Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan siste daten var...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tron ti. 4 mars 2014 23:25

Dama var veldig deilig på bildene.... Strøken nærmest... Jeg kjørte seint på kvelden over en time og møtte a hjemme... Hu hadde drekki litt vin og var passe pussa. Det tok ikke lange tida, så var toppen av, men magen var virkelig dvask og dinglete... Vi pulte og borte ble jeg - igjen...!
Ikke stolt av detta, men det blir ofte sånn, selv om kjæresteønsket antagelig er der.... Hva sier dere?

Skjult ID med pseudonym Randulf ti. 4 mars 2014 23:29

Når hun ber deg kome hjem på første daten så vet du jo hva hun vil. Og da kan hun ikke forvente at det blir noe mer, eller hun kan iallefall ikke kreve det.

Ja. Strøkne Bilder er et problem. Har sjelden vært ute for noen som ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 mars 2014 23:37

Første jeg tenkte var at du MÅ ikke pule. Når toppen kom av, så kunne du sagt at du ikke følte det var den rette tiden å ha sex på.

Litt merkelig at du velger å ha sex med ei dame du etter sigende ikke syns er noe særlig på grunn av magen.
Er det så viktig å ha sex altså at du ikke klarer å si nei?

Neste gang så kan du jo prøve å treffes offentlig, så slipper du dette.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 4 mars 2014 23:39

I det jeg så en skikkelig dvask og dinglete mage ville jeg nok satt kursen hjemover igjen.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 4 mars 2014 23:39 Privat melding

*thumbs up* @ Pow!!!

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 4 mars 2014 23:41

Tøm og røm?

Om det er kjæreste du vil ha, hvorfor ikke prate og bli litt kjent før man puler?..

Skjult ID ti. 4 mars 2014 23:49

De kommer i alle varianter Ts, akkurat som hu jeg traff på her inne for et par år siden, passe pene slanke som ynket og koste seg skikkelig på telefon kveld etter kveld helt til jeg fikk klar beskjed om å komme hjem til henne 2 timer unna.

Joda toppen falt jo kjapt der også og det føltes behagelig kan man si der jeg smakte hennes hud og safter en god stund.

Så kom sjokket da jeg lot jr ta over jobben, hvorpå dama etter hvert begynte å sippe navnet til ex-en sin som tydeligvis var avgått et halvt år tidligere en akutt situasjon.

Jr gikk selvfølgelig rett til jord og U.T. stakk slukøret ut bakdøren.. med en bitter-sweet bismak som deg ..Makan..

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 4 mars 2014 23:59 Privat melding

@Skjult ID ti. 4 mars 23:49
På forhånd, så vil jeg bare beklage det jeg nå kommer til å si, for det er jo egentlig ganske leit :P

Men jeg lo så tårene trilla da jeg las innlegget ditt :P

For min egen del, så kan jeg trøste meg med, at på lik linje som at fotballaget mitt taper, vil mine ex'er fremkalle både sinne og frustrasjon...som i gjengjeld vil gagne min fremtidige potensielle make :P

Skjult ID on. 5 mars 2014 00:06

Humor er en god egenskap ikke alle har for mye av @sweet,
Lov meg å ta vare på den. Klart jeg selv ler av det tragikomiske i dag.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 00:07 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 5 mars 2014 03:09

Det var noen merkelige kommentarer, @skjult og @Sweet1. Er det vanlig at en enke omtaler sin avdøde ektemann/partner som "ex-en" sin? Og å sammenligne hennes avdøde partner med dine ex'er, @Sweet1, som du sier "fremkaller både sinne og frustrasjon", eller med at fotballaget ditt taper, synes jeg er litt smakløst. Ikke morsomt i det hele tatt.

(mann 47 år fra Buskerud) on. 5 mars 2014 03:44 Privat melding

Ser for meg ut som at Sweet1 sammenligner sine egne ekser med at fotballaget hennes taper og ingen andres ekser. Hun skriver "for min egen del" det er ikke noe smakløst i den setningen der.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 5 mars 2014 08:04

@Juicer

Nå er du bare "hårsår".

