Alle innlegg Sukkerforum

Ny her - trenger litt hjelp!

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Telemark) sø. 23 feb. 2014 08:11 Privat melding

Jeg har blitt medlem i dag og lurer på hvor lenge skal jeg vente før en avslutter en forespørsel om en chat? Og hvis personen skulle være borte fra skjermen og så se min henvendelse, kan han da ta opp kontakten? Får han beskjed om at jeg har vist interesse? :-)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 23 feb. 2014 12:21

*yawn*
God morgen... ;p
Kaffe?

Teknisk sett funker chatten, men som regel funker den overhodet ikke.
Dette som regel på grunn av mange forskjellige faktorer hos de du prøver å kontakte.
Enkelte har popupblokkere installert, så den vil aldri dukke opp.
Andre har ikke lyden på, så de hører ikke at den dukker opp i bakgrunnen, eller de har tatt en tur bort fra pc'n, og hverken ser eller hører at noen prøver å kontakte dem. De står som tilgjengelige ganske lenge etter å ha faktisk vært aktive, med mindre de ikke har logget ut, og hvem gidder egentlig å logge ut? ;p
Det er slett ikke sikkert personen finner det ut når h*n kommer tilbake heller, hvis de stenger nettleseren, eller slår av maskinen forsvinner vinduene (som regel) når de starter opp neste gang.

Så, skriv en liten melding! Og bruk chat bare om det er avtalt på forhånd, eller om du vil teste lykken ^^

Btw
Velkommen til forumet, bruk stekepanna til å holde trollene på avstand, ta alt som skrives med en neve salt, og om du ikke vet svaret på noe, er det alltid korrekt å svare 42.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 23 feb. 2014 12:53 Privat melding

Anbefaler heller å sende en melding (gjerne i kombinasjon med et hjerte) om du vil ha kontakt med noen. Du er ikke garantert svar der heller, men det er større sjans for svar enn gjennom chatfunksjonen.