Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig og få kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 24 feb. 2014 00:22

Hei,

Dette er det andre nett dating stedet jeg prøver meg på, og jeg merker det er den samme trenden her som på den andre siden.

Jeg sender en melding til en jente, lurer på hvordan dagen hennes er, eller merker meg noe ved profilen hennes jeg vil høre mere om.

Men det kommer veldig sjeldent noe svar tilbake. På den andre siden kunne jeg ikke se at personen jeg sender til kan se at jeg har sendt, men her kan jeg tilogmed se at hun har lest. Føler det er noe galt med meg, eller er det slik for mange andre også? Gjelder dette mest oss menn, eller er det slik for dere kvinner også?

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 24 feb. 2014 00:28

@ts
Tja, velkommen til forum ^^
Angående det du spørr om er svaret ja, og det gjelder alle.
Det er skrevet kilometervis om emnet, og du finner alt om du ser søkefeltet øverst på forumet, og søker forum etter : *svar* ;)

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 24 feb. 2014 00:29

Tips:

1: Ikke send sånne "Har du en god dag" Meldinger. De er grusomt kjedelige. Siden du åpenbart ikke er en kjekkass, så faller du gjennom i konkuransen med kjekkasser som har like kjedelige meldinger.

2: Nettdating handler i stor grad om bilder og fasade. Har du ikke gode bilder som gjør at du skiller deg ut, får du ikke noe respons. Sånn er det. Gå gjerne til en fotograf. Kvinnelig fotograf er best. Si du skal bruke bildene på en datingside.

3: Send mange meldinger. Husker du tilbake til VGS? (om du ikke går dere enda, for alt jeg vet) Det var hundrevis av elever. Hvor mange var interessert i deg? Det er ikke noe annerledes her. Faktisk er det normalt mindre respons på nett enn i virkeligheten. Men si at det var fem jenter per hundre elever som var interessert i deg på vgs da? Hvis det er tilsvarende her, må du sende hundre meldinger for at fem av de skal gidde å svare. Punkt 1 og 2 må være på plass, ellers risikerer du at ingen gidder å svare deg.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 24 feb. 2014 00:30

Og ikke hør på arneand, det han sier er helt feil, det gjelder ikke alle. Jeg har bekjente som vasser i damer på disse stedene. Ser du bra ut, får du svært god respons som mann.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 24 feb. 2014 00:35

@ts
Det skrujernet prøver å si er:
Fake It Till You Make It!

;p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 24 feb. 2014 00:37

Oi, oi, oi... Generaltabbe #1. Spørre ei dame om hvordan hennes dag er i første melding. Ikke rart du ikke får noen svar. :P

Annet enn det kan jeg ikke hjelpe deg med tips, for jeg sender ingen meldinger. :P

Skjult ID ma. 24 feb. 2014 00:38

Da skal jeg titte litt rundt, er ikke så veldig glad i typen av model/poserte bilder.. Men om det er det damer vil ha, så må vi vell gå den veien hehe..

Tusen takk for svar hvertfall! :)

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 24 feb. 2014 00:41

Det trenger ikke være bilder som ser ut som du poserer i et studio. Det må være bilder hvor du ser KJEKK ut. Bilder som gjør at damen har lyst til å hoppe til sengs med deg. Hvis damen ser på bildet ditt og ikke har lyst til å pule deg, kan du bare glemme det, først som sist.

Skjult ID ma. 24 feb. 2014 00:53

Men om jeg ikke skal spørre om de har en fin dag, eller noe som står i profil teksten deres.. hva i alle dager skal jeg spørre om?