Sort humor, ironi og å tale i bilder er helt lovlig, og virkelig gode, kommunikasjonsformer.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 12:11 Privat melding

Sammenligner IKKE mine ex'er med dama som skjult id har vært med. Må du lære deg å lese!!! @ juicer Takk@ruben2002 og hemmelg. Hehe@tj

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 12:39 Privat melding

hehehe@tj...betryggende å høre, men irriterende lell;)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 12:45 Privat melding

Skal nok gå bra@tj ;)

Skjult ID on. 5 mars 2014 16:52

Relevante poeng fra en relevant vis (kvinne).. det likte jeg @hemmelig.

Skjult ID med pseudonym Dingo on. 5 mars 2014 17:08

@Skjult ID:

Er det deg hingsten? Synes jeg kjenner deg igjen på gangen :)

Skjult ID med pseudonym Troll on. 5 mars 2014 17:15

Ts, for ikke å snakke om da jeg ble innvitert til hu som som i ditt tilfelle hadde et par kilo over og gjennomsnittlig og slett ikke potomodell nei.
Og der satt vi og pratet om alt og ingenting også hun hadde drukket litt.
Brått ble samtalen vridd over til hennes tidligere liv og sammenlikning av reiser ol med hennes ex, en av plumbo-gutta. Det endte med at jeg nesten satte te-en i vrangstrupen og takket etter hvert for meg. Dama levde tydeligvis på gamle minner uten å ha sett seg i speilet de siste par år.

Den dama ville jeg nok ei heller tatt i eller satt jr i om jeg så fikk betalt i dag nei !!

Skjult ID on. 5 mars 2014 19:17

Om man snur saken, ville virkelig flertallet kvinner gitt fyren fri tilgang til nytelse (og selv nytt) om han halvt stønnende gråtkvalt hvisket savnende ord etter sin ex-evt avdøde frue under akten.

Hadde virkelig oppegående damer holdt ut med fyren før han var klar for å leve videre uten henne ?

Skjult ID med pseudonym Realista on. 5 mars 2014 19:52

Æsj, jeg må si at jeg blir helt kvalm av å lese TS sitt innlegg. Så litt ”dissete” mage var grunnen til TS sitt runway? Vel, jeg vil herved plassere TS i kategorien til en av de som kanskje burde jobbe litt mer med sitt indre enn sitt ytre. For det er ikke særlig sexy med en mann som har ”fått seg”, og så å velger å dele dette med hele Sukker;). Du er en offentlig ”hore”, vil jeg si TS. Slik jeg ser det. Du om det :). Det er ditt valg.

TS er skal vi si, en smule lett på tråden. Og hans intellektuelle kapasitet er jeg heller ikke akkurat imponert over. At denne kvinnen overhode gadd å dele kroppsvesker med deg, TS er imponerende. Fordi du fortjener det virkelig ikke, spør du meg;).

Men TS vurderer tydeligvis andre mennesker som et stykke kjøtt. Og etter at han har ”spist seg god og mett”, så topper han det hele med å dele sin opplevelse med alle oss andre på Sukker. Så utrolig sjenerøst av deg TS! :)

Hvorpå TS så devaluerer personen utseendemessig, som han har vært så heldig å ”bestige”. Dette er ikke akkurat sjarmerende og inngir ikke til tillit til de øvrige mannlige medlemmene her på Sukker;). Jeg håper inderlig du ikke er representativ for menn her på Sukker. For i tilfelle så tror jeg mange ville vurdere sterkt poenget med å være medlem her.

Eller når jeg tenker meg om....skal kanskje vi kvinner begynne å dele våre opplevelser i detalj her på forum, med menn vi møter? Skal vi da i tillegg gå i detalj på kroppsform og utseende og eventuell utilstrekkelighet, og deretter så erklære at han nok ikke nådde opp til våre kriterier utseendemessig....her på forum?

