Alle innlegg Sukkerforum

Skjeera???!!

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) lø. 1 mars 2014 00:12 Privat melding

Hvor er de som skulle være her inne?
man blir dritt lei å prøve å snakke med folk og ingen som svarer liksom….

Skjult ID med pseudonym Arne lø. 1 mars 2014 07:19

Ser ut som du får til det på denne tråden også. Vennlighet, mindre utrop og krav om hva som skal skje når du viser deg, kan jo være et tips.

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 1 mars 2014 07:58

Kan jo hende enkelte reagerer på at du søker damer ned til 16 år også...

Skjult ID med pseudonym reg lø. 1 mars 2014 08:34

Samt språket/modenheten?

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 1 mars 2014 10:02

Eller spør deg selv: Hvordan framstår jeg for at jeg skal virke mer interessant og sympatisk enn de aller fleste her inne?

Det er lettest for de som faktisk er det.

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 1 mars 2014 11:21

@Dag: du tuller når du skriver at TS søker damer (eller tenåringer) ned til 16 år???He he sikkert mye til felles i såfall....

Skjult ID med pseudonym Cougar lø. 1 mars 2014 11:47

@høststorm, nei @Dag tullet ikke

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 1 mars 2014 11:55

@høststorm lø. 1 mars 11:21
Veeeel, *ALLE* ser jo de samme seriene på netflix nå om dagen... ;p

Skjult ID med pseudonym Arne lø. 1 mars 2014 14:45

Det er mindre synlig på midten, det er riktig :o)

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 1 mars 2014 16:33

@eowyn: veldig bra innlegg kl 12.32, hadde vært interessant om TS kommenterte innlegget ditt og hans syn på å evt presentere en så ung jente for slekt og venner.

Skjult ID med pseudonym hjerteress lø. 1 mars 2014 17:30

Irriterende med folk som starter tråder de ikke følger opp:(
Forøvrig veldig enig eowyn, 12:32.

Blokker glatt menn som søker damer for langt ned i alder, blir rett og slett litt spysyk av det. Men ok hvert med sitt!

Skjult ID lø. 1 mars 2014 18:23

eowyn 12.32, hva mener du om modne menn på 50+- her inne som sikler på +-20 på uformelle private sukkertreff, har de et snev av den samme lidelsen ?

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 1 mars 2014 18:25

Å starte en tråd og ikke følge opp, er vel også klassisk for denne typen av klager.

Skjult ID lø. 1 mars 2014 18:49

Ts er etterlyst, og sikkert vandt til det om man legger sammen 2+2 ..

(mann 41 år fra Oslo) sø. 2 mars 2014 12:35 Privat melding

Opps ikke hatt tid å svare på dette her... Men var helt overrasket på alle kommentarene :) ja og ser ut som jeg må finpusse profilen :/ takk for tipsene ;)

Skjult ID sø. 2 mars 2014 12:41

Bare et velmenende råd fra en jente..Jeg ville kanskje tatt "skjegget" opp til ny vurdering, det var ikke særlig pent eller kledelig..:)

Skjult ID med pseudonym sepp sø. 2 mars 2014 16:01

Hjerteress: Du ville antakeligvis vært kronisk spysyk hvis du visste sannheten om menns seksualitet. Jeg tror det er et fåtall single 40-åringer som ville sagt nei til en flørtende, attraktiv 18-åring, om de slapp stigmaet og den dårlige samvittigheten. I enkelte kulturer gifter gamle menn seg med 13-åringer. Dette handler nok mest om kultur.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 16:28

Er ikke så mye som skjer gitt.
Faktisk ingenting som skjer når jeg tenker meg om. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 16:43

@tj

Er jo bare på Sukker det ikke skjer noe. :P
Men det er egentlig ikke så farlig. Tror jeg rett og slett har det for bra og siden jeg er fullstendig uten savn så er det liksom heller ingen grunner til å forandre på ting.

Ikke har jeg noe hjerte heller, eller altså, det er jo der og pumper blod liksom, men det var vel ikke det du mente regner jeg med. :P

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 2 mars 2014 17:04

Mennene som føler for barnerov, er for meg ingen mann! det er bare ekkelt.
Men som sagt menn/kvinner får gjøre det som er riktig for seg.
Uavhengig av at jeg blir spysyk.

Skjult ID med pseudonym sepp sø. 2 mars 2014 17:40

tj: Så edel du er, du scorer nok poenger hos naive kvinner, men jeg tror nok jeg snakker for flere enn meg selv. (selv om jeg ikke er 40 år) Hvordan begrunner du at det i enkelte land er vanlig å gifte seg med 13-åringe jenter? Hvordan begrunner du at de gjorde det her til lands også for noen hundre år siden? Hvorfor tror du pornonettsteder reklamerer med at de har med 18-åringer? Er det ment kun for gutter på egen alder? Jeg sier ikke at alle 40-åringer lett tenner på en 18-årig kvinnekropp, men det er nok både vanlig og naturlig, uansett hvor ubehagelig tanken er for noen.

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 2 mars 2014 17:48

En ting er å tenne på det, det er vel naturen i seg selv hos menn.
Men det er en helt annen ting å fullbyrde det, slik jeg ser det.