Skjult ID med pseudonym hellokitty ma. 24 feb. 2014 00:56

ja. jeg skiller meg vel litt ut jeg da, som syns det er helt ok at en mann spør meg åssen dagen min har vært... ;) det er et helt enkelt og fint inngangsspørsmål som i andre rekke kan generere andre spørsmål som igjen fører til en samtale :) Så det er noen av oss som syns det er helt ok med sånne spørsmål, uten at vi er kjedelige av den grunn :)

Skjult ID ma. 24 feb. 2014 00:58

Utrolig godt og høre Hellokitty :)

Skjult ID med pseudonym Walt ma. 24 feb. 2014 08:19

Det finnes en likning med alle x-faktorer satt inn. Da står man igjen med ca 700 stk som kan passe i en by som Oslo, likning er fra et P2 program og verdt å høre.
Sett at man har ei dame som ønsker seg: snill, oppegående, selvstendig og aktiv mann. Kan man ikke starte med å skrive: hei... Jeg er en mann som er aktiv med prikk prikk prikk, venner sier jeg er oppegående i det sosiale og jeg blir sett på som snill (selvom.jeg er stygg). Jeg er lite ensom og lever et selvstendig liv, men nå er tiden inne for å dele dette med noen...bla bla bla

Skjult ID med pseudonym Walter Kra ma. 24 feb. 2014 08:31

Tenk om Reptilhjernen skulle stille spørsmålene, da hadde det vært artigere på sukker. Tror ikke menn ville spurt om åssen dagen hadde været, men om åssen natta kunne bli. Tror ikke damer liker sånne pinglete greier, heller ikke "visa patterna" opplegg. Jeg tror allikevel noe reptil og jakt må komme frem.

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 24 feb. 2014 16:58

Hva i alle dager skal jeg spørre om?
Jeg har aldri sendt to like meldinger til to menn. Det er drepende kjedelig med Hei, har du en bra helg? En middels kjekk mann mister sjansen sin på det. Hvorfor? Fordi det er helt unaturlig å starte med noe sånt til en fremmed! Tenk deg at du sitter på cafe. En litt uinteressant jente kommer bort og spør hvordan helgen din har vært. Det er nesten like rart på nett. Bedre å skrive - HVA Som helst! Skriv: Hei, jeg har lyst til å skrive til deg, men akkurat nå klarer jeg ikke å finne en god åpning…. Så det blir bare hei i første omgang…. men skal nok få til bedre etterhvert!
Men ikke skriv det til alle! Skriv det til henne den ene gangen. Finn på noe annet til den neste. Ferdige maler eksisterer ikke. Sorry.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 24 feb. 2014 17:06

@metoo

Sikkert fryktelig greit som dame (for det er det du er sant? eller husker jeg feil?) å skrive forskjellige meldinger.

Men hvis du tar den jevne bruker blant menn her på Sukker, så skriver de hundrevis av førstemeldinger.
Og da skal det godt gjøres om ikke et par tre av dem i løpet av tiden ligner på hverandre.

Og når damene heller ikke skriver noe en kan ta tak i profilen, ja da er det egentlig bare å gi opp først som sist, for meldingen du ville sendt er garantert like mange av de du har sendt tidligere, samt helt sikkert lik mange av de hun har fått fra før.

Rart jeg ikke orker å skrive meldinger til damer som kanskje kunne vært interessante? Egentlig ikke..

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 24 feb. 2014 18:48

Ikke ta det så seriøst, bare finn på noe random piss, type "Jeg har veldig lyst til å sende en melding til deg, men jeg blir så usikker av at jeg ikke kan se toppen av hodet ditt på bildet.... Jeg har dårlig erfaring med kvinner med måne! De pleier å banne som noen sjømenn."

Jeg sier ikke at det ovenfor er spesielt morsomt, men cluet er å skrive noe du selv synes er morsomt. Deler hun humoren din, så vil hun også synes det. Det funker ihvertfall for meg.

Skjult ID ma. 24 feb. 2014 19:04

Jeg ønsker meg enkle meldinger som: Hei, likte profilen din og kunne tenkt meg å bli bedre kjent med deg.
Når jeg får meldinger som: Hvordan har dagen din vært, blir jeg veldig usikker på hva jeg skal svare. Hva forventes ? Jo takk, dagen har vært bra! Eller en mer realistisk oppdatering på dagen min: Jo du, takk som spør. Og deretter en fullstendig oppdatering i forhold til minstemann som kastet opp, hysteriske tilstander for å få resten av folket på skolen. Kontakt med jobb for å fortelle at i dag kunne jeg dessverre ikke komme, og nei, jeg kan ikke si om jeg kommer i morgen heller. Blitt spydd på tre ganger. Skiftet sengetøy to ganger. Føler meg litt småkvalm selv, og dagen hadde så vidt begynt.......