Det lite sjarmerende å ha en slik tilnærming til det andre kjønn TS. Det er ikke sexy og overhode ikke tiltrekkende, om du lurte på det;)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 19:54 Privat melding

siste innlegg var direkte kvalmende @Skjult ID on. 5 mars 19:41

Må si @Realista oppsummerte det hele ganske så greitt....

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 5 mars 2014 20:35 Privat melding

Joda den bitre smaken av galle har vært tilstede fra første stund @tj
Og har visst funnet ut at det er en grunn til at jeg ikke bør være "meg" når jeg kommenterer. Må vel finne meg et nick selv, tror jeg :P

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 5 mars 2014 20:54

Jeg sier:

Du valgte å ha sex med ei som ikke tente deg og klager/angrer etterpå? Eller, hva ønsker du å formidle med dette her?

Skjult ID med pseudonym Realista on. 5 mars 2014 20:55

Det var et blunkefjes @tj :) Jeg synes egentlig at den enkelte selv bør tenke gjennom om man ønsker at en person de møtte, mann eller kvinne, ble blottlagt og så devaluert offentlig på denne måten. Og da kun ut fra utseendemessige kriterier. Er det ok? Vel, jeg synes nå ikke det. Men TS får stå for sitt og sine egne uttalelser.

Jeg må si at jeg ikke finner det særlig tiltrekkende og i tillegg lite tillitsvekkende. Og jeg håper at dette ikke er representativt for menn på Sukker.

Men det må nå dere som er menn svare på. Synes dere at dette er greit?:) Den beste dokumentasjonen på at menn ikke tenker slik er at dere sier hva dere synes om saken, offentlig her på forum:)! Om ikke det skjer, så vil nok mange av oss kvinner lure litt. "Hvor mange av TS sitt eksemplar finnes der ute?"

Skjult ID on. 5 mars 2014 21:31

Pussa eller nesa.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 5 mars 2014 21:33

Sier bare ;) til det @tj. Jeg tror du er en av de som har skjønt det store kjærllighetsmysteriet. Det borger godt for deg:) Men så hva med alle andre menn her på Sukker? Tenker de på samme måten som TS?

Skjult ID on. 5 mars 2014 21:35

Sa den godt voksne og forhåpentlig skolerte tj, som med glede og engasjement har satt seg midt i klyngen av oss umodne og nyter tydeligvis den tilværelsen... i månedsvis eller snakker vi årevis..;-))

Skjult ID med pseudonym Frig on. 5 mars 2014 21:38

;-()))

Skjult ID med pseudonym Troll on. 5 mars 2014 21:43

Ser for meg tj som sukkers svar på professoren i mumidalen , der han ankom selskapet og lett svaksynt satt seg rett oppå kaken på en stol og ødela all glede resten av kvelden. Vakkert.

Skjult ID on. 5 mars 2014 22:02

Prater tron med deg sjøl?

Skjult ID med pseudonym judas on. 5 mars 2014 22:57

Perfekt date altså... Virker som fokus er på strøken dame...? Endre fokus, så er ho ikke full og vrenger av seg, og da kan det jo hende man også sliter? Jeg tenker at pussa og pule er ok, bare si noe om det og gi ho et kompliment på kjøpet, kan virke som om det trengs. Vær stolt, du gjorde som det var ønsket, og det holder:-)

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 6 mars 2014 00:13

utrolig.Høres ut som en gjeng med fjortiser,ikke rart man står stille her.

Skjult ID to. 6 mars 2014 01:14

tj on. 5 mars 21:53,
Om du blir lykkelig av å fyke rundt med skaut på hue og spre eder og galle som krøsa-maya i lønneberget når du ikke knasker Ritalin...
så får du bare stå på veien videre, oppegående ladies vil sikkert love it !!

Skjult ID med pseudonym Mucilumgbo to. 6 mars 2014 03:16

fjort tisser er en del av kaka den og

Skjult ID to. 6 mars 2014 18:22

Oppbrakt og oppbrakt fru blom, i en avvikers øyne er det meste mulig.

Og effekten av ulike beroligende kunne vi gitt,...vi snakker helt klart om en selv-utnevnt hevngjerrig avviker ala krøsa-maya.