Alle innlegg Sukkerforum

Ups and downs som forelsket

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kiler ti. 25 feb. 2014 09:41

Etter å ha vært singel i et års tid, har jeg forelsket meg.i en mann jeg har truffet på nett. Fy så deilig det er med kilingen i magen - og fysj så slitsomt det er med alle tankene. Helt uforståelig er det, at alle nerveceller i kroppen spiller på lag - jeg er ikke helt sikker på om det er med meg eller mot meg.. Og ennå har jeg ikke en gang møtt ham!

Jeg har lyst til å være tilgjengelig for ham hele tiden, og vet jeg tenker altfor mye på ham. Han er ikke likedan. Han er nok heller ikke forelsket, men liker meg godt. Altså må jeg bruke kløkt for å "fange" ham, samtidig som jeg mener at jeg ikke vil ha en annen mann enn han som vil ha meg som jeg er. Prinsipper taper mot sommerfuglene i magen for tiden.

Sukk, sukk og sukk. Jeg hadde helt glemt forelskelsens tyranni. Varmt og kaldt, høyt og lavt. Kiling i magen og klump i halsen.

Hvordan er det for deg? Forelsker du deg lett? Svever du på en rosa sky eller dras du mellom forhåpninger og nederlagsfølelse?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 09:53

@ts
Aner ikke hva du snakker om, hukommelsen går ikke så langt tilbake... Men det høres slitsomt ut ;)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 25 feb. 2014 09:54

ps: Er du sikker på at maten du spiste i går ikke var vel over best før datoen?

Skjult ID med pseudonym kiler ti. 25 feb. 2014 10:43

:-p

Den åpenbare løsningen er helt klart å forelske seg i minst en til. Ah, det er godt å være smart!

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ti. 25 feb. 2014 10:58

Oi oi.... Det høres jo kjempefint ut.... :-) :-) Du får meg til å smile!!!

Men du har ikke møtt han ennå.... Det er jo litt skummelt... Jeg håper ikke at du har forelsket deg i ditt bilde av han... men i virkelig han..

Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 25 feb. 2014 11:13

Beklager, men du er forelsket i en ide, ikke i et menneske.

Skjult ID med pseudonym kiler ti. 25 feb. 2014 11:23

@Skrujern, jeg er fullstendig klar over det. Når det likevel engasjerer sånn, blir det kanskje for skummelt med et ekte menneske..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 feb. 2014 12:53

Nei, jeg forelsker meg ikke lett.
Og skulle jeg forelske meg så svever jeg ikke på rosa skyer heller.
Blir bare litt ekstra glad. Ikke så store greiene. :P

Men det er veldig lenge siden sist, så jeg er ikke helt sikker på alle detaljene. :P

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 25 feb. 2014 13:21

For en deilig følelse :o) Nyt den og håp at det er noe ekte ;o) Bare pass på at du ikke faller for hardt..

Selv jeg ikke jeg har vært forelsket siden ungdomskjæresten min og da var jeg 15 år :o)

Skjult ID ti. 25 feb. 2014 13:33

.

Skjult ID ti. 25 feb. 2014 13:39

Du må ikke finne på å ha det slik for lenge. Forelskelse på nett et ikke virkelig. Du er forelsket i forestillingen om han. Møt han så fort du kan! Ikke lid unødig. Det kan hende dette er "it". Det hadde jo vært fantastisk. Men det kan også hende du tar feil. Ikke misforstå, det går fint an å bli forelsket på nett uten å ha møtt personen. Desto viktigere blir det da å ta en realitetssjekk! Been there, done that:)) jeg forstår deg så inderlig vel:))

Skjult ID ti. 25 feb. 2014 13:47

Forelskelse av denne sorten er unødig vond når det er usikkerheten som råder...nesten angstpreget. Det er sterke følelser i sving...finn først ut om dette tåler virkelighetens lys og om den er gjensidig. Føler med deg:)

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 25 feb. 2014 14:00

Hei, du er ikke alene om å ha det slik. Og det går fint an å bli forelsket før du møter noen. Folk har gjort det før, og noen ganger blir det en lykkelig slutt.
Ser noen over her ikke vet hva dette er, mye forskrudde mennesker på nett, ingen filter og anonymitet er mekka for den slags menn og kvinner.

Nå kan det jo tenkes at det er du som snur, mister følelsene, så dette trenger ikke å ende vondt for deg. Men altså, kjenner til hvordan du har det, og du beskriver det godt. Hold oss oppdatert, og husk, du er ikke alene i berg -og dalbane svingene :)

(kvinne 48 år fra Buskerud) ti. 25 feb. 2014 14:30 Privat melding

Det høres deilig ut :) Bare vær forsiktig !
Jeg opplevde noe av det samme for en stund siden. Ble veldig betatt av en fra nettverdenen. Han sa alle de rette tingene. Pga en del uheldige omstendigheter (unnskyldninger) tok det litt tid før vi kunne møtes. Og selvfølgelig gjorde denne tiden sitt til at jeg trodde : at dette er skikkelig bra. Men nei, jeg fant "heldigvis" ut at han hadde samboer. Ikke så rart han sa alle de rette tingene. Hadde nok spesialisert seg på det. Ikke så vanskelig å imponere andre når du lever på en løgn !