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 24 feb. 2014 19:22

Nå har jeg lest at en aldri skal skrive at en likte profilen til vedkommende, fordi det er ganske overflødig.
Siden du tar kontakt så er det jo en selvfølge at du likte profilen.

Er jammen ikke greit med alle disse tingene en kan og ikke kan gjøre.. :/

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 24 feb. 2014 22:42

Det er vel mye fordi at til tross hvor mye vi (som skriver i forumet i alle fall) protesterer på at vi er overflatiske, går inn i rollen som kunde på et marked og er livredde for å bli påprakket en råtten frukt. Gud forby om vi prater litt med folk som ikke skal ende opp som livspartner.

Egentlig burde vi prate og prate med flest mulig. Mange dialoger ville gått seg tomme, mens en i ny og ne ville kunne ende som en date.

Skjult ID med pseudonym Girl81 ma. 24 feb. 2014 22:47

@TS: Jeg opplever det samme, skriver mange mld, men få svarer dessverre..:/

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ma. 24 feb. 2014 23:00

Hvis du ikke får kontakt med damene her mangler du rett og slett draget!

Det er plenty av damer her, og det er faktisk ganske så lett å komme i kontakt med mange av de så fort man forstår hvordan det funker.

Selv er jeg vel helt ordinær hva gjelder utseende, men jeg har sunne interesser og verdier.. Dette er tydeligvis noe som funker bra, for jeg får faktisk flere førstemeldinger fra damer her inne enn jeg sender førstemeldinger selv.

Skjult ID med pseudonym hellokitty ma. 24 feb. 2014 23:01

jeg føler meg rådvill og rådløs jeg.. Er tilbake etter en good pause... Og jeg må si at jeg er like tom for ideer nå som jeg var tidligere.
jeg føler jeg har vært innom de fleste teamer, jeg henviser til fine/morsomme kallenavn, jeg trekker fram felles interesser, jeg finner noe ang bilder å kommentere å ønsker å starte en samtale ut fra det, jeg har t.o.m vært så detaljorientert at jeg kommenterte en manns nydelige italienske skinnsko en gang. Ble det no respons? Nei!
Virker som uansett hva jeg prøver så blir det ingenting. Så da sitter jeg litt på gjerdet da, men da skjer det jo heller ikke noe..

Det er virkelig IKKE lett å være på sukker. Men: jeg er evig optimist og satser på at en dag... en dag... så blir det en kaffedate på meg og! ;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 24 feb. 2014 23:02

Hei, og velkommen til forumet :-)

Personlig synes jeg det er både dumt og litt ukultur på nett at man ikke svarer på henvendelser. Men jeg kan også forstå det. Her kommer tre eksempler på ting jeg ikke er så interessert i å svare på, som jeg har fått siste uken:

1. "Korsjn e kvelln? Stille å rolig?"
2. "Fin profil og søt jente. Skrive litt?" (jeg har ingen bilder i profilen)
3. Taste litt med kjekk gutt?

Jeg kunne gitt deg mange råd om hva som vil være smart eller ikke, men jenter/kvinner er så ulike og vi responderer på så ulike ting. Til og med dagsformen kan prege grad av svar eller ikke. Eller tiden vi har til rådighet akkurat der og da. Det er så mange faktorer som spiller inn. Ofte har det ikke engang med den som skriver å gjøre. Det kan være greit å huske. Hun kan skrive med en annen, date, være trøtt, sliten, på jobb, ha ungene, være umotivert osv.....

Men en ting tror jeg uansett er viktig: VÆR DEG SELV.
Noe annet duger ikke. Uansett. Det er i alle fall min mening.

(Og prøøøøv å ikke ta avslag personlig. Det blir feil - for din del)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 24 feb. 2014 23:44

Mr. Awesome har skjønt det.

Det er ikke stor poesi som kreves. Bare noe tilfeldig som faller deg inn. Men damer som får mye post får kanskje 5: Skjer det gøy i helgen da?