Synes da selv at yngre menn, kan være svært tiltrekkende. Men det stopper med det.

Skjult ID med pseudonym sepp sø. 2 mars 2014 19:04

Ok, tj. Hvis du vil fremme påstander uten å argumentere, er det helt greit for meg. For all del.

Men hvorfor skulle jeg egentlig ha den ringeste peiling på hvem du er? Hvilken time er det jeg må følge med i? Timen som handler om personligheten til tj? Den timen står jeg over. Har følelsen av at det finnes viktigere ting å fordype seg i.

Hjerteress: Ja, hvis du medgir at det er ganske naturlig for en gammel mann å tenne på en 18 år gammel kvinne, så er du vel ganske enig i det jeg skrev. Empati og dårlig samvittighet kan, og sikkert i mange tilfeller bør, være til hinder.

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 2 mars 2014 19:26

Akkurat sepp! det er naturens gang antar jeg. Like eller ikke like.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 mars 2014 19:56

@eowyn sø. 2 mars 19:31
0.o
Er den eldste på sukker?...

*dukker og løper* ((((((^.^)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 mars 2014 20:10

@eowyn sø. 2 mars 20:05
*stopper, titter tilbake, og presiserer: eldste av døtrene...*

*plumper ut i nidelva, plukker litt på fjøra, og padler utenfor haglehold for grovsalt*

;p

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 mars 2014 20:24

@eowyn sø. 2 mars 20:15
^^

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 mars 2014 20:36

@eowyn

For noen mannfolk. Hva er egentlig verst? Menn som tror de er guds gave til kvinner og tror de kan få seg damer i hvilken som helst alder?
Eller feiginger som meg, som innerst inne egentlig er en grepa kar med flotte verdier og holdninger, det er bare at jeg ikke synes? :P

Hvis hun datteren din er halvparten så klok og moden som deg, så er det ei jente som ihvertfall ville vært ganske høyt oppe på listen min.. ;)

Skjult ID med pseudonym Js sø. 2 mars 2014 20:39

Uansett TS burde skrive litt mer på profilen sin, men ikke for mye... Da blir det ikke noe spørsmål å spørre, og du burde ta skjegget, passer bedre uten.

Skjult ID med pseudonym sepp ma. 3 mars 2014 00:00

Eowyn: Jeg tviler ikke på at 20 år gamle jenter synes det er ekkelt når de blir kontaktet av 40 år gamle menn, men jeg tror de ville blitt overrasket hvis de visste hvor normalt det er for en mann i enhver alder å tenne på en ung kvinnekropp (med skam eller uten) Det kan være mange grunner til at 40 år gamle, single menn ikke gjør noe med dette begjæret, f.eks. 1. De har ingen sjangs på 18-årige jenter. 2. De er redd for ryktet de vil få. 3. De synes det er slitsomt å gå på utesteder med 18-årsgrense for å jakte på dem. 4. De tror ikke det er bra for en 18 år gammel jente å ligge med en 40 år gammel mann. I mange tilfeller er det antakeligvis en kombinasjon av disse forklaringene som ligger til grunn for avgjørelsen om å la det ligge, og konsentrere seg om noen på egen alder, som en antakeligvis også vil kommunisere bedre med i lengden.

tj: Øynene åpne, ja... vel, det eneste jeg har lagt merke til ved deg er i hvert fall at du ikke kan og/å-regler, og at du synes det er forferdelig sykt når en 40 år gammel mann har lyst på en 18-årig dame. Jeg så det var antydninger til et argument der, men siden jeg ikke fikk stort ut av det, oppfattet jeg først og fremst motviljen mot å argumentere. Når jeg nevner kulturer der kvinner giftes bort i ung alder, er det fordi disse kulturene ikke forbinder dette med skam, og at mennene derfor gir etter for lysten. (Jeg sier ikke med dette at det er sunt for 13-årige jenter å giftes bort til en 50 år gammel mann, for det tror jeg absolutt ikke)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 3 mars 2014 12:05

Næh.....hva som skjer? Vet ikke jeg!

Men mann 36 søker kvinne 16 får meg til å snu i døra.

Det får meg til å tenke:
Herregud, er mannfolk utelukkende opptatt av kropp? Er de virkelig så overfladiske? Jeg VET jo at mange (sukker)menn er overfladiske, men seriøst. Jeg vet jo heldigvis at det også finnes menn med hue. Jeg vil heller ha en mann med et hue som sitter på rett sted. Og jeg vil ha en mann som har vett nok til å bruke det til å velge bort "barn". Og når en mann på 36 spør hva som skjer, tenker jeg at han må ommøblere huet sitt en god del for at han skal være interessant for en oppegående kvinne som f.eks meg - uavhengig av alder".

Verre er det ikke slik jeg ser det :-)

Skjult ID med pseudonym sepp ti. 4 mars 2014 01:07

tj: Jeg påpeker ikke skrivefeil med mindre personen som begår dem generelt er overlegen og dømmende, og ser ut til å ha behov for å jekkes ned litt. Så jeg har det ikke så fryktelig travelt her inne.

