det skjer en noe i livet, så en trenger vennene? Kan man da forvente at de skal komme løpende på sykebesøk, osv? bare lurer.
Og det er familien som er hovedprioritet, ofte. Den som ikke har så mye familie, og gjerne skulle ønsket å være sammen med sine venner, blir da ofte sittende alene tilbake. Og man sier ikke høyt at man er ensom, hva er vitsen liksom, men vil jo ikke at noen skal være sammen med en av medlidenhet, heller.

Skjult ID lø. 22 feb. 2014 23:20

En kan sitte alene med tusen venner og føler seg alene allikevel. Når vi sitter med venner, drikker vi, eller må drive alltid med noe veldig gøy og spennende.. Det er veldig sjelden at menneske egentlig spør: hvordan går med deg. Ingen vil høre på de negative ting. De fleste vil tenke så positivt og later som alt er så bra og perfekt når det ikke er. Mange skjuler mye dritt. Vi skal alle være så flinke og perfekte. Det er tabu å tape, og å si at vi har tapt. Det kommer også ensomheten fra. Det er lov å være et menneske. Takk for at dere deler deres tanke.

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 24 feb. 2014 12:04 Privat melding

Jeg føler meg ikke ensom da jeg har et aktivt og rikt liv:-).

Har venner som jeg treffer jevnlig, folk rundt meg på jobben, trener, reiser, er med på kurs og holder på med mine interesser. Derimot kunne jeg nok heller ha vært mer for meg selv innimellom for å slappe av og lande litt. Jeg er også er person som liker å være for seg selv innimellom og kan nyte de dagene hvor jeg ikke har noen planer i det hele tatt.

Men, jeg kan skjønne at noen mennesker føler seg ensom. Alle trenger noen i livet sitt. Det er viktig å finne folk som man vil omgås med og trives med.