Og det er ikke så bra…. Og til powpow. Jeg er jente og skriver minst like mange førstemeldinger som jeg mottar. Slutt med den stigmatiseringen. Det tar ikke lenger tid å skrive noe originalt enn Skjer i helgen?
"Hei og hopp du er topp - tror jeg da. :-) Du ser i alle fall tenksom ut på bildet ditt. Er du det?"

Det over er ikke spes. bra. Men det tok 3 sek å forfatte. Hvor vanskelig er det å finne på noe?

(mann 29 år fra Oslo) ti. 25 feb. 2014 12:12 Privat melding

Hei,

Off-topic.. men hva betyr egentlig @ts?
Skjønner at det er en melding til den som startet tråden, men hva står det for? "trådskaper"?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 12:16

@90Matsern ti. 25 feb. 12:12
I forbindelse med forum betyr det som oftest, men ikke alltid: TrådStarter / Thread Starter

btw, om det dukker opp rare forkortelser eller tegnkombinasjoner:
urbandictionary.com

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 25 feb. 2014 12:41

skaper .. starter ..

Det hele brytes ned til en enkel sak for mannen. At han finner deg attraktiv, så sant ikke agendaen er en annen - eks at mannen har behov for en dialogpartner, eller bare er kåt i det skrevne øyeblikk og tenker med feil hode,

Kvinner, generelt. Er ikke noe glad i skriveleifer. De liker kreativitet, mystikk, intelligens, de liker ikke en desperat mann som viser tydelig at han ikke takler livet alene

Selv er jeg lite fan av "studiobilder" .. de er så tilgjorte at det blir kunstig. Er dama naturlig søt, så blir bildene det også .. tenning, tiltrekning .. profiler som ikke stresser - og profiler som starter med "jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive meg selv jeg (fordi jeg er smekk tett og eier ikke fantasi)"

Det er maaaaaaaange grå mus her inne, og det er flere ting som spiller inn. Blant annet at vi ikke hører stemmer (noe som skulle gått an) .. samt luktet dufter .. noe som er litt verre (om ikke daten sender deg trusa i posten før dere møtes)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 12:48

@Mucifer ti. 25 feb. 12:41
ikke hører stemmer ?

Pfff... :p

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 25 feb. 2014 12:54

Ja. Så sant en ikke er stum. Men ja, det skulle gått an å lage en liten "presentasjon" .. det livløse greiene her inne er ikke så veldig mye å skryte av. .. og det er ikke "vår" skyld .. blir dritlei profilen min selv ..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 feb. 2014 12:58

@metoo

Det er ikke nødvendigvis vanskelig å finne på noe skrive, men når så mange profiler er ganske like (gjelder både menn og kvinner) og en sender hundrevis av meldinger så blir det veldig vanskelig å skrive noe som er relevant og som ikke ligner på meldinger en har skrevet til andre.

Jeg har heldigvis ikke det problemet. Ikke at jeg vet hva jeg skulle ha skrevet for å fange oppmerksomheten til ei jente.
Men samme det egentlig.. :P

Skjult ID med pseudonym metoo on. 26 feb. 2014 18:06

Å skrive hundrevis av meldinger høres bare teit ut. Da kan man ikke ha et oppriktig ønske om å bli kjent med personen i den andre enden. Bare "en eller annen" av motsatt kjønn. Og hvorfor i all verden skal man gidde å skrive til de som ikke gidder å presentere seg selv i det hele tatt så man ikke har noe å si? Det finnes da en del gode profiler også? Velg dem da vel. Og gjør deg flid med å vri hodet til 10 i stedet for Hei, hva skjer i helgen? til 100.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 26 feb. 2014 18:36

@metoo

For det første var det bare eksempler.
For det andre så er det vel ikke å være desperat bare fordi en finner 100 jenter en blir nysgjerrig på. Merk ordet nysgjerrig.

De som ikke har skrevet noe vet en jo ikke om en passer til eller ikke.
Resten av det en kan fylle ut i profilen pluss matchtreet kan være nok til at en blir nysgjerrig på vedkommende.