Da forstår jeg ikke hva du mener er sykt. Å trekke en parallell mellom ulike kulturer, og påpeke at det i en kultur er legitimt både å gifte seg og å tenne på 13-åringer, mens det i en annen er tabu å si at de fleste 40-åringer fint kan tenne på 18-åringer? Er det dette du mener er sykt? For meg blir det mer å påpeke fakta.

Eowyn: Angående scenariet ditt: Nei, det kjennes som regel ikke riktig å leke med tanken på å invitere med jentene inn, blant annet på grunn av 1, 2 og 4, som jeg nevnte. Det er ikke om hvorvidt det føles riktig jeg snakker om. Og det er ikke om hvorvidt du føler ubehag ved å tenke på dette. Jeg skriver bare at det er helt naturlig for en mann i en hvilken som helst alder å tenne på en 18-åring. Om det er 50 år gamle kvinner som leker med tanken på en 18-årig gutt, eller om det er en 50 år gammel mann som leker med tanken på en 18-årig jente, er vel i prinsippet like lite/mye ekkelt. (Sett bort fra at menn er sterkere enn kvinner, og av og til forgriper seg på kvinner, slik at en automatisk får dårlige assosiasjoner i forbindelse med mannlig begjær i et skjevt maktforhold) Men jeg tror vel helt ærlig at tilfellet 2 er noe vanligere enn tilfelle 1.

Z: Greit resonnement det

Skjult ID med pseudonym sepp on. 5 mars 2014 00:46

Eowyn: Jeg har overhodet ikke sagt at kvinner bør dekke seg til, har du oppfattet meg slik? Du tror ikke at kultur spiller noen rolle? Da skjønner jeg ikke hva slags logikk du bruker. Er det en løgn at det har eksistert og fortsatt eksisterer kulturer der det er langt mer vanlig for godt voksne menn å ligge med svært unge kvinner? Tror du vi menn i eksempelvis Norge er så gode og unike i sjelen at vi ikke ville ha ligget med svært unge kvinner hvis vi vokste opp i en kultur der det er vanlig? En merkelig oppfatning i så fall. Det blir som å være hellig overbevist om at du ikke kunne ha støttet Hitler hvis du bodde i Tyskland på 40-tallet, eller at du aldri i livet kunne holdt slaver hvis du bodde i Romerriket ved Jesu fødsel. Og som sagt: Det er mange grunner til at ikke flere gamle menn ligger med 18-åringer, men hovedgrunnen er i hvert fall ikke at de ikke kan tenne på dem.

Tj: Beklager, men det er vanskelig å la være å peke på skrivemåten din, når du ikke klarer å formulere deg i meningsfulle setninger, men jeg skal prøve å svare. Jeg er enig i at det er sykt å gifte bort en 12-åring til en 50-åring. I en kultur der dette blir gjort konsekvent er det imidlertid først og fremst kulturen som er syk, og ikke individene.

Et par der mannen er 40 og kvinnen er 18 er også antakeligvis i de fleste tilfeller lite gunstig, særlig i dag i Norge, hvor det først og fremst er kjærligheten som teller i et parforhold. De ville antakeligvis hatt kommunikasjonsproblemer; mannen ville ha lengtet etter en mer moden samtalepartner og jenta ville lengtet etter en yngre og mer seksuelt attraktiv mann. I historisk og geografisk sammenheng har imidlertid kjærlighet hatt minimal betydning blant grunner til å inngå giftemål. Sykt? Ja vel, si det til den unge jenta som trengte noen til å forsørge seg i Norge på 1800-tallet. Jeg tror ikke du ville fått særlig gehør. Å påstå at kultur ikke spiller en stor rolle er absurd.

For å gå tilbake til Norge i dag: Dette har jeg prøvd å si på flere ulike måter: Jeg prøver ikke å "få aksept for 40 vs 18" eller 50 vs 13 for den saks skyld. Jeg sier ikke at 40-åringer flest vil gifte seg med 18-åringer, men at det overhodet ikke er unormalt for en 40-årig mann av og til å tenne på en 18-åring, med eller uten skam. Det er det eneste jeg sier. Men jeg godtar selvfølgelig at du er uenig.

Skjult ID med pseudonym sepp on. 5 mars 2014 19:42

Tj: Ok, sorry, ikke meningen å være fæl. Du sier at du er barn av foreldre med en nesten tilsvarende aldersforskjell, som 18 vs 40. Du synes vel ikke faren din er ekkel for det?

Eowyn: Ja, det er lov å håpe. Jeg er 30 og har ingen problemer med å tenne på en 18-åringer, og jeg tror ikke det er sjeldent, selv om mange kanskje ikke vil si det høyt. Etter mitt syn er det ikke nødvendigvis så ille at eldre menn kan fantasere om yngre kvinner (og vice versa.) En er ikke hensyns- og samvittighetsløs selv om en har fantasier, og det går an å ha to tanker i hodet samtidig. Etter mitt syn er det først et problem hvis mannen begjærer en yngre kvinne, og samtidig mangler skam, empati, impulskontroll og evne til å tenke konsekvenser.