Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lykke sø. 23 feb. 2014 02:23

Hvordan hekter man av en som ikke klarer å legge deg bak seg, uten å være drittsekk?

Fra 1990 til 1993 var jeg sammen med en kar. En helt ok gutt, men vi hadde litt forskjellig syn på hasj, noe som førte til ett brudd. Med jevne mellomrom har jeg fått meldinger, bursdags hilsener ol, men etter at jeg faren til mine 3 barn gikk fra hverandre for litt over to år siden kommer disse meldingene oftere og oftere. Jeg har gjort det helt klart at vi IKKE har noen mulighet for å bli et par, og han sier han vet det. MEN av like vel sender han meldinger om hvor mye han angrer på at han ikke satset fullt på meg, at han skulle ønske jeg var moren til hans to barn osv. Jeg blir matt av mindre, men ønsker ikke å måtte bli en drittsekk for å slippe de mailene.

Har noen et godt råd?

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 23 feb. 2014 02:34

Når du svarer, selv om du svarer negativt, så gir du energi til hans "lengsel"

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 23 feb. 2014 10:36

Enig med Eowyn. Selv om jeg er usikker på om jeg hadde sagt noe som helst. Stalkere tolker all oppmerksomhet positivt. Uansett hvor negativ man er. Å ignorere ihjel vedkommende er det eneste som nytter.

Skjult ID med pseudonym Walt sø. 23 feb. 2014 11:21

Tenk kanskje noe sånt: han melder, du er redd for å være drittsekker. Hvor kommer det i fra? Om du skal svare på sånt, så bør du se om du svarer med å "angripe"(slutt å meld, drittsekk) eller å ikke svare, altså "å gjemme seg" eller bli handlingslammet og lage en tråd her. Om du går opp et hakk i bevisstheten og tre hakk ned i følelsen, så gir dette seg selv. Du bare svarer helt ærlig grunnen. Eksempel: sist vi var sammen ble jeg veldig såret. Jeg har mine barn å ta vare på og du og jeg skal ikke gjøre noe sammen. Jeg ønsker at du respekterer dette og jeg håper du finner noen som passer for deg. Mvh Ola normann.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 23 feb. 2014 11:33

Stalkere blir du ikke kvitt med fornuft

Skjult ID med pseudonym spillern sø. 23 feb. 2014 12:32

dere tilegner personen endel egenskaper, feks stalker og rusavhengig og drittsekk. jeg synes dere er dømmende. han vil at du skal vite at han er der for deg om du vil. er jo ikke akkurat sånn at han henger i hagen din om natta er det vel? at du skriver etter råd på et slikt forum som dette forteller meg at du heller er ute etter oppmerksomhet fra andre menn enn råd til hvordan du ikke skal såre følelsene hans. om det var et reelt problem for deg er det da tusen ting du kan gjøre uten å konsultere med sukkerforumet

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 feb. 2014 13:21 Privat melding

Har han ikke klart å forstå hva du har prøvd å formidle i 20 år er det på tide å bli veldig klar og ikke tenke så mye på om du fremstår som drittsekk. Mest for deg selv, men også slik at han kan komme seg videre.

Skjult ID med pseudonym lykke sø. 23 feb. 2014 19:19

Takk for gode råd!

Er nok ikke på jakt etter oppmerksomhet fra andre menn @spilleren. Er på vei ut av sukker, og ville bare lufte et ekte problem med forum...

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 23 feb. 2014 19:41 Privat melding

hei! du er sikkert litt som meg.. en person som prøver å være hyggelig med alle og høflig.. men jeg har lært at det funker ikke.. og som noen skrev.. selv om du ikke vil bli sammen med han så svarer du fortsatt og nærer hans lengsel... du må sende en siste melding og si nå må du stoppe og blande deg inn i livet mitt og skaffe deg ditt eget.. du trenger ikke være slem.. men det er viktig for deg selv og fremtiden at du er streng og bestemt. sett foten ned.. du bli ikke kvitt han om du ikke slutter å sende meldinger..

det du gjør nå funker ikke.. ellers ville han ikke sendt meldinger..
selv etter den helt siste vil han fortsette å sende litt. men du må slutte å være hyggelig.. og du må rett og slett slutte å være en del av livet hans..

du fortjener å kunne slappe av og ikke bli mast på! :)

går ingen ting ville jeg byttet nr og skjult det for opplysningen ;)

lykke til!!! :D

Skjult ID sø. 23 feb. 2014 19:44

Maja! Si bare fra at du ikke ønsker flere poster fra vedkommende og svar ikke heller på henvendelser fra ham så får du se at han slutter å sende flere meldinger...

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 23 feb. 2014 19:53

Hei!

Mitt råd: IKKE gå inn på det som skjedde i fordtiden. Da åpner du for dialog, at du må høre på han bla bla. At han har endret seg eller kan endre seg osv.

Jeg ville bare sagt noe sånt som: Jeg har gått videre i livet, og det håper jeg at du også kan. Uansett tror jeg det er best kontakten mellom oss opphører. Jeg ønsker deg alt godt, men kommer ikke til å svare på meldinger i framtiden.