Hva hjelper det at profilene er gode når en blir sittende igjen med en følelse av at hun leter etter en helt annen person enn deg etter å ha lest gjennom den?

Skulle jeg skrevet melding til noen så ville jeg aldri spurt hva som skjer i helgen. Fryktelig uinteressant informasjon.

Skal vurdere å sende en melding den dagen jeg finner en profil jeg tror jeg har en sjanse hos. Til nå har jeg ikke sett en slik profil.

Skjult ID med pseudonym Lykkelig ma. 3 mars 2014 23:48

Jeg må bare begynne en plass og da må jeg si at det er utrolig mange som burde gått over på et annet forum enn Sukker her... Jeg kan ikke si jeg har oppfattet at dette er noen sex-sjekkeside så for de som er ute etter et ligg/en elskerinne/elsker så finnes det mer tilrettelagte sider for det!

Så over til @TS
Jeg for min del svarer de som tar kontakt med meg :)
Uansett innledning, bilde, profil osv, for jeg ser på det som ren og skjær folkeskikk, men ser jo at det ikke er likt for alle...
Jeg opplever mange ganger og aldri få svar selv, men da tenker jeg som så at det nok ikke er en mann for meg.. Jeg ønsker meg en mann som faktisk svarer da jeg snakker til han ;)
For min del er ikke utseendet alt, men like mye det som står skrevet i profilen. Det hjelper da ikke med et flott ytre om det indre kræsjer fullstendig med det jeg ønsker.. Jeg opplever stadig vekk at selv med høyt matchtall kan forskjellene være store på de viktige tingene :)
Jeg har kontaktet menn med alt fra 85 i match og opp til 98, men foreløbig ingen match ;)

Jeg ønsker deg masse lykke til og håper den du ønsker deg dukker opp snart :)

Skjult ID med pseudonym Batman ti. 4 mars 2014 01:22

På nett gjelder dessverre ikke de samme reglene som ute i det blå. Tenker nå på damer. Laaaangt der i fra.

Her er det bare 1 ting som gjelder (nesten): Bilde ditt.

I det virkelige liv, er det plenty med andre ting som betyr noe. Men ikke på nett. De ser på bilde. Ser det ut som om du har sjarm osv der, tror de det. Ser du helt random ut, tror de at du er en tam dude.

Skjult ID med pseudonym Tullegutt ti. 4 mars 2014 02:13

Er kanskje bare meg, men "Heisann, står til :)?" Pleier som regel være en god åpningslinje som gir respons... :p

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 mars 2014 08:02

"Heisann, står til :)?"

- fanger ikke meg i vrimmelen av skribenter :-)

Skjult ID med pseudonym Nyher ti. 4 mars 2014 13:40

Ser at mange jenter skriver ta kontakt om du lurer på noe osv, men får jo ikke lyst til å skrive en melding når man ikke får noen svar :)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 4 mars 2014 14:02

@Nyher ti. 4 mars 13:40
Jepp, som eneste info skriver de: Skriv om det er noe du lurer på!
...
Alltid like fantastisk og inspirerende 0.o

Om de kun greier å skrive ned en sammenhengede setning, og den ikke har noe info om hvorfor du burde skrive til dem, er det like greit å blokkere først som sist. Slikt lover ikke bra for videre kommunikasjon ass ;p

Skjult ID med pseudonym koko ti. 4 mars 2014 16:13

D E T M Å D A G Å A N Å S V A R E K O R T P Å A L L E H E N V E N D E L S E R V E L ?

Polulært enne, men om 2 år borte, pga dette

Skjult ID med pseudonym Tuppelura ti. 4 mars 2014 16:15

Neida, det gjelder oss kvinner også. Jeg sender ikke veldig mange meldinger, og av de jeg sender, er det kanskje bare 10-20 % som svarer. Og jeg skriver mer enn bare "hei" eller andre standardmeldinger.

Jeg svarer også (stort sett, hender vel jeg glemmer det) de fleste som skriver en ordentlig melding. "Hei" gidder jeg ikke svare på.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 4 mars 2014 16:29 Privat melding

Kanskje alle bare skulle skrevet "spør hvis du lurer på noe " i profilen sin..Det hadde vært noe det.)