Skjult ID med pseudonym damen ti. 25 feb. 2014 20:23

W.Thacker: meget kloke ord:)

Skjult ID med pseudonym Mona ti. 25 feb. 2014 20:29

TS

Dette et det verste jeg har lest her inne. Galskap å forelske seg i en man ikke har møtt! Skaffe deg en hobby, så får du noe annet å tenke på. Nå glorifiserer du en mann du ikke kjenner og lager et fantasibilde. Vet ikke om jeg skal si Stakkars mann, eller menn du møter, eller om jeg skal synes synd på deg. For du blir fort et lett bytte for menn uten ærlige hensikter.

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 25 feb. 2014 20:49

TS: snakk om vrøvl!!! Du kan jo ikke være forelsket i mannen, du vet jo ikke hvem han er! Mulig du er forelsket i ønsket om å finne en kjæreste, men her bør vel noen klokker ringe eller??? Møt han så raskt som mulig, og kjenn på det når du har møtt vedkommende IRL. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Lykkelig ti. 25 feb. 2014 23:49

@kiler

Jeg forelsker meg vanligvis ikke veldig lett... Jeg kan bli betatt og ønske å fortsette kontakten med en mann, men akkurat dette du beskriver kjente jeg på for 1,5 år siden og frem til nå for litt over en mnd siden :)
Jeg var helt oppe og kjente hjertet gjorde et hopp hver gang jeg så han logget på, jeg ville bare tilbringe masse tid med han, det var ingen andre som kom gjennom og fikk meg til å tenke på noen andre selv om jeg prøvde aldri så mye...
Men jeg var veldig klar på at dette fort kunne endre seg den dagen vi møttes... Han lovte flere ganger at han skulle komme på besøk, men han kom aldri... :( Han var virkelig drømmemannen og selv om jeg så noen småfeil og mangler så tenkte jeg at noe ville gå over den dagen vi evt fant sammen... Jeg var blendet av en kjærlighet som skremte meg veldig! Hvordan kunne jeg falle så for en jeg aldri hadde møtt? Det går jo ikke an! Men jo... jeg klarte det og det til de grader!
Men etter 16 mnd kom beskjeden om at det nok aldri kunne bli oss to og han forandret seg TOTALT!!! Det jeg trodde skulle ta mnd og kanskje år og komme over gikk over etter bare uker... Hvordan kan et menneske forandre seg så totalt så fort?? Jeg vet ikke, men sitter igjen med en følelse av å ha blitt brukt som trøst inntil noe annet spennende dukket opp.. Jeg la merke til at det var ei som stadig vekk var frempå og kommenterte statuser og og etter hvert ble han mer og mer kald og uinteressert i meg...
Pr i dag er jeg veldig glad for at han ikke kom på besøk ei heller brukte meg mer enn som godt selskap og som "trøst" i påvente av noe bedre...

@W.Tacker
Du har så rett i det du skriver :) Og derfor var jeg også veldig keen på og få møte han for å finne meg selv og for å få satt følelsene mine på plass... Få svar på hva dette var...

Skjult ID med pseudonym hellokitty on. 26 feb. 2014 00:25

men hallo- dere som "disser" ts her.. Vær litt greie da... Dette er noe som faktisk mange opplever, jeg har selv vært der noen ganger. Nå har jeg blitt så desillusjonert at jeg ikke tar noe for gitt før jeg har møtt noen og sett hvordan de er live. Men alt i livet er en læringsprosess..

har dere ikke sett programmet Catfish på MTv? Det er nok litt på siden av hva ts opplever, men man kan faktisk få følelser for noen på nett, selv om det bare er ideen om noen. Men vær litt respektfulle og ikke snakk stygt til henne for det...

Skjult ID med pseudonym Mona on. 26 feb. 2014 18:27

Tj

Jeg har absolutt ikke noe trist livet, men et meget aktivt liv.
Men det TS beskriver minner meg om en tenåring som er forelsket i en poppartist el.
Og det er gjerne de som har alt for god tid, som lar seg forelske i en fantasiperson. De har allt for god tid til å fantaserer og dagdrømme, de kjeder seg og ønsker spenning inn i hverdagen. Derfor kan det være lurt å f.eks ha en hobby, istedet for å bruke all fritid på å drømme om en fantasifigur. Som kvinne hadde jeg blitt livredd om en mann fortalte meg at han var forelsket i meg før vi hadde møttes.
En som så inderlig ønsker å finne noen som TS er også et veldig lett bytte for uærlige menn. Mange menn er flinke til å fremstå annerledes enn hva de er, og hvilken hensikter de har

(mann 37 år fra Oslo) on. 26 feb. 2014 20:13 Privat melding

Lykke, godt noen har det! :)

Skjult ID med pseudonym Lykkelig on. 26 feb. 2014 21:35

@HanDuVilHa
Var den mld ment til meg?
Isåfall lurer jeg litt på hva du mente med det du skrev :)

(kvinne 41 år fra Akershus) to. 27 feb. 2014 20:05 Privat melding

Rart at man er like tullete når man er "gammel" som med 15 når man er forelsket, eller ;-)?! Og deilig! Nyt det og prøv å ikke tenke for mye (Yeah right, får et råd fra en jente til en jente...haha).

Skjult ID med pseudonym kiler to. 27 feb. 2014 21:36

Til alle som rent virker sinte: Jeg er da klar over at jeg er forelsket, eller kanskje betatt er et mer akseptert adjektiv, i en idé om en mann. Ikke er det første gang heller. Jeg har vært betatt av menn i RL som jeg heller ikke har hatt hele bildet av. Kanskje det er derfor? Når man kan fylle inn "the blanks" med det man liker - selv om det ikke er virkelig..

Jeg har ingen planer om et nærlig giftemål med forelskelsen min, jeg er head over heels, men har ikke mistet intelligensen..

Dessuten har jeg visst full jobb, unger, fritidsaktiviteter og venner, så det er ikke bare slubberter uten et liv som kan bli litt besatt. Eh, jeg mener betatt. ;-)

Skjult ID med pseudonym kiler sø. 2 mars 2014 20:36

Jeg må nesten oppdatere, føler jeg.

I etterkant må jeg si ENDELIG møttes vi! Fredag var jeg på date med mannen som har fått knærene mine til å skjelve og sommerfuglene i magen til å danse. Vi møttes med en klem så god at jeg følte meg helt normalisert.. På restauranten var det akkurat som om vi hadde møtte hverandre uendelig med ganger tidligere. Matlysten var ikke på topp, men praten gikk akkurat like fint som jeg forestilte meg.

Avtalen var en middagsdate, og å avtale et nytt møte dersom vi hadde lyst. Det gikk "selvsagt" ikke sånn. Vi gikk hjem til meg, pratet til langt på natt, sov tett om natten og elsket om morgenen. Lørdagens avtaler ble forandret. Vi gikk en lang tur, kjørte hjem til ham for å hente litt overnattingsutstyr, men ble værende til i dag.

Fortsatt helt på prøvestadiet, men jeg er like forelsket. Enda mer, faktisk. Så får vi ser hvordan det går. Jeg kommer ikke til å henge her inne mer i alle fall. Dere får se om dere ser hvem som forsvinner. :-p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 20:43

Så flott da!
Sjeldent ting lever opp til slike "forventninger" som du kunne tillagt deg selv som en følge av denne forelskelsen/betattheten.

Forhåpentligvis er du en av profilene på listen min slik at det blir mindre for meg å velge i, slik at jeg kanskje en dag kan få valgt ei å sende en melding til. :P

Lykke til videre, måtte du aldri komme tilbake. :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 mars 2014 20:45

@kiler sø. 2 mars 20:36
Je je, gni det inn... -.-

Næh, kødder ;p

Itj færra nålles, og lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 3 mars 2014 22:38

Så fint at det sto til forventningene! Det var morsomt.

Jeg har akkurat brent meg selv på å være veldig forelsket etter første helg. Det ble han også. Vi sendte fjortis-meldinger morgen og kveld. Så møttes vi til neste lunsj. Jeg tok vel hånden hans litt mer enn han tok min og og holdt klemmen litt lenger enn han. Likevel syntes jeg det var tipp topp. Dagen etter kommer sjokk-meldingen. Om at de ikke var match likevel.

Menn ass. ;-)
Så det jeg prøver å si: Nyt forelskelsen, men hold igjen litt. Og Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym Lykkelig ma. 3 mars 2014 23:29

@kiler

SÅ BRA!! Jeg krysser fingre og tær for at dette går veien!!
Masse lykke til! :) Måtte kjærligheten vokse og gro seg stor og sterk :)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 5 mars 2014 17:16

Hvordan går det nå da?

(mann 37 år fra Oslo) on. 5 mars 2014 21:56 Privat melding

@Lykkelig: Nei, ikke tilsiktet, nei. :)

Skjult ID med pseudonym Lykkelig on. 5 mars 2014 22:49

@HanDuVilHa

:) :